Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη καρέκλα αλλά η τιμή της είναι στο ιστορικό του σκρουτζ δείχνει ότι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει έως σήμερα είναι 299. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα να μας ενημερώσει γιατί φαίνεται ποιοτική και ο κατασκευαστής είναι γνωστός

Σκρουτζ: https://www.skroutz.gr/s/25929367/HP-Citadel.html

Επεξ/σία από overmind7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη θέλετε για εσάς ή τη προτείνετε ως προσφορά;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Η Anda Seat Bat είναι στην ουσία, που κάνει 299 όπως και αυτή. Ίδιο ακριβώς σκαρί και τα 269€ είναι καλή τιμή για κάποιον που θέλει να δώσει  τόσα λεφτά για μία καλή καρέκλα. Έχει μεταλλική βάση και φαίνεται αρκετά στιβαρή.

Βέβαια πάντα είμαι επιφυλακτικός με το αν αξίζει να πάρεις gaming ή εργονομική καρέκλα για εκτεταμένη χρήση.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpat7 είπε

Η Anda Seat Bat είναι στην ουσία, που κάνει 299 όπως και αυτή. Ίδιο ακριβώς σκαρί και τα 269€ είναι καλή τιμή για κάποιον που θέλει να δώσει  τόσα λεφτά για μία καλή καρέκλα. Έχει μεταλλική βάση και φαίνεται αρκετά στιβαρή.

Βέβαια πάντα είμαι επιφυλακτικός με το αν αξίζει να πάρεις gaming ή εργονομική καρέκλα για εκτεταμένη χρήση.

πιο πολυ στην AD12 μοιαζει παρα στην BAT.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Τη θέλετε για εσάς ή τη προτείνετε ως προσφορά;

Ειναι παντως προσφορα με βαση το ιστορικο τιμων, εχουμε πραγματι ενα 10% με την προηγουμενη και την ελαχιστη τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καποιος στα σχολια στο skroutz Παντως λεει:

Έχω παραγγείλει αυτή την καρέκλα από το εξωτερικό, τη χρησιμοποιώ περίπου 6 μήνες και χαίρομαι πολύ που επιτέλους τη βλέπω σε ελληνικά καταστήματα. Παράγεται στο ίδιο εργοστάσιο με τις Anda Seat (πρόκειται ουσιαστικά για το μοντέλο Bat Black) με τη μόνη διαφορά ότι αυτή έχει άλλη επωνυμία και κάποιες εικαστικές λεπτομέρειες επιπλέον. Είναι σαν πολυθρόνα, εξαιρετικά αναπαυτική. Εύκολη συναρμολόγηση και πραγματικά πολύ ποιοτική κατασκευή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να επενδύσει σε κάτι καλό και κάθεται πολλές ώρες στο γραφείο του.

*Μόνο "μειονέκτημα" ότι κάποιες φορές γίνεται αρκετά ζεστή το καλοκαίρι, αλλά αυτό έχει να κάνει με το υλικό της (δερματίνη PVC).

Εγω πηρα την dark knight, ευχαριστημενος μεν, μου πεφτει λιγο μεγαλη δε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...