Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Λατρεις των SONY κινητων εδω και πολλα χρονια... Τελευταια πηγα στην Huawei γιατι δεν εβρισκα απο Sony καποιο κινητο στην κατηγορια τιμης που εψαχνα... Απο ποιοτητα θα συμφωνησω οτι ειναι κορυφαιες συσκευες, αθανατες ειλικρινα... Εχω ακομα λειτουργικα Z3, Z5, XZ, XZ1! Μαλιστα το XZ1 το εχει ο αδερφος μου και το χρησιμοποιει! Απο το 2017 και δεν εχει παθει απολυτως τιποτα... Λειτουργει σαν σκυλι! Να τονισω οτι καθε καλοκαιρι ειναι συνεχεια το κινητο που θα βαλουμε στην πισινα για φωτογραφιες! Γενικα παντως μου αρεσει το τετραγωνιασμενο τουβλοηδες περιβλημα των Sony! 

Να δουμε τι χαρακτηριστικα θα εχει το συγκεκριμενο και πια θα ειναι η τιμη του... Ισως τα ξανατιμησω...

Το XZ1 έχω αυτή τη στιγμή.Το πήρα τζάμπα από γνωστό που άλλαξε κινητό.Δεν υπάρχει σαν κινητό.Εκτός του ότι πάει σφαίρα και παίζει τα πάντα λόγω sd835 εξαφανίζει κυριολεκτικά οτιδήποτε κινεζικό μεσαίας κατηγορίας με sd660-710.Για αυτό πιστεύω καλύτερα παλιά ναυαρχίδα παρά κάποιο midrrange στα ίδια λεφτά.Και η κάμερα εξίσου καλή.Αντίθετα με κάποιο φθηνό που το πιθανότερο να χρειαστεί να περάσεις gcam.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Το XZ1 έχω αυτή τη στιγμή.Το πήρα τζάμπα από γνωστό που άλλαξε κινητό.Δεν υπάρχει σαν κινητό.Εκτός του ότι πάει σφαίρα και παίζει τα πάντα λόγω sd835 εξαφανίζει κυριολεκτικά οτιδήποτε κινεζικό μεσαίας κατηγορίας με sd660-710.Για αυτό πιστεύω καλύτερα παλιά ναυαρχίδα παρά κάποιο midrrange στα ίδια λεφτά.Και η κάμερα εξίσου καλή.Αντίθετα με κάποιο φθηνό που το πιθανότερο να χρειαστεί να περάσεις gcam.

Συμφωνω απολυτα... Το XZ1 ειναι πολυ καλυτερο απο συσκευες μεσαιας κατηγοριας με τους επεξεργαστες που ανεφερες... Σε θεμα καμερας το xz1 μια χαρα τραβαει σε ημερα... Και απο θεμα βιντεο ειναι πολυ καλο... Και σε θεμα χρωματων και σε θεμα stabilizer, focus κτλ απο φθηνα κινεζικα... Το μονο του μειονεκτημα ηταν σε βραδινες φωτογραφισεις... Που και αυτο στρωνει καπως αν ξερεις να χρησιμοποιεις χειροκινητες ρυθμισεις καμερας και αν εχεις σταθερο χερι... Και απ οτι εχω δει τα χρωματα της sony ειναι πολυ ποιο πραγματικα απο οποιαδηποτε αλλο... Χανει στο hdr αλλα δεν ειναι παντα κακο αυτο...

Δημοσ.

έπρεπε να το σχεδίαζαν μικρότερο, τα προηγούμενα compact είχαν πλάτος 65mm και το iphone mini είναι ακόμα στενότερο

Δημοσ.
16 ώρες πριν, PCharon είπε

Όταν δεν έχεις ανάγκη να βάλεις ντουζίνες megapixels στα κινητά σου λέγεσαι SONY.

οχι, οταν το κανεις αυτο λεγεσαι απλ. η σονυ ηταν απο τις πρωτες που εβαζε mp με το τσουβαλι αλλα δεν..

Δημοσ.
17 hours ago, yiannis_1 said:

Εψαχνα πριν καμιά βδομάδα στο skroutz κινητά μικρότερα απο 150 σε μάκρος και μου βγαζε μόνο το iphone mini και μετά μοντέλα του 2018.

Έχει και το P40 καθώς και το Pixel 5.

Ενώ αν κάνεις μια παραχώρηση μέχρι τα 155mm μπαίνουν μέσα και μερικά ακόμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...