Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα νέο Xperia Compact αλλά δυστυχώς χωρίς χαρακτηριστικά ναυαρχίδας

Σε συνέχεια των διαρροών του, το OnLeaks δημοσίευσε νέες εικόνες/renders από μια συσκευή της Sony. Όπως μοιράστηκε η πηγή, πρόκειται για ένα νέο μοντέλο Xperia Compact, το οποίο όμως δε θα προσφέρει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας όπως γινόταν στο παρελθόν.

Η σειρά Xperia Compact είχε θετική απήχηση στο κοινό που απευθύνονταν, καθώς προσέφερε τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε μικρό μέγεθος, όπως έκανε πρόσφατα και η Apple με το iPhone 12 Mini. Αυτή τη φορά όμως, η νέα συσκευή φαίνεται να είναι ένας μικρότερος διάδοχος του περσινού Xperia L4, ή κάποιο αντίστοιχο, οικονομικότερο μοντέλο.

Xperia-2021-Render_2.jpg

Αυτό ταιριάζει με το γεγονός ότι η νέα συσκευή έχει παρόμοιο notch και διπλή πίσω κάμερα όπως ακριβώς είχε και το περσινό Xperia L4, το οποίο (Xperia L4) ήταν το πρώτο και μοναδικό Xperia κινητό έως τώρα με top notch. Σύμφωνα με τη διαρροή, οι διαστάσεις της συσκευής θα είναι 140 x 68.9 x 8.9 mm, θα περιέχει 3.5mm headphone jack και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα 12MP, ενώ μπροστά μια κάμερα στα 8MP.

Σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον που η Sony επιστρέφει με μια μικρότερη συσκευή όπως και παλαιότερα, αλλά δύσκολα θα είναι η συσκευή που περίμεναν οι fans των Xperia.

Xperia-2021-Render_3.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Κριμας.

Τα compact ειναι η καλυτερη εναλλακτικη εκει εξω τωρα που βγαζουν ολοι τις ιδιες διαστασεις με διαφορετικα σωθικά.

Αν ειχε καλα χαρακτηριστικα τουλαχιστον κατι θα πουλουσε, τωρα δεν το βλεπω.

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης

αυτο γιατι δεν ειναι στανταρ σε ολα τα κινητα? πρεπει να ειναι πολύ φθηνο πλέον.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, sta2 είπε

Κριμας.

Τα compact ειναι η καλυτερη εναλλακτικη εκει εξω τωρα που βγαζουν ολοι τις ιδιες διαστασεις με διαφορετικα σωθικά.

Αν ειχε καλα χαρακτηριστικα τουλαχιστον κατι θα πουλουσε, τωρα δεν το βλεπω.

Η ποιοτητα των ΣΟΝΥ ειναι πολυ ανωτερη εκεινης των κινεζικων προιοντων

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λατρεις των SONY κινητων εδω και πολλα χρονια... Τελευταια πηγα στην Huawei γιατι δεν εβρισκα απο Sony καποιο κινητο στην κατηγορια τιμης που εψαχνα... Απο ποιοτητα θα συμφωνησω οτι ειναι κορυφαιες συσκευες, αθανατες ειλικρινα... Εχω ακομα λειτουργικα Z3, Z5, XZ, XZ1! Μαλιστα το XZ1 το εχει ο αδερφος μου και το χρησιμοποιει! Απο το 2017 και δεν εχει παθει απολυτως τιποτα... Λειτουργει σαν σκυλι! Να τονισω οτι καθε καλοκαιρι ειναι συνεχεια το κινητο που θα βαλουμε στην πισινα για φωτογραφιες! Γενικα παντως μου αρεσει το τετραγωνιασμενο τουβλοηδες περιβλημα των Sony! 

Να δουμε τι χαρακτηριστικα θα εχει το συγκεκριμενο και πια θα ειναι η τιμη του... Ισως τα ξανατιμησω...

Επεξ/σία από b-boy_steve
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό περιμένω για να αλλάξω το ΧΖ1 Compact... Αρκεί να είναι σχετικά καλύτερο... 

