Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, η Honor δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να το δούμε και σε άλλα μέρη

Με την Honor να αποτελεί πλέον μια ανεξάρτητη εταιρεία από την Huawei και ελεύθερη από τις κυρώσεις κανονισμών των ΗΠΑ, η εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη και διάθεση του πρώτου της κινητού. Κι αυτό είναι η ναυαρχίδα της V40 που έρχεται σε σχετικά προσιτή τιμή.

Αν και πλέον ανεξάρτητη, το V40 αναπτύχθηκε όταν ήταν ακόμη μέλος της Huawei, κάτι που είναι φανερό από τον σχεδιασμό της συσκευής. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει χώρος για διπλή κάμερα όπως και στο P40 Pro, ενώ στην πίσω πλευρά το πλαίσιο με τις κάμερες θυμίζει ναυαρχίδες της Huawei.

Η οθόνη είναι μεγέθους 6,72 ιντσών, 120Hz, τύπου OLED που φτάνει μέχρι τις άκρες, νούμερα που ξεπερνούν ελαφρώς τις προτάσεις της Huawei. Το πάνελ 10-bit έρχεται με υποστήριξη HDR10, ενώ τα διπλά ηχεία του θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία κατά την αναπαραγωγή βίντεο, μουσικής ή όταν παίζετε παιχνίδια.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, βλέπουμε να χρησιμοποιείται το MediaTek Dimensity 1000 Plus chipset μαζί με 8GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο έως και 256GB. Την τροφοδοσία αναλαμβάνει μια μπαταρία 4,000mAh που φορτίζεται με 66W ενσύρματα ή 50W ασύρματα.

Όσο για τις κάμερες, στο πίσω μέρος επικρατεί ένας κύριος φακός 1/1.56 ιντσών 50MP RYYB που ξεχωρίζει, όπως και στο Xiaomi Mi 10 Ultra. Επίσης υπάρχει ένας ultrawide φακός 8MP κι ένας macro στα 2MP. Στο μπροστινό μέρος για selfie υπάρχει μια κάμερα 16MP με έναν δεύτερο αισθητήρα δίπλα του.

Για την ώρα, το Honor V40 είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα. Το κόστος για την έκδοση με 128GB χώρου αγγίζει τα $555, με την 256GB έκδοση να φτάνει τα $620. Στα χρώματα υπάρχει επιλογή για Magic Night Black, Titanium Silver και Rose Gold. Όταν ερωτήθηκε για διάθεση σε άλλες αγορές, δήλωσε πως γίνεται πρόοδος σε διάφορα ζητήματα, χωρίς να αποκλείει ή να επιβεβαιώνει κάτι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν λεμε ανεξαρτητη, τι εννοουμε. Πληρως, η οπως η  SEAT  απο την VW.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.

Το χεράκι στη φωτο είναι λίγο... περίεργο;

Ή το ζω μόνος μου;

Σε άλλα νέα, ενδιαφέρουσα συσκευή με ενδιαφέρουσα τιμή. Για να δούμε τι θα κάνει η φίλη Honor.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτο το μακρο να εβγαζαν κ να βαζαν εστω εναν απλο τηλεφακο 8mpixel 3Χ... Αν ερθει μ google services σε  global εκδοση θα ναι κορυφη στην τιμη π πωλείται τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε

Ή το ζω μόνος μου;

Σε άλλα νέα, ενδιαφέρουσα συσκευή με ενδιαφέρουσα τιμή. Για να δούμε τι θα κάνει η φίλη Honor.

Και εγώ είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για Εξαδάκτυλο...

Δημοσ.

Σαν κάτοχος honor 20 pro μπορώ να πω πως δεν έχω υπάρξει πιο ευχαριστημένος απο άλλη συσκευή και έχουν περάσει δεκάδες κινητά από τα χέρια μου. Ταχύτητα, χωρητικότητα, μπαταρία, κάμερα. Ολα σε τρομερό και κορυφαίο επίπεδο. Δεν ξέρω αν ο χωρισμός με την Huawei θα υποβαθμίσει την ποιότητα της αλλά έχει ανέβει τόσο πολύ στα ματιά μου, που και η επόμενη συσκευή μου θα είναι λογικά honor... 

