trib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μεταξύ των παιχνιδιών συμπεριλαμβάνονται τα Gears 5 και Resident Evil. Τα δωρεάν παιχνίδια της Gold συνδρομής του Xbox για τον μήνα Φεβρουάριο 2021 αποκαλύφθηκαν και αποτελούν από τις καλύτερες επιλογές που έχουν δει οι Xbox gamers τους τελευταίους μήνες. Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα ξεκινώντας από την 1η Φεβρουαρίου με τα πασίγνωστα Gears 5 και Resident Evil. Αν και τα δύο ουσιαστικά είναι τίτλοι του Xbox One, το Gears 5 έχει λάβει αναβάθμιση ειδικά για το Xbox Series X που βελτιώνει τα γραφικά και μειώνει δραματικά τους χρόνους φόρτωσης. Από την άλλη, αν και το Resident Evil δεν αποτελεί next-gen τίτλο, σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να θυμηθεί την αυθεντική ιστορία προτού πιάσει στα χέρια του το Resident Evil 8 τον ερχόμενο Μάιο. Καθώς τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου έρχονται, οι χρήστες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να αποκτήσουν το Dead Rising (από τον προηγούμενο μήνα) έως τις 15 Φεβρουαρίου. Οι υπόλοιποι τίτλοι του Ιανουαρίου (Little Nightmares, King of Fathers 13 και Breakdown) θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμοι μετά τις 31 Ιανουαρίου. Όλα τα παιχνίδια του Gold – Φεβρουάριος 2021 Gears 5 – Διαθέσιμο 1 έως 28 Φεβρουαρίου Το τελευταίο κεφάλαιο στο έπος του Gears δίνει στον παίχτη τον έλεγχο της Kait Diaz για το main campaign αλλά φυσικά και όλες τις multiplayer λειτουργίες. Resident Evil – Διαθέσιμο 1 έως 28 Φεβρουαρίου Πρόκειται για το HD remaster του GameCube remake από το αυθεντικό παιχνίδι του PlayStation όπου με κάποιο τρόπο συνεχίζει και είναι έντονο και συγκλονιστικό όπως το πρώτο το 1996. Dandara: Trials of Fear Edition – Διαθέσιμο 16 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου Ένα ακροβατικό platform παιχνίδι δράσης όπου ο παίχτης αντί να περπατάει, πηδάει από τη μία επιφάνεια στην άλλη. Indiana Jones and the Emperor’s Tomb – Διαθέσιμο 1 έως 15 Φεβρουαρίου Μία κλασσική περιπέτεια Indiana Jones (παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2003) η οποία αν και δεν μπορεί να συγκριθεί σε χειρισμό ή γραφικά με παιχνίδια όπως το Uncharted, σίγουρα θα κάνει αρκετούς gamers να νοσταλγήσουν τις παλαιότερες gaming γενιές . Lost Planet 2 – Διαθέσιμο 1 έως 28 Φεβρουαρίου Το franchise του Lost Planet σταμάτησε το 2013 όταν και κυκλοφόρησε το τρίτο μέρος, παρ’ όλα αυτά το sci-fi shooter της Capcom εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά co-op παιχνίδια. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
manoskap Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Τελεια! Περα απο το οτι κρατησε τελικα τη συνδρομη σταθερη, μας δινει και παιχνιδαρες! TNX MS!!! 1
Giorgos241 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Indiana Jones and the Emperor’s Tomb... Τρομερο game που το ειχα παιξει στο original Xbox (απο τα πρωτα παιχνιδια που ειχα βασικα στην κονσολα). Θεωρω οτι αξιζει ακομα, απλα ο χειρισμος του indy προδιδει λιγο την ηλικια του παιχνιδιου. Επισης δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεασει το gameplay η απουσια του Duke controller. 1
ELMastas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Πάρα πολύ καλά παιχνίδια δίνουν αυτή την φορά Gears 5 και Resident Evil δεν χάνονται αλλά και το Lost planet 2 πολύ αξιόλογο ακόμη και σήμερα αξίζει να ασχοληθείς και φαίνεται πανέμορφο οπτικά.
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια είναι Playable μόνο όσο έχεις συνδρομή gold ή ultimate, σωστά; Βασικά βρήκα αυτό από την Ms. Με νοιάζει το Indiana Jones. Έχω συνδρομή Ultimate, αλλα δεν έχω χρόνο να το παίξω τώρα. Θα παραμείνει αφού λήξει η συνδρομή μου για να το παίξω μετά; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από nemesiskp
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Τούμπανα δίνουν πολύ καλά παιχνίδια μπράβο.
Morticiangr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα έπαιξα το gears 5 στο one x (οχι series x) και πιστεύω ότι είναι το πιο εντυπωσιακό campaign που έχω παίξει. Ετη φωτός από τα προηγούμενα της σειράς αλλα και ικανοποιητικό σε διάρκεια. Σε 65αρα 4κ βέβαια το έπαιξα αλλα είναι μια εμπειρία που όποιος θεωρεί το εαυτό του έστω και περιστασιακά gamer πρέπει να την δει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Morticiangr 2
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 58 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Indiana Jones and the Emperor’s Tomb... Επισης δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεασει το gameplay η απουσια του Duke controller. Κοίτα είναι σίγουρο ότι η απουσια ενός εκ των χειροτερων χειριστηρίων ever θα επηρεασει το gameplay... προς το καλύτερο 😜😜😜
ELMastas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Πάρα πολύ καλά παιχνίδια δίνουν αυτή την φορά Gears 5 και Resident Evil δεν χάνονται, αλλά και Indiana Jones παλιό και ιδιαίτερα αγαπημένο,ενώ το Lost planet 2 είναι καθόλα αξιόλογο και στέκεται άνετα ακόμη και σήμερα ως παιχνίδι,ενω δείχνει και ιδιαίτερα όμορφο οπτικά. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από ELMastas
k_dinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Το Gears έτσι και αλλιώς το έχεις μέσω του Ultimate. Καλό το Resident Evil για τους νοσταλγούς αλλά το πραγματικό remake είναι το RE2. Το Dandara: Trials of Fear Edition.. μόνο αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο είδος. Εγώ ούτε που θα το εγκαταστήσω..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Είμαι νέος κάτοχος ΧΒΟΧ ήθελα να ρωτήσω αν όταν τα κατεβάσω θα έχω για πάντα τα παιχνίδια αυτά ή στο τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να τα αγοράσω;;
ELMastas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Fatich είπε Είμαι νέος κάτοχος ΧΒΟΧ ήθελα να ρωτήσω αν όταν τα κατεβάσω θα έχω για πάντα τα παιχνίδια αυτά ή στο τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να τα αγοράσω;; Ναι οτι κατεβάσεις απο Gold είναι δικό σου και το κρατάς,βέβαια για να παιξεις τα περισσότερα online multi player στήν κονσόλα,χρειάζεσαι και μία ενεργή συνδρομή,όμως με την αλλαγή που έγινε πρόσφατα,τουλάχιστον στα free-to-play games, δεν θα χρειάζεσαι πλέον ενεργή Xbox Live Gold συνδρομή για να τα παίξεις online στο Xbox.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μήπως και για Ιανουάριο έχει τέτοια free παιχνίδια;
Thiccx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Fatich είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, μήπως και για Ιανουάριο έχει τέτοια free παιχνίδια; Απλά για να κάνω λίγο πιο κατανοητή την απάντηση του φίλου @ELMastas: - Όσο έχεις συνδρομή Gold ή και Game Pass Ultimate (που το περιλαμβάνει), παίζεις τα πάντα - εφόσον τα κάνεις claim από την Κονσόλα ή PC. - Όσα είναι του 360 ή XBOX original (το παλιό - παλιό) μετράνε σαν αγορές - οπότε και συνδρομή να μην έχεις πάλι θα μπορείς να παίξεις εφόσον τα έκανες claim την περίοδο που εμφανίζονται (κάθε 15 ημέρες). - Για τον Ιανουάριο τώρα αυτήν την στιγμή που μιλάνε- υπάρχουν παιχνίδια - αλλά αν είσαι πρόσφατος ή trial συνδρομητής δεν είμαι σίγουρος αν θα σου επιτρέψει να τα κάνεις "claim" από την κονσόλα. Προφανώς δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου. Είμαι είδη συνδρομητής του ULTIMATE αλλά εγώ ήθελα να μάθω για αυτά τα παιχνίδια που προσφέρει το GOLD δωρεάν όταν τα παίρνω από κει, θα είναι σαν το gamepass η θα έχω σαν να έχω αγορασμενο παιχνίδι που θα μπορέσω να το παίξω αν και έχει λήξει η συνδρομή μου. Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα