Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάω από Καβάλα Καστοριά και είναι να πάρω τηλέφωνο να κλεισω ραντεβού σε έναν γιατρό. Το χαρτί μετακίνησης που θα μου στείλει πρέπει να είναι ίδια μέρα με το ραντεβού; Η μπορεί να λέει Δευτέρα πχ το ραντεβού κ εγώ να πηγαίνω από Παρασκευή . 3 μέρες πριν δλδ 

Δημοσ.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Ας μας πει κάποιος που έχει αλλάξει νομό για γιατρό την εμπειρία του από έλεγχο... Είναι απάνθρωπο να ταξιδέψεις αυθημερόν μπρος - πίσω από το φόβο μη σου πει τίποτα ο κάθε φτηνός στο αλεύρι κι ακριβός στα πίτουρα αστυνομικός.

Δημοσ.

Ε πες να σ στείλει για 2 μέρες ..

Spoiler

ηρέμηστε είναι θέμα κοινής αποτροπής αυτά και κυρίως αυτό π λέμε προσωπική ευθύνη.χεστηκε ο αστυνομος/λιμενικος να κάθεται μέσα στο κρύο να σε ελέγχει..(κ εν μέρη δεν το κάνει )

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να μετακινηθεις για τον λογο αυτο. για ιδιωτη ιατρο δηλαδη. σου λεει κατσε στον νομο σου και βρες αντιστοιχης ειδικοτητας ιατρο. μετακινηση απο νομο σε νομο μονο σε κρατικο νοσοκομειο και με το εκαβ η νοσοκομειακο οχημα ή ελικοπτερο ή σκαφος κλινικης η ασφαλιστικης εταιρειας. 

το "εχω εναν φιλο γιατρο σε αλλον νομο και τον εμπιστευομαι" θεωρω οτι δεν ειναι σοβαρος λογος μετακινησης. βρες την ειδικοτητα που θελεις στον τοπο σου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...