Επεξ/σία από nikoscheng
Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω τα κινητά της Sony δεν έχουν επιτυχία στην Ελλάδα. Αλλά και πως να έχουν τώρα; Μόνο 2 προμηθευτές βλέπω να  υπάρχουν. Ούτε εταιρείες κινητής δεν τα πωλούν. Κρίμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, lofter είπε

Από ότι καταλαβαίνω τα κινητά της Sony δεν έχουν επιτυχία στην Ελλάδα. Αλλά και πως να έχουν τώρα; Μόνο 2 προμηθευτές βλέπω να  υπάρχουν. Ούτε εταιρείες κινητής δεν τα πωλούν. Κρίμα. 

Τα πουλάνε δεν τα πουλάνε η ανάγκη για μικρότερα κινητά υπάρχει.

Εψαχνα πριν καμιά βδομάδα στο skroutz κινητά μικρότερα απο 150 σε μάκρος και μου βγαζε μόνο το iphone mini και μετά μοντέλα του 2018.

Εντάξει είπαμε με τις παντόφλες που πας να πετύχεις το home button σε onehand operation και απ το βάρος στο πάνω μέρος σου φεύγει το κινητό στο πάτωμα...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Antikeimenos είπε

Απο που προκυπτει οτι σχολιασα την ποιοτητα των ΣΟΝΥ?
Ο,τι να ναι...
Εγω ειπα απλα πως το δυνατο χαρτι των κομπακτ ηταν οτι προσεφεραν σε μικρες διαστασεις σωθικα ναυαρχιδας.
Τωρα αν εχει mid range χαρακτηριστικα δεν θα ειναι το ιδιο δελεαστικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω ακόμα ειμαι με το galaxy a3 του 17 που το ειχα παρει λογο μικρου μεγεθους και ειναι σχεδον ιδιο με το iPhone SE 2020 , πως την εχουν δει ολες οι εταιριες και βγαζουν μονο παντοφλες, Σονυ σωσε μας , το μονο που θελω ειναι μια αξιοπρεπή καμερα.

Επεξ/σία από Votritis
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Antikeimenos είπε

Ναι σε αυτο μπορω να συμφωνησω... Λοιπον οτι sony ειχα εκτος απο το XZ που για καποιο λογω ειχα κολληματα, υπερθερμανσεις, μαυρες οθονες και διαφορα τετοια, σε κανενα αλλο sony  δεν ειχα κανενα θεμα... (Εκτος απο ναυαρχιδες που ειχα ειχα και mid range sony συσκευες)

Πριν παω προς τα huawei δοκιμασα και τα xiaomi και με απογοητευσαν... Στο mi8 ειχα συνεχεια διαφορα προβληματα, κολληματα που εκαναν την ζωη μου δυσκολη, σε mid range συσκευες ειχα χειροτερα προβληματα... Στο redmi note 8 για καποιο λογω ηταν πολυ ποιο αργο απ οτι επρεπε και ακομα και στα παιχνιδια ειχα λιγοτερα fps απ οτι με kirin 710 παρολου που ο kirin 710 ειναι λιγο χειροτερος του snapdragon 665... Απο τν αλλη με το xperia 10 II που και αυτο εχει τον 665 ειναι λες και το κινητο εχει διαφορετικο τσιπακι... Το κινητο πεταει! Ουτε κολληματα ουτε αποτομα fps drops σε παιχνιδια οπως το mobile legends και το wild rift , ουτε τιποτα. Στο θεμα του λογισμικου πιστευω πως η sony ειναι πολυ ανωτερη απο αρκετες κινεζιες. Βεβαια απο πλευρας Huawei δεν εχω κανενα θεμα προς το παρον... Και επειδη ηθελα φθηνη συσκευη με 5G δοκιμασα το Huawei P40 Lite 5G... Ακομα δεν με εχει απογοητευσει. Η αληθεια ειναι οτι ειναι και πολυ γρηγορο μαλιστα... 

14 ώρες πριν, sta2 είπε

Απο που προκυπτει οτι σχολιασα την ποιοτητα των ΣΟΝΥ?
Ο,τι να ναι...
Εγω ειπα απλα πως το δυνατο χαρτι των κομπακτ ηταν οτι προσεφεραν σε μικρες διαστασεις σωθικα ναυαρχιδας.
Τωρα αν εχει mid range χαρακτηριστικα δεν θα ειναι το ιδιο δελεαστικο.

Αυτο εξαρταται και απο την τιμη βεβαια... Ναι δεν θα εχει χαρακτηριστικα ναυαρχιδας αλλα αν ειναι αρκετα γρηγορο δεν με πειραζει... Και φυσικα και με μια καλη τιμουλα... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...