vassilis_al Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα! Έχω ένα Peugeot 106 1.1 monopoint και θέλω να του καθαρίσω το injection. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το σπρέι της wurth ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Επιπλέον, χρειάζεται όλο λύσιμο για να καθαριστεί ή βάζω το αυτοκίνητο μπροστά, ανοίγω το καπάκι (φωτογραφία) και ψεκάζω μέσα το σπρέι πατώντας γκάζι; Ευχαριστώ πολύ!
thanasisxask Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vassilis_al είπε Καλησπέρα! Έχω ένα Peugeot 106 1.1 monopoint και θέλω να του καθαρίσω το injection. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το σπρέι της wurth ή έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; Επιπλέον, χρειάζεται όλο λύσιμο για να καθαριστεί ή βάζω το αυτοκίνητο μπροστά, ανοίγω το καπάκι (φωτογραφία) και ψεκάζω μέσα το σπρέι πατώντας γκάζι; Ευχαριστώ πολύ! Τι ακριβώς θες να καθαρίσεις; αυτό εκεί είναι ένα μόνο μπεκ. Είναι από τα πρώτα συστήματα ψεκασμού όπου αντικατεστησε το καρμπυρατέρ. Σκέψου ότι εκεί υπήρχε καρμπυρατέρ και μετά βάλανε αυτό το μπεκ. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από thanasisxask
vassilis_al Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 5:55 ΜΜ, thanasisxask είπε Τι ακριβώς θες να καθαρίσεις; αυτό εκεί είναι ένα μόνο μπεκ. Είναι από τα πρώτα συστήματα ψεκασμού όπου αντικατεστησε το καρμπυρατέρ. Σκέψου ότι εκεί υπήρχε καρμπυρατέρ και μετά βάλανε αυτό το μπεκ. Θέλω να καθαρίσω την πεταλούδα. Βγάζοντας το πλαστικό που είναι κυκλωμένο στη φωτογραφία, αν ψεκάσω θα καθαριστεί η πεταλούδα και το injection ή θα δημιουργήσω πρόβλημα; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατί έχω κάπως ασταθές ρελαντί κάποιες φορές και σκέφτηκα ότι το καθάρισμα ίσως βοηθήσει. Μοτέρ ρελαντί έχω αλλάξει, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vassilis_al είπε Θέλω να καθαρίσω την πεταλούδα. Βγάζοντας το πλαστικό που είναι κυκλωμένο στη φωτογραφία, αν ψεκάσω θα καθαριστεί η πεταλούδα και το injection ή θα δημιουργήσω πρόβλημα; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατί έχω κάπως ασταθές ρελαντί κάποιες φορές και σκέφτηκα ότι το καθάρισμα ίσως βοηθήσει. Μοτέρ ρελαντί έχω αλλάξει, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μπακ δεν καθαρίζει έτσι,η πεταλούδα καθαρίζει.
bill999r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Για καθάρισμα πεταλούδας λες. Για μένα από το να αγοράσεις το σπρέι πήγαινε σε ένα συνεργείο να βγάλουν την πεταλούδα κ να την καθαρίσουν καλά. 20 ευρώ είναι το κόστος κ η απόδοση πολύ καλύτερη
vassilis_al Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 27/1/2021 στις 10:11 ΜΜ, bill999r είπε Για καθάρισμα πεταλούδας λες. Για μένα από το να αγοράσεις το σπρέι πήγαινε σε ένα συνεργείο να βγάλουν την πεταλούδα κ να την καθαρίσουν καλά. 20 ευρώ είναι το κόστος κ η απόδοση πολύ καλύτερη Ααα δεν ήξερα ότι κοστίζει τόσο λίγο. Το θέμα είναι θα γίνει σωστή δουλειά; Εγώ στην ουσία τι θα ζητήσω; Καθαρισμό πεταλούδας ή κάτι του μπεκ; Στις 27/1/2021 στις 3:41 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Το μπακ δεν καθαρίζει έτσι,η πεταλούδα καθαρίζει. Άρα θα καθαρίσει η πεταλούδα με αυτό τον απλό τον τρόπο; Επίσης, το μπεκ ξέρουμε πως καθαρίζει;
thanasisxask Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, vassilis_al είπε Ααα δεν ήξερα ότι κοστίζει τόσο λίγο. Το θέμα είναι θα γίνει σωστή δουλειά; Εγώ στην ουσία τι θα ζητήσω; Καθαρισμό πεταλούδας ή κάτι του μπεκ; Άρα θα καθαρίσει η πεταλούδα με αυτό τον απλό τον τρόπο; Επίσης, το μπεκ ξέρουμε πως καθαρίζει; Πρώτα θα καθαρίσεις πεταλούδα, το μπεκ μπορεί να θέλει ultrasonic για να καθαριστεί, αλλά εσύ βάλε ένα καθαριστικό στο ντεπόζιτο.
vassilis_al Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Πρώτα θα καθαρίσεις πεταλούδα, το μπεκ μπορεί να θέλει ultrasonic για να καθαριστεί, αλλά εσύ βάλε ένα καθαριστικό στο ντεπόζιτο. Εντάξει, ελπίζω με το καθάρισμα της πεταλούδας να λυθεί το θέμα. Το ultrasonic κοστίζει πολύ να φανταστώ;
vamvakoolas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 το εχω κανει σε φιλο στο ιδιο πεζω απλως μη το παρακανεις με το σπρευ¨2-3 φορες ριξε.
vassilis_al Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε το εχω κανει σε φιλο στο ιδιο πεζω απλως μη το παρακανεις με το σπρευ¨2-3 φορες ριξε. Πέρα από το μαύρο καπάκι, χρειάζεται να βγάλω και κάτι άλλο; Ή βγάζω μόνο αυτό και ψεκάζω;
vamvakoolas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) βγαζεις μονο αυτο: θα δες ενα ελλασμα (ενα μικρο συρμα/μεταλλο=πεταλουδα) που αν πατας γκαζι αυτο αλλαζει θεση δεξια αριστερα οποτε ενας ψεκαζει ενας παταει γκαζι για να παει το σπρευ σε ολη τη μερια αυτο ειναι το καλο με της παλιας τεχνολογιας=απλοτητα Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα