Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

περίπου πριν ένα χρόνο πήρα ένα Xbox One Elite 1TB καινούργιο χωρίς χειριστήριο

Σήμερα πήρα ένα χειριστήριο από Xbox One S (model:1708) το οποίο μόλις πάει να κάνει sync σβήνει για κάποιο λόγο είτε με μπαταρίες είτε με καλώδιο.

Το έβαλα σε PC δουλεύει κανονικά έκανα έλεγχο για update και δεν είχε κάτι.

Τι μπορεί να φταίει; Το ξαναλέω η κονσόλα είναι καινούργια πρώτη φορά μπαίνει στο ρεύμα.

Προσπάθησα και με το support της ms και μου έβγαλαν συμπέρασμα πως είναι χαλασμένη η κονσόλα.....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Χωρις τις μπαταριες μεσα με καλωδιο δοκιμασες? Αλλο χειριστηριο εχεις να δοκιμασεις?

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτα τα ίδια μου είπε και η ms ,άλλο χειριστήριο δεν έχω,παίζει να είναι το πρόβλημα επειδή το Xbox τρέχει παλιά firmware και το χειριστήριο είναι ποιο καινούργιο;

Δημοσ.

Μπορει να ειναι αυτο που λες να θελει η κονσολα η το χειριστηριο firmware update.Και εγω κατι τετοιο πιστευω ειναι δεν εχει προβλημα η κονσολα σου.Προσπαθησε να βρεις αλλο χειριστηριο κατα προτιμηση πρωτη εκδοση αυτη που δεν εχει το jack για τα ακουστικα αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μπορει να ειναι αυτο που λες να θελει η κονσολα η το χειριστηριο firmware update.Και εγω κατι τετοιο πιστευω ειναι δεν εχει προβλημα η κονσολα σου.Προσπαθησε να βρεις αλλο χειριστηριο κατα προτιμηση πρωτη εκδοση αυτη που δεν εχει το jack για τα ακουστικα αν δεν κανω λαθος.

Επειδή δεν έχει κάποιος γνωστός μου και θα πρέπει να ξανά αγοράσω και θέλω να το αποφύγω αυτό,αν την ανοίξω και κάνω format τον δίσκο και το κάνω offline update με στικάκι λες να μην δουλέψει ;Το πως θα το χειριστώ έχω smart tv και δουλεύει και ως "χειριστήριο" έχει Δηλαδή τον σταυρό a b y x buttons η τζάμπα ταλαιπωρία;

Δημοσ.

Μη βαλεις χερι στην κονσολα ,αυτο που θες να κανεις δεν θα δουλεψει.Πρεπει να δοκιμασεις με αλλο χειριστηριο, εστω να πας σε καποιο μαγαζι με κονσολες να τους παρακαλεσεις να δοκιμασεις εκει την κονσολα σου με δικο τους χειριστηριο.Δες και αυτο μηπως βοηθησει ειναι για το s αλλα νομιζω ιδιο θα ειναι και για το φατ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μη βαλεις χερι στην κονσολα ,αυτο που θες να κανεις δεν θα δουλεψει.Πρεπει να δοκιμασεις με αλλο χειριστηριο, εστω να πας σε καποιο μαγαζι με κονσολες να τους παρακαλεσεις να δοκιμασεις εκει την κονσολα σου με δικο τους χειριστηριο.Δες και αυτο μηπως βοηθησει ειναι για το s αλλα νομιζω ιδιο θα ειναι και για το φατ.

Δεν έγινε κάτι και με το βίντεο,όπως δεν μπόρεσα με κανένα τρόπο να το κάνω update.Αυτο που μπορώ να καταλάβω  είναι ότι λογικά το firmware που φοράει το χειριστήριο είναι πολύ ποιο καινούργιο από το firmware της κονσόλας και για αυτό μάλλον δεν το αναγνωρίζει,η elite κονσόλα που έχω είναι του 2015 ενώ το χειριστήριο είναι του 16 ένας Θεός ξέρει τι διάολο άλλαξε η ms στα ανάμεσα στα χειριστήρια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

Xbox accessories app στο PC, δοκίμασε να κάνεις FW update το joypad απο 'κει αμα δεν το εχεις κάνει.

Το έχω κάνει δεν βρήκε κάποιο update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...