nikolalexo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να στήσω ένα pc για εργασία στο σπίτι και ελαφρύ gaming. Μόνο κουτί. Σκέφτομαι για επεξεργαστή Ryzen 5 3600 και θα ήθελα σκληρo SSD. Να μην πειράξω μελλοντικά δηλαδή επεξεργαστή. Απλά θέλω μία μητρική που να μην είναι πολύ παλιά και να μη χρειαστεί Bios update και να μπορώ να βάλω πάνω της πράγματα αλλά να μην είναι και πολύ ακριβή. Ram μπορώ να ξεκινήσω με 8αρα και πάω παραπάνω αργότερα. Αν έχετε και κάποια πρόταση για έτοιμο σύστημα την ακούω μετά χαράς. Σκέφτομαι να δώσω παραγγελία στο e shop που γενικά έχει ποικιλία Ποσό που διαθέτω 650 - 700€ (όσο λιγότερα για την χρήση του τόσο το καλύτερο) Χρήση υπολογιστή : Εργασία και ελαφρύ gaming με προοπτική αναβάθμισης Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Word - Sprintplayer (video streaming πρόγραμμα τύπου vlc) - Linphone (πρόγραμμα για να στέλνω ήχο τύπου Skype) - Zoom. Επίσης αρκετά παράθυρα ανοιχτά - multitasking δηλαδή και ελαφρύ gaming όπως είπα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι Οθόνη τώρα έχω μία lg tv monitor 24'' Oxi Ναι Αθηνα Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν θα το στήσω εγώ. Καλύτερα να μου το στήσουν Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα΄ ήθελα λειτουργικό αλλά μπορώ να βρω άκρη και διαφορετικά Αν αυτός φόραγε Ryzen 5 3600 αντί για Ι5 9600κ θα τον είχα πάρει χθες https://www.e-shop.gr/innovator-5-cyber-power-9600k-black-me-windows-10-p-PER.910014?gclid=Cj0KCQiAmL-ABhDFARIsAKywVafzrnvs40sAcUfpppD_asQD20tvYvjF6GsJ0eG6Vkf9g_uMUNDsCN0aAtcNEALw_wcB
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Καλησπέρα, θέλω να στήσω ένα pc για εργασία στο σπίτι και ελαφρύ gaming. Μόνο κουτί. Σκέφτομαι για επεξεργαστή Ryzen 5 3600 και θα ήθελα σκληρo SSD. Να μην πειράξω μελλοντικά δηλαδή επεξεργαστή. Απλά θέλω μία μητρική που να μην είναι πολύ παλιά και να μη χρειαστεί Bios update και να μπορώ να βάλω πάνω της πράγματα αλλά να μην είναι και πολύ ακριβή. Ram μπορώ να ξεκινήσω με 8αρα και πάω παραπάνω αργότερα. Αν έχετε και κάποια πρόταση για έτοιμο σύστημα την ακούω μετά χαράς. Σκέφτομαι να δώσω παραγγελία στο e shop που γενικά έχει ποικιλία Ποσό που διαθέτω 650 - 700€ (όσο λιγότερα για την χρήση του τόσο το καλύτερο) Χρήση υπολογιστή : Εργασία και ελαφρύ gaming με προοπτική αναβάθμισης Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Word - Sprintplayer (video streaming πρόγραμμα τύπου vlc) - Linphone (πρόγραμμα για να στέλνω ήχο τύπου Skype) - Zoom. Επίσης αρκετά παράθυρα ανοιχτά - multitasking δηλαδή και ελαφρύ gaming όπως είπα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι Οθόνη τώρα έχω μία lg tv monitor 24'' Oxi Ναι Αθηνα Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν θα το στήσω εγώ. Καλύτερα να μου το στήσουν Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα΄ ήθελα λειτουργικό αλλά μπορώ να βρω άκρη και διαφορετικά Αν αυτός φόραγε Ryzen 5 3600 αντί για Ι5 9600κ θα τον είχα πάρει χθες https://www.e-shop.gr/innovator-5-cyber-power-9600k-black-me-windows-10-p-PER.910014?gclid=Cj0KCQiAmL-ABhDFARIsAKywVafzrnvs40sAcUfpppD_asQD20tvYvjF6GsJ0eG6Vkf9g_uMUNDsCN0aAtcNEALw_wcB Αφού θες ryzen πρέπει να πάρεις κάρτα γραφικών με τον 3600 Με το ελαφρύ gaming τι εννοείς Κάνα λολ cs να φανταστώ; Ή κάτι άλλο; Τον θες άμεσα τον υπολογιστή; Αν όχι θα ήταν καλύτερο να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι να πέσουν οι τιμές
nikolalexo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Αν παίξω θα παίξω κανα RTS. Starcraft 2, Company of Heroes 2 κτλ. Σκεφτόμουν να πάρω κάμια κάρτα γραφικών 2 giga. Εχω laptop σχετικά καλό, αλλά μένει πολλές ώρες ανοιχτό, θα ήθελα να μην το λιώσω, Δεν βιάζομαι υπερβολικά. Αλλά θα ήθελα να το βάλω σε μία σειρά
raul7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες κάτι τέτοιο, γενικά έχει ποιοτικά εξαρτήματα αλλά να ξέρεις ότι πληρώνεις μεγάλη υπεραξία κυρίως στην κάρτα γραφικών. Αλλά είναι όλα μαζί από Eshop και μπορούν να στο στήσουν κιόλας. Κι εγώ ryzen 3600 θα ήθελα να σου βάλω αλλά 220€ με 165€ είναι πολύ μεγάλη διαφορά για ίδιας κατηγορίας cpu.. Με ένα 15άρι ακόμα πας σε πιο σύγχρονο και γρήγορο nvme όπως αυτό https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa2000m8-500g-a2000-500gb-m2-2280-pcie-gen-30-x-4-nvme-p-PER.346160 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από raul7 1
nikolalexo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία εμπειρία να δένω τα κομμάτια. Στο παρελθόν έχω βάλει επιπλέον RAM σε pc, αλλά φοβάμαι μη κάνω κανα λάθος και πάθω ζημιά. Το ξέρω ότι πληρώνω υπεραξία αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση να το δέσω μόνος μου και επιπλέον φοβάμαι μην πάρω πράγματα που δεν είναι συμβατά. Το τελευταίο διάστημα που το ψάχνω έχω μιά ιδέα για το τι πάει με τι αλλά όχι φοβερές γνώσεις. Γι αυτό και ρωτάω εδώ να μου πείτε καμιά value μητρική κτλ. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις μέχρι τώρα. Οι συνθέσεις που μου στέλνεις είναι καλές Μόλις τώρα, nikolalexo είπε Το θέμα είναι ότι δεν έχω καμία εμπειρία να δένω τα κομμάτια. Στο παρελθόν έχω βάλει επιπλέον RAM σε pc, αλλά φοβάμαι μη κάνω κανα λάθος και πάθω ζημιά. Το ξέρω ότι πληρώνω υπεραξία αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση να το δέσω μόνος μου και επιπλέον φοβάμαι μην πάρω πράγματα που δεν είναι συμβατά. Το τελευταίο διάστημα που το ψάχνω έχω μιά ιδέα για το τι πάει με τι αλλά όχι φοβερές γνώσεις. Γι αυτό και ρωτάω εδώ να μου πείτε καμιά value μητρική κτλ. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις μέχρι τώρα. Οι συνθέσεις που μου στέλνεις είναι καλές. Παίρνω μια ιδέα και έχω σημείο αναφοράς 1
tseleks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) sta 630 vgainei Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από tseleks
nikolalexo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Καλή φάση το kavatza.gr. Έχει πάρει κανείς;
raul7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, nikolalexo είπε Καλή φάση το kavatza.gr. Έχει πάρει κανείς; Γενικά προτεινόταν αρκετά το κατάστημα, και δεν νομίζω να έχει ακουστεί κάτι αρνητικό στο φόρουμ. Εγώ δεν έχω πάρει κάτι από εκεί βέβαια. Προσοχή αν πας στη σύνθεση του φίλου που κατά τα άλλα είναι καλή, η 710 δεν παίζει παιχνίδια, είναι ουσιαστικά μόνο για να έχει εικόνα το pc. Θα πρέπει να βάλεις άλλη κάρτα στο μέλλον αν θες να παίξεις. 1
tseleks Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 10:56 ΠΜ, nikolalexo είπε Καλή φάση το kavatza.gr. Έχει πάρει κανείς; δεν εχω κανει αγορα απο το συγκεκριμενο αλλα βλεπω αρκετους που το προμωταρουν. Οσο για την καρτα την εβαλα μονο και μονο γιατι δεν εχει γραφικα ο 3600. αλλιως πας σε μεταχειρισμενη αν το βιαζεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα