lbch Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και Καλη Χρονιά (μετά από πολλά χρόνια post) Όπως καταλαβαίνετε θέλω να κάνω την παραπάνω σύνδεση, έχω κάνει την σύνδεση από το lan1 του inalan στην WAN του Asus και έχω φτιάξει ένα μέρος των παραμέτρων: όπως settings στο "Internet Connection" του WAN Για οτιδήποτε φώτο και τα σχετικά με ρωτάτε! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από lbch
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 12 hours ago, lbch said: Καλημέρα και Καλη Χρονιά (μετά από πολλά χρόνια post) Όπως καταλαβαίνετε θέλω να κάνω την παραπάνω σύνδεση, έχω κάνει την σύνδεση από το lan1 του inalan στην WAN του Asus και έχω φτιάξει ένα μέρος των παραμέτρων: όπως settings στο "Internet Connection" του WAN Για οτιδήποτε φώτο και τα σχετικά με ρωτάτε! Στο HUAWEI δεν εχετε root προσβαση μεσω: username: root password: admin ? Εαν ναι, γιατι δεν μεταφερεις τα στοιχεια του ιντερνετ στο Asus?
lbch Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου, ναι ισχύουν τα στοιχεία πρόσβασης! Στο asus δηλ το inalan configuration που είναι "Internet μπλα μπλα" που πρέπει να τα βάλω στο asus?
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 45 minutes ago, lbch said: Καλησπέρα φίλε μου, ναι ισχύουν τα στοιχεία πρόσβασης! Στο asus δηλ το inalan configuration που είναι "Internet μπλα μπλα" που πρέπει να τα βάλω στο asus? Πιθανοτατα να ειναι αυτο, απλα προσεχε μην πειραξεις κατι και εν τελει χαλασει, γιατι η inalan χρεωνει το σεταρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα