Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!
'Ηθελα τη γνώμη σας, αν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία..
Θέλω να πάρω κάτι για να μπορώ να βλέπω Euroleague TV στην τηλεόραση μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνω casting από κινητό ή το PC μου (ούτε μέσω HDMI)..
Έχω samsung smart TV αλλά δυστυχώς πλέον ο ΤΙΖΕΝ browser δεν μπαίνει καν στο site της Εuroleague (παλιά έπιανε μια χαρά με τέλεια απόδοση). Μάλλον κάτι άλλαξε πλέον η ίδια η Euroleague και δεν πιάνει.. Δοκίμασα να κάνω update το λογισμικό της TV αλλά δεν υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση..
Αγόρασα ένα android TV Stick της Xiaomi αλλά 1ον δεν ανοίγει το application της Euroleague (έκανα εγκατάσταση με μεταφορά APK γιατί δεν υπάρχει το app στο playstore) και 2ον σε όποιο broswer και να προσπάθησα, είτε δεν φορτώνει καν τα βίντεο.. είτε κολάνε μετά από 1-2 λεπτά.
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταφέρει κανείς κάτι... για παράδειγμα το amazon fire TV Stick μέσω firefox (ή μέσω app, αν υπάρχει);
Υπάρχει κάποιο workaround;
Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

O firefox σε amazon tv stick 4K σε εμένα δεν παίζει με το site της euroleague tv. Πλοηγούμαι κανονικά στο site αλλά δεν παίζει το video/αγώνα.

O browser της Samsung (Tizen) TV μου όμως παίζει μια χαρά.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 11:37 ΠΜ, hauntedpunto είπε

Καλημέρα!
'Ηθελα τη γνώμη σας, αν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία..
Θέλω να πάρω κάτι για να μπορώ να βλέπω Euroleague TV στην τηλεόραση μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνω casting από κινητό ή το PC μου (ούτε μέσω HDMI)..
Έχω samsung smart TV αλλά δυστυχώς πλέον ο ΤΙΖΕΝ browser δεν μπαίνει καν στο site της Εuroleague (παλιά έπιανε μια χαρά με τέλεια απόδοση). Μάλλον κάτι άλλαξε πλέον η ίδια η Euroleague και δεν πιάνει.. Δοκίμασα να κάνω update το λογισμικό της TV αλλά δεν υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση..
Αγόρασα ένα android TV Stick της Xiaomi αλλά 1ον δεν ανοίγει το application της Euroleague (έκανα εγκατάσταση με μεταφορά APK γιατί δεν υπάρχει το app στο playstore) και 2ον σε όποιο broswer και να προσπάθησα, είτε δεν φορτώνει καν τα βίντεο.. είτε κολάνε μετά από 1-2 λεπτά.
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταφέρει κανείς κάτι... για παράδειγμα το amazon fire TV Stick μέσω firefox (ή μέσω app, αν υπάρχει);
Υπάρχει κάποιο workaround;
Ευχαριστώ.

Διάβασα ότι είναι πλέον διαθέσιμο σαν εφαρμογή για Samsung τηλεοράσεις. Δεν έχω ο ίδιος για να το επιβεβαιώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Theo X είπε

Διάβασα ότι είναι πλέον διαθέσιμο σαν εφαρμογή για Samsung τηλεοράσεις. Δεν έχω ο ίδιος για να το επιβεβαιώσω.

Φιλε εγραψες!!! Θενκς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εφαρμογή Euroleague TV είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις Android τηλεοράσεις.

Επεξ/σία από axxon
  • 10 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, makislou είπε

Καλησπέρα, έχω smart TV LG κ θέλω να δω euroleague tv χωρίς να βάλω  HDMI από λάπτοπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος;;

αγοραζεις ενα usb tv stick android tv και κανεις την τηλεοραση σου android, κατεβαζεις την εφαρμογη της euroleaque και βλεπεις.   https://www.skroutz.gr/s/33836333/Xiaomi-Smart-TV-Stick-Mi-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant.html

Δημοσ.
10 ώρες πριν, makislou είπε

Καλησπέρα, έχω smart TV LG κ θέλω να δω euroleague tv χωρίς να βάλω  HDMI από λάπτοπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος;;

Εφαρμογή για LG δεν υπάρχει. Ο browser μία παίζει, μία όχι.

• 7 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε.

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την εφαρμογή της samsung εδώ στη χώρα μας, έχοντας όμως συνδρομή εξωτερικού (Τουρκία, Ινδία κ.λ.π.);

Με ρωτάει φίλος που την κατέβασε, αλλά δεν προχώρησε σε login, διότι του είπε να πάει στο κινητό του και να ανασύρει από εκεί κάποιον κωδικό και μετά να τον βάλει την εφαρμογή της τηλεόρασης. Οπότε δεν προχώρησε παρακάτω, φοβούμενος μη γίνει καμία στραβή και του μπλοκάρει τη συνδρομή.

Ιδού οι οδηγίες:

If you use our SmartTV apps (available on Apple TV, Android TV or Samsung TV) and have any issues logging in after activating your new account, please follow these steps.

On a desktop/laptop or mobile/tablet browser go to https://euroleague.tv/login and log in to your account

Then open this link on the same browser: https://www.euroleague.tv/tv-login (ensure that the www prefix is included)

You should see a PIN entry field on this page. Enter the code displayed, on your Smart TV app.

Επεξ/σία από nk9
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κ εγώ μέσω Τουρκίας εχω κάνει συνδρομή αλλά δεν παίζει ρόλο σε ποιά χώρα έχεις κάνει.

Για να ολοκληρωθεί η διδικασία πρέπει να σκανάρεις το QR Code απο το κινητό σου για να προχωρήσει η διαδικασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...