anso Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Εχω λιγο καιρο που απεκτησα την tcl p815. Επειδη εχω μεινει πισω γενικα στις σμαρτ τβ τι εφαρμογές θα μου ταν χρησιμες;kodi ή stb στήνεται ευκολα;υπαρχει καποιο ποσο που πρεπει να πληρωνω και οανω απ ολα αξιζει;επισης υπαρχει καποιος τροπος να δω ταινιες ονλαιν χωρις να μου ανοιγει συνεχεια ακυρα παραθυρα με αποτελεσμα να μην μπορώ να δω τιποτα.επειδη δεν το χω οπως ανεφερε δεκτη καθε πληροφορια.
m3fisto Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Ψάξε τι μπορείς να κάνεις με plex. Απ ότι έχω δει έχει εφαρμογή η TCL. Το plex θα σου δώσει ένα interface σαν του Netflix αλλά θα πρέπει να έχεις και κάποιον plex server να συνδεθείς. Ψαξτο. Πιστεύω αξίζει
cirith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατά τη γνώμη μου, το Stremio είναι η πιο απλή λύση. Αν έχεις android κινητό, εγκατάστησε από το Play store την εφαρμογή Send files to TV και στο κινητό και στην τηλεόραση Κατέβασε στο κινητό σου το apk του Stremio. Στείλε το apk στην τηλεόραση με το Send files to TV. Εκτέλεσε το apk στην τηλεόραση (δίνοντας τις άδειες που θα σου ζητηθούν). Τα υπόλοιπα είναι εύκολα, υπάρχουν και tutorials. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από cirith
anso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, m3fisto είπε Ψάξε τι μπορείς να κάνεις με plex. Απ ότι έχω δει έχει εφαρμογή η TCL. Το plex θα σου δώσει ένα interface σαν του Netflix αλλά θα πρέπει να έχεις και κάποιον plex server να συνδεθείς. Ψαξτο. Πιστεύω αξίζει Εχει και ελληνικά ή ελληνικους υποτιτλους; 5 ώρες πριν, cirith είπε Κατά τη γνώμη μου, το Stremio είναι η πιο απλή λύση. Αν έχεις android κινητό, εγκατάστησε από το Play store την εφαρμογή Send files to TV και στο κινητό και στην τηλεόραση Κατέβασε στο κινητό σου το apk του Stremio. Στείλε το apk στην τηλεόραση με το Send files to TV. Εκτέλεσε το apk στην τηλεόραση (δίνοντας τις άδειες που θα σου ζητηθούν). Τα υπόλοιπα είναι εύκολα, υπάρχουν και tutorials. Που βρίσκω το stremio.apk στο κινητο όμως; Ψαχνω αλλά δεν
cirith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, anso είπε Που βρίσκω το stremio.apk στο κινητο όμως; Ψαχνω αλλά δεν Πάτησες το link που έβαλα; Πήγες κάτω στη σελίδα να δεις τα downloads για Android; Δεν σου "έβγαλε" recommended download για τη συσκευή σου; Εν πάση περιπτώσει, πάτα εδώ. Υ.Γ.: Εναλλακτικά σε σχέση με όλη την παραπάνω διαδικασία, μπορείς να κατεβάσεις κανονικά το Stremio στο κινητό σου από το Google Play, να παίζεις όποια ταινία θέλεις στο κινητό σου και να την κάνεις cast στην τηλεόραση. Αλλά ο τρόπος που σου είπα θεωρώ ότι είναι ο σωστός και "ορθόδοξος". Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από cirith
anso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, cirith είπε Πάτησες το link που έβαλα; Πήγες κάτω στη σελίδα να δεις τα downloads για Android; Δεν σου "έβγαλε" recommended download για τη συσκευή σου; Εν πάση περιπτώσει, πάτα εδώ. Υ.Γ.: Εναλλακτικά σε σχέση με όλη την παραπάνω διαδικασία, μπορείς να κατεβάσεις κανονικά το Stremio στο κινητό σου από το Google Play, να παίζεις όποια ταινία θέλεις στο κινητό σου και να την κάνεις cast στην τηλεόραση. Αλλά ο τρόπος που σου είπα θεωρώ ότι είναι ο σωστός και "ορθόδοξος". Δε το βρίσκω στο send files
cirith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Συνήθως τα αρχεία που κατεβάζουμε σε Android κινητό από το internet αποθηκεύονται στο φάκελο Download (αν και υποθέτω ότι έχεις ήδη κοιτάξει εκεί).
anso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, cirith είπε Συνήθως τα αρχεία που κατεβάζουμε σε Android κινητό από το internet αποθηκεύονται στο φάκελο Download (αν και υποθέτω ότι έχεις ήδη κοιτάξει εκεί). Κοιταξα αλλα δεν το βρισκω πφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα