Προς το περιεχόμενο

V Strom vs z750

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες πιάσανε έναν φίλο μου με μια 

V Strom Και τον πήγανε μέσα γιατί του κάναν σήμα να σταματήσει και αυτός πήγε να ξεφύγει Αλλά που να πάει με τέτοια μηχανη.πιστευετε πως θα μπορούσε να ξεφύγει με μια naked μηχανη,παραδείγματος μια kawasaki z750

Και Τι πιστεύεται ,πως μπορει Κάπιος να ξεφύγει και τι πρέπει να κάνει όπως Σπαστη πινακίδα και τα λοιπα

Επεξ/σία από Kawasakias28
  • Moderators
Δημοσ.

Δευτέρα είναι ακόμα βιάστηκες, αν θέλουν να σε πιάσουν θα σε πιάσουν

Για να απαντήσω στη ερώτηση σου ένας καλός οδηγός ακόμα και με πάπια που λέει ο λόγος θα ξεφύγει

Σε δύναμη οι 2 μηχανές είναι κοντά σχετικά, οπότε είναι καθαρά στον αναβάτη

Δημοσ.

Θα σχολιάσω όσο αφορά τις μηχανές , αν ο δρόμος είναι ανοιχτός, με ευθείες και ανοιχτές στροφές ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση vstrom 650 ή 1000 να ακολουθήσει Ζ750. Σε ορεινό σφιχτό στροφιλικη , το vstrom πιστεύω είναι πιο ευέλικτο. Έχω οδηγήσει αρκετά και τις 3 μηχανές που περιγράφω παραπάνω.

Δημοσ.

αυτα μου θυμιζουν τις ιστοριες που λεγαμε πιτσιρικια στις πλατειες :), οσο πιο μεγαλα τα φιδια τοσο πιο πιστευτα παντα :)

" και που λες με κυνηγουσαν 2 ζηταδες γιατι πηγαινα σουζα χωρις χερια στο αντιθετο ρευμα,

και μολις τους πηρα χαμπαρι επιασα τα 200 με το παπι, και ταυτοχρονα ηθελα να αναψω ενα τσιγαρο αλλα δεν δουλευε ο αναπτηρας με τον αερα

οποτε οταν ηρθε η στροφη πλαγιασα τοσο που εξυσα κατω το σκουλαρικι και απο τις σπιθες το αναψα ...."

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...