• Like 1
Δημοσ.

εγω  παντως σε αυτο το ευρος τιμης δεν θα πηγαινα στην πρωτη υλοποιηση μιας εταιριας...

ποσο μαλλον οταν στα ιδια χρηματα ειναι τα

samsung galaxy note 10 lite

xiaomi m10t pro

oneplus nord....   

iphone se 2020.....   πλακα κανω...  🤣

διπλα σε oneplus 5 και μοιαζει η πατατα με φτηνο παιχνιδι απο κινεζους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια τώρα που και καλά χωρίστηκαν οι Huawei & Honor, είμαι πολύ περίεργος να δω στις τριμηνιαίες πωλήσεις, τι ποσοστό θα πιάνει η κάθε μια???

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 ώρα πριν, x_vagos_x είπε

Ή το ζω μόνος μου;

Ψευτικο ειναι το χερακι , βαση για το κινητο

Δημοσ.

ζωγραφιζει το κινητο ο mediatec με χαλαει αλλα σαν συνολο ειναι κορυφη κ σαν κατοχος 8χ με τα 6 ραμ ακομη ειναι γρηγορο  2 χρονια μετα δε το περιμενα  γιατι με σαμμυ νοτε κ galaxy ειχα θεματα ..καποτε αλλαζαμε καθε 6 μηνες ατιμη κενωνια....για μενα η honor ειναι κορυφη σιγουρα δε θα μετανιωσει καποιος αν το παρει αν ερθει φυσικα στο ελλαντα..,(οπως σε τιμη το pοco x3 250ε  δε υπαρχει λογος να παρει καποιος αλλο κινητο στα χρηματα αυτα)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, x_vagos_x είπε

Ή το ζω μόνος μου;

Μάλλον είναι μετά τον εμβολιασμό 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilspa είπε

ζωγραφιζει το κινητο ο mediatec με χαλαει αλλα σαν συνολο ειναι κορυφη κ σαν κατοχος 8χ με τα 6 ραμ ακομη ειναι γρηγορο  2 χρονια μετα δε το περιμενα  γιατι με σαμμυ νοτε κ galaxy ειχα θεματα ..καποτε αλλαζαμε καθε 6 μηνες ατιμη κενωνια....για μενα η honor ειναι κορυφη σιγουρα δε θα μετανιωσει καποιος αν το παρει αν ερθει φυσικα στο ελλαντα..,(οπως σε τιμη το pοco x3 250ε  δε υπαρχει λογος να παρει καποιος αλλο κινητο στα χρηματα αυτα)

Εχω ενα htc g2 , με firmware pacman ακομη γρηγορο ειναι μετα απο 12 χρονια ............αν δε του βαλω καποια εφαρμογη , πεταει.

spacer.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CrashBandicoot_123 είπε

Σαν κάτοχος honor 20 pro μπορώ να πω πως δεν έχω υπάρξει πιο ευχαριστημένος απο άλλη συσκευή και έχουν περάσει δεκάδες κινητά από τα χέρια μου. Ταχύτητα, χωρητικότητα, μπαταρία, κάμερα. Ολα σε τρομερό και κορυφαίο επίπεδο. Δεν ξέρω αν ο χωρισμός με την Huawei θα υποβαθμίσει την ποιότητα της αλλά έχει ανέβει τόσο πολύ στα ματιά μου, που και η επόμενη συσκευή μου θα είναι λογικά honor... 

Και εγώ το ίδιο κινητό έχω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να μάθω ωστόσο εάν κάποιος γνωρίζει εάν στην πράξη σημαίνει κάτι για εμάς το ότι είναι ανεξάρτητη εταιρία όσον αφορά τις συσκευές που αγοράστηκαν όσο Huawei και honor ήταν ουσιαστικά το ίδιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...