postmant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Γεια χαρα σε ολους.θελω τη βοηθεια σας για gps free φυσικα για το κινητο μου.εδω και 3 χρονια ειχα το Navigon europe ,κατεβασμενο απο torrent φυσικα και ,οπως και σε πολλους αλλους με εβγαζε παντα ασπροπροσωπο.τοσο ακριβες στην αναζητηση και στην πλοηγηση ,που οταν παιρνουσες πινακιδα με ορια ταχυτητας στιγμιαια αλλαζε κι αυτο.το ειχα στι κινητο μεχρι προτινος αλλα ξαφνικα δεν ανοιγε.ξερει κανεις αν μπορουμε να το εχουμε ,ξερω φυσικα οτι η εταιρια εχει κλεισει.η αλλιως καποιο αλλο εφαμιλλο του;
apostolos22 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, postmant είπε Γεια χαρα σε ολους.θελω τη βοηθεια σας για gps free φυσικα για το κινητο μου.εδω και 3 χρονια ειχα το Navigon europe ,κατεβασμενο απο torrent φυσικα και ,οπως και σε πολλους αλλους με εβγαζε παντα ασπροπροσωπο.τοσο ακριβες στην αναζητηση και στην πλοηγηση ,που οταν παιρνουσες πινακιδα με ορια ταχυτητας στιγμιαια αλλαζε κι αυτο.το ειχα στι κινητο μεχρι προτινος αλλα ξαφνικα δεν ανοιγε.ξερει κανεις αν μπορουμε να το εχουμε ,ξερω φυσικα οτι η εταιρια εχει κλεισει.η αλλιως καποιο αλλο εφαμιλλο του; Google Maps όχι; Waze θεωρείται γενικά, καλό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
bbbb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Igo nextgen το βρίσκεις εύκολα και έχει και τους χάρτες που είχε το navigon
postmant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μα αυτο ειναι στα εβραικα φιλε μου.λεμε το ιδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα