Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανες την σωστή επιλογή, η Thompson είναι πολύ κατώτερης ποιότητας και ας κατασκευάζεται από την TCL. Εγω πήρα πρόσφατα την TCL 43P715 και δεν πιστεύω ότι με €330 πήρα τόσο καλή τηλεόραση.

Δημοσ.

έχω 55' Thompson  στο σαλόνι και να φανταστείς είμαι αρκετά ικανοποιημένος, βασικά αυτή η τηλεόραση με παρακίνησε να πάρω και τη TCL!

άρα θα είμαι οκ και με την TCL!!

απλά για το P815 Μοντέλο έχω δώσει κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

Δεν τα έδωσες τζάμπα τα παραπάνω, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, δεν έχει πλαίσια στα πλάγια και πανω, έχει καλύτερη εικόνα και ηχο. Επίσης θα αναβαθμιστεί σε Android 11

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainChris είπε

Δεν τα έδωσες τζάμπα τα παραπάνω, έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, δεν έχει πλαίσια στα πλάγια και πανω, έχει καλύτερη εικόνα και ηχο. Επίσης θα αναβαθμιστεί σε Android 11

ευχαριστώ, ναι είναι πιο συμμαζεμένη, φαίνεται από τις διαστάσεις και ίσα ίσα που θα χωρέσει στον διαθέσιμο χώρο!

Δημοσ.

@snet αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ δυστυχώς έχω να ικανοποιήσω ένα προβλημα επίπλου, όπως είχα γραψει και στην αρχή, οπότε οι παραπάνω δεν μου κάνουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios82 είπε

@snet αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ δυστυχώς έχω να ικανοποιήσω ένα προβλημα επίπλου, όπως είχα γραψει και στην αρχή, οπότε οι παραπάνω δεν μου κάνουν

ok! καταλαβαίνω απόλυτα καθώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω....

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η TV ήρθε σήμερα, πολύ γρήγορα, ΑΛΛΑ 1ο) είναι λίγο μεγάλη 2ο) και χειρότερο έχει μία μαυρίλα στο κέντρο στο πάνω μέρος....

18 λεπτά πριν, snet είπε

Η TV ήρθε σήμερα, πολύ γρήγορα, ΑΛΛΑ 1ο) είναι λίγο μεγάλη 2ο) και χειρότερο έχει μία μαυρίλα στο κέντρο στο πάνω μέρος....

https://imgur.com/a/0RVGfEq

Επεξ/σία από snet
Δημοσ.

Τελικά παραγγέλθηκε η 43αρα hisense. Όταν με το καλό έρθει και την στήσω στους παραλήπτες της, θα σας γράφω εντυπώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια/προτάσεις!

Δημοσ.
Στις 1/2/2021 στις 6:33 ΜΜ, snet είπε

https://imgur.com/a/0RVGfEq

πρέπει να την στείλω πίσω με ACS, ok δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αγχώνομαι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/2/2021 στις 2:48 ΜΜ, snet είπε

πρέπει να την στείλω πίσω με ACS, ok δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αγχώνομαι!

τελικά γύρισε πίσω μια νέα τηλεόραση χωρίς προβλήματα και επιτέλους μπήκε σε χρήση

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/2/2021 στις 11:05 ΜΜ, stelios82 είπε

Τελικά παραγγέλθηκε η 43αρα hisense. Όταν με το καλό έρθει και την στήσω στους παραλήπτες της, θα σας γράφω εντυπώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια/προτάσεις!

Την έστησες; Για πες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...