Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ (Dell inspiron 5559)το οποιο στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει σωστα το πληκτρολογιο. Η πληοψηφια των πληκτρων πατιουνται αλλα η τελευταια σειρα γραμματων, το space και καποιοι random αριθμοι στο numpad δεν πατιουνται κατι που στα ματια μου το κανει παρα πολυ περιεργο αφου αν χαλουσε υποθετω οτι δεν θα λειτουργουσε τιποτα. Δεν εχει προηγηθει κανενα συμβαν με ατυχημα για να δικαιολογειται...επισης δοκιμασα να κανω φορματ μηπως ειναι θεμα των drivers αλλα τιποτα. Εχετε καμια ιδεα πριν παω να αγορασω ανταλλακτικο;

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγξες μήπως τα συγκεκριμένα πλήκτρα έχουν απλά κολλήσει ;
Δοκίμασε να κάνεις boot σε safe mode ( f8 κατά την εκκίνηση ) και να δεις αν λειτουργούν τα πλήκτρα

Αν συνδέσεις εξωτερικό πληκτρολόγιο έχεις το ίδιο θέμα ; 

Δες και το παρακάτω είναι προγραμματάκι της dell για διάγνωση και επιδιόρθωση σφαλμάτων σε πληκτρολόγια

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, hatzimanolisan είπε

Έλεγξες μήπως τα συγκεκριμένα πλήκτρα έχουν απλά κολλήσει ;
Δοκίμασε να κάνεις boot σε safe mode ( f8 κατά την εκκίνηση ) και να δεις αν λειτουργούν τα πλήκτρα

Αν συνδέσεις εξωτερικό πληκτρολόγιο έχεις το ίδιο θέμα ; 

Δες και το παρακάτω είναι προγραμματάκι της dell για διάγνωση και επιδιόρθωση σφαλμάτων σε πληκτρολόγια

οχι τιποτα απο αυτα δεν λειτουργουν.του εκανα φορματ,το αφαιρεσα  για να δω αν ειναι θεμα καλωδιοταινιας, το καθαρισα κι ολας αλλα τιποτα. ουτε στο safe μode λειτουργει σωστα.εντελως ξαφνικα εγινε, εκει που εγραφα. δεν εχω συνδεσει αλλο για να δω αλλα και παλι θα ειναι προσωρινή λυση

Δημοσ.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα κι εγώ στο πληκτρολόγιο ενός Lenovo y50-70 πριν 2 χρόνια μετά από πτώση νερού πάνω του.( είχε σπάσει ένα πλήκτρο και πέρασε μέσα το νερό ) Στην αρχή δεν δούλευαν κάποια πλήκτρα και στην πορεία πατούσες β έγραφε τ και διάφορα τέτοια. 
Από τα παραπάνω που έκανες νομίζω ότι δεν πρόκειται για σφάλμα λογισμικού, αν υπάρχει διαθέσιμο εξωτερικό πληκτρολόγιο , σύνδεσε το και αν δουλέυει τότε μπορείς να καταλήξεις με βεβαιότητα ότι είναι πρόβλημα του πληκτρολογίου του λάπτοπ και χρειάζεται αντικατάσταση. Αν δεν λειτουργεί ούτε το εξωτερικό , ίσως να είναι και θέμα της μητρικής  ; ( ας με διορθώσει κάποιος που ξέρεις καλύτερα )

• Λύση
Δημοσ.

το πιο κουλο ειναι οτι ξυπνησα σημερα και λειτουργουσε....εγραψα λιγο, και μετα παλι δεν λειτουργουσε αλλα αυτη την φορα μονο 3 πληκτρα.νερο δεν εχει πεσει, εκτος και αν ειναι θεμα υγρασιας λογω σπιτιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...