Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Η μπαταρία θα βγάζει άραγε μισή μερα;
bilspa Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Εχω ενα htc g2 , με firmware pacman ακομη γρηγορο ειναι μετα απο 12 χρονια ............αν δε του βαλω καποια εφαρμογη , πεταει. τοσο ξερεις τοσα λες εχω 135 εφαρμογες στο κινητο κ πεταει κ ειχα σαμμυ galaxy note 3 k πανω k galaxy s3 mexri s8 κ iphone mexri 6 plus ....k επειδη ημουν απο τους πρωτους που ειχα smarτphone στη ελλαδα μη γραφεις βλακειες μορτη ...υπαρχουν κατηγοριες κινητων εγω δε βγαζω γκομενες με το κινητο ο νεοελληνας με iphone k καρτα wathσ up να μη σχολιαζει...καλο ειναι να εχεις τρελα με τη τεχνολογια αρκει να εχεις μαθει κ κατι αναλογα τα χρηματα που δινεις παιρνεις κ εγω εχω το htc diamond ακομη τι σημαινει αυτη η εξυπναδα δες τη ζωη λιγο διαφορετικα πιτσιρικο 1
triplex1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, bilspa είπε τοσο ξερεις τοσα λες εχω 135 εφαρμογες στο κινητο κ πεταει κ ειχα σαμμυ galaxy note 3 k πανω k galaxy s3 mexri s8 κ iphone mexri 6 plus ....k επειδη ημουν απο τους πρωτους που ειχα smarτphone στη ελλαδα μη γραφεις βλακειες μορτη ...υπαρχουν κατηγοριες κινητων εγω δε βγαζω γκομενες με το κινητο ο νεοελληνας με iphone k καρτα wathσ up να μη σχολιαζει...καλο ειναι να εχεις τρελα με τη τεχνολογια αρκει να εχεις μαθει κ κατι αναλογα τα χρηματα που δινεις παιρνεις κ εγω εχω το htc diamond ακομη τι σημαινει αυτη η εξυπναδα δες τη ζωη λιγο διαφορετικα πιτσιρικο Αν εγω ειμαι πιτσιρικος , εσυ δεν ξερω τι μπορει να εισαι , και κοψε τα μαγκικα ''μορτη'' δεν σε ειπαμε καμπουρη. 1
bilspa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Αν εγω ειμαι πιτσιρικος , εσυ δεν ξερω τι μπορει να εισαι , και κοψε τα μαγκικα ''μορτη'' δεν σε ειπαμε καμπουρη. να μαθεις οτι υπαρχουν κ αλλες αποψεις απο τις δικες σου ειτε συνφωνεις ειτε οχι, αυτο το htc hd (εγω τα εχω ζησει αυτα τα κινητα τα περνουσαμε λινουξ κ οτι αλλο ηταν τοτε απο τα WIN 6.5 ηταν τοτε κορυφη) οχι σε εμενα φτανω τα 50 ειναι τροπος ζωης να μη κανω σχολια ειρωνικα σε αλλους ο καθενας εχει τη αποψη του ενα κινητο ειναι στο κατω κατω ,,,,κ τελος θεωρω τα κινητα honor ποιοτικα κ τιμια οπως κ τα huawei εχω ακομη το mate οπως δε μπορω τα xiaomi, ενω εχω το box mi s k powerbank,bt aκουστικα,ρουτερ xiaomi οπως ταιριαζει στο καθενα δε ειμαστε φανατικοι με εταιριες το ελευθερο χρονο μας περναμε ....peace 1
vorted Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλό αλλά στα ίδια λεφτά πολύ καλύτερο το iqoo7 με sd888 να φορτίζει σε 15 λεπτά, οθόνη oled 120hz και τον imx589 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από vorted
triplex1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, bilspa είπε να μαθεις οτι υπαρχουν κ αλλες αποψεις απο τις δικες σου ειτε συνφωνεις ειτε οχι, αυτο το htc hd (εγω τα εχω ζησει αυτα τα κινητα τα περνουσαμε λινουξ κ οτι αλλο ηταν τοτε απο τα WIN 6.5 ηταν τοτε κορυφη) οχι σε εμενα φτανω τα 50 ειναι τροπος ζωης να μη κανω σχολια ειρωνικα σε αλλους ο καθενας εχει τη αποψη του ενα κινητο ειναι στο κατω κατω ,,,,κ τελος θεωρω τα κινητα honor ποιοτικα κ τιμια οπως κ τα huawei εχω ακομη το mate οπως δε μπορω τα xiaomi, ενω εχω το box mi s k powerbank,bt aκουστικα,ρουτερ xiaomi οπως ταιριαζει στο καθενα δε ειμαστε φανατικοι με εταιριες το ελευθερο χρονο μας περναμε ....peace Δεν διαφωνω μαζι σου και συμφωνω σε ολα , δεν το ειπα ειρωνικα μπερδευεσαι , εχει παρα πολυ κοσμο που δεν μπορει ν'αγοραζει κινητο καθε 3μηνο & 6μηνο επειδη βγαζουν αβερτα οι κιτρινιαρηδες & οποτε τους καπνισει . Προσπαθω με καποιο τροπο να φτιαξω διαθεση σε καποιους τη στιγμη που οι περισσοτεροι καθομαστε ωρες σε pc , πινοντας φραπε και περιμενοντας να πεσει η καθε κυβερνηση μονη της η να πραγματοποιηθουν οι προφητειες. Αδερφε αν κοντευεις τα 50 , και γω μια ανασα ειμαι απ'αυτα , αλλα το προβλημα δεν ειναι σ'αυτα που λεμε εδω μεσα , αλλα εξω. 1
Obi one Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 21 ώρες πριν, x_vagos_x είπε Το χεράκι στη φωτο είναι λίγο... περίεργο; Ή το ζω μόνος μου; Σε άλλα νέα, ενδιαφέρουσα συσκευή με ενδιαφέρουσα τιμή. Για να δούμε τι θα κάνει η φίλη Honor. Προσπαθήστε να κρατήσετε το τηλέφωνο σας όπως στην φωτογραφεία
bilspa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν διαφωνω μαζι σου και συμφωνω σε ολα , δεν το ειπα ειρωνικα μπερδευεσαι , εχει παρα πολυ κοσμο που δεν μπορει ν'αγοραζει κινητο καθε 3μηνο & 6μηνο επειδη βγαζουν αβερτα οι κιτρινιαρηδες & οποτε τους καπνισει . Προσπαθω με καποιο τροπο να φτιαξω διαθεση σε καποιους τη στιγμη που οι περισσοτεροι καθομαστε ωρες σε pc , πινοντας φραπε και περιμενοντας να πεσει η καθε κυβερνηση μονη της η να πραγματοποιηθουν οι προφητειες. Αδερφε αν κοντευεις τα 50 , και γω μια ανασα ειμαι απ'αυτα , αλλα το προβλημα δεν ειναι σ'αυτα που λεμε εδω μεσα , αλλα εξω. τωρα μιλας ομορφα φιλτατε εχουμε τοσα προβληματα που αυτα ειναι ασημαντα δυστυχως πανε οι εποχες που αγοραζαμε τα ποιο ακριβα αλλες προτεραιοτητες...κ μην περιμενεις αντιδραση το βλεπω σε φιλους μηδεν ονειρα ...εμεις φταιμε στην ουσια (κ δυστυχως ακομη κ το iphone στη ουσια κινεζικα εξαρτηματα εχει...κ πουλαει σαν ζεστο ψωμι) ....η ταινια jexi τα λει ολα κωμωδια αλλα με τοση αληθεια..καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα