juve11 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Πήρα ένα εξάρτημα από ebay για να συνδεω την κιθάρα μου στον υπολογιστή , όπου με πρόγραμμα θα μπορώ να ελέγχω / ηχογραφώ κλπ. Μαζί με αυτό ήρθε μαζί κι ένα cd με ένα πρόγραμμα μέσα. Το θέμα είναι πως έχω πάψει να δουλεύω cd/dvd reader και δεν έχω στον υπολογιστή.. ξέθαψα ένα παλιό λάπτοπ (windows xp) , και προσπάθησα με copy paste , να πάρω τα αρχεία. Το πρόβλημα είναι πως ενώ έγινε κανονικά η μεταφορά , η εγκατάσταση σε κάποιο σημείο κολλάει. (Εγκατάσταση από cd έγινε κανονικά στο λάπτοπ). Δοκίμασα κι ένα πρόγραμμα να το περάσω ως iso ,αλλά δεν ολοκληρώθηκε , προφανώς φαίνεται να έχει προστασία το δισκάκι (δεν ξέρω). Υπάρχει κανένας τρόπος να τρέξω το cd στο main pc ή να πάρω καπώς τα αρχεία ; Με κοινή χρήση γίνεται; Αν ναι πώς (windows xp σε windows 10) Αν ξηλωσω το dvd του λάπτοπ , μπορώ να το συνδέσω στο desktop; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από juve11
fujitsuA530 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατά πάσα πιθανότητα το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται στον υπολογιστή σου λόγω windows 10 και όχι λόγω έλλειψης dvd drive. Δοκίμασε παλι να ξανακάνεις την εγκατάσταση από το φλασάκι επιλέγοντας πριν τη συμβατότητα με xp. Δες και εδώ: https://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_xp-gaming/αντιμετω/8fced1c1-af14-4282-8bee-064dab95da63 Μια άλλη πρόταση θα ήταν να ψάξεις στο διαδίκτυο για κάποια πιο σύγχρονη έκδοση αυτού του προγράμματος (που δεν ανέφερες το όνομά του) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από fujitsuA530
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα