Euaki_mamaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.. Έχω ένα θέμα με την Πειραιώς και δεν βλέπω να βοηθάνε σαν τράπεζα.. Μέσα στα αναλυτικά του λογαριασμού γράφει "Δευσμευμενο ποσό" τι σημαίνει αυτό? Για ποιον λόγο δεσμεύουν χρήματα?? Είχε κάποιος άλλος το ίδιο θέμα και να λύθηκε? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
fredd0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 λογικα καπου χρωστας και εκαναν ¨"κατσχεση εις χειρας τριτου" ... το λογαριασμο σου δηλαδη. Ψαξε βρες, συνηθως εφορια αλλα μπορει να ειναι και ταμειο, αλλη τραπεζα κοκ.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Αν δεν ξερεις εσυ δεν ξερει κανεις, ούτε δυστυχώς η τράπεζα, γιατι το κράτος δεν ενημερώνει κανεναν, αν ειναι απο εκει.
Euaki_mamaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.. Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.. Πως αλλιώς μπορώ να μάθω?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, Euaki_mamaki said: Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.. Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.. Πως αλλιώς μπορώ να μάθω? Μιλώντας με την τράπεζα σου προφανώς και τσεκάροντας το taxis σου για τυχόν οφειλές κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις