Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ για πολλοστή φορά το community. Θέλω επειγόντως m2. Ιδανικά θα ήθελα να είναι 500αρις για να μείνω στο budget.. Τι κοιτάω;

Adata sx8200 pro

S11 gamix

970 evo plus

Επεξ/σία από M4tR1x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, M4tR1x είπε

Χαιρετώ για πολλοστή φορά το community. Θέλω επειγόντως m2. Ιδανικά θα ήθελα να είναι 500αρις για να μείνω στο budget.. Τι κοιτάω;

Adata sx8200 pro

S11 gamix

970 evo plus

Edit: επειδή ήμουν πολύ συντομος. Οι 3 παραπάνω είναι κάτι που έχω δει εγώ από διαφορετικά θέματα εδώ στο forum απλά γίνεται ένας χαμός με τα controller απ ότι κατάλαβα. Θέλω γνώμες και πέρα από τους παραπάνω, εφόσον υπάρχουν. 

Επίσης να σημειώσω ότι θα μπει σε z490 οπότε το gen 4 δεν μας κάνει!! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από M4tR1x
Δημοσ.

Οι Adata έχουν 68 ενώ ο Samsung 88. O Samsung είναι καλύτερος overall αλλά ο Adata είναι ελάχιστα πιο γρήγορος στα games όσο δεν είναι γεμάτος και τα μειονεκτήματα του είναι αδιάφορα στους περισσότερους.

Αν θέλεις ένα NVME να κάνεις τη δουλειά σου πάρε τον Adata, αν θέλεις τον καλύτερο πάρε τον Samsung.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις 1TB NVME εξαρχής (εκτός αν έχεις και SSD στο σύστημα σου).

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, elpenor είπε

Οι Adata έχουν 68 ενώ ο Samsung 88. O Samsung είναι καλύτερος overall αλλά ο Adata είναι ελάχιστα πιο γρήγορος στα games όσο δεν είναι γεμάτος και τα μειονεκτήματα του είναι αδιάφορα στους περισσότερους.

Αν θέλεις ένα NVME να κάνεις τη δουλειά σου πάρε τον Adata, αν θέλεις τον καλύτερο πάρε τον Samsung.

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις 1TB NVME εξαρχής (εκτός αν έχεις και SSD στο σύστημα σου).

Μου αρέσει η επιλογή που θα κάνω σε ένα προϊόν στην συγκεκριμένη τιμή βέβαια , να είναι η καλύτερη είτε σε θέμα αξιοπιστίας είτε σε θέμα ταχύτητας ανάλογα και το προϊόν σε κάθε περίπτωση. Μεταξύ μας  θα μου κάνουν την δουλειά μου όλοι αφού θα αντικαταστήσει τον γέρο πλέον v300 (120gb) που τον έχω από το '13. Σκεφτόμουν 500αρι για λειτουργικό και προγράμματα και να τσιμπήσω έναν 500αρι ssd για τα παιχνίδια σε συνδυασμό με τον 1tb caviar blue που θα έχει τα αρχεία και τα downloads. Αλλά με έβαλες σε σκέψεις με το 1tb. Δεν συνηθίζω να βάζω και παιχνίδια στον δίσκο που έχω το λειτουργικό γι' αυτό δεν μου πέρασε από το μυαλό. Δεν κολλάμε στο 20αρι προφανώς, αν είναι γρηγορότερος/αξιόπιστος θα πάω στον evo. Αλλά κάποτε δεν τα άξιζε τα 20ευρώ παραπάνω, οπότε γιατί να τα δώσεις;
o WD sn750 σε σχέση με τους παραπάνω , πώς τα πάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...