Baator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Και μένα 90 ευρώ για να έρθει στο σπίτι σου να σου κάνει τεστ, δεν μου φαίνεται υπερβολικό ποσό. Πάντα αν μιλάμε για μοριακό τεστ και πέρα από τα 90 δεν χρειαστεί να δώσεις άλλα χρήματα. 75-100 ήταν η ταρίφα πριν κανά τρίμηνο για να πας εσύ στον χώρο τους, 90 για να έρθει αυτός εκεί δεν είναι παράλογο. Παιδίατρο να φωνάξεις για να δει το παιδί που είναι κρυωμένο πόσο θα σου πάρει; 20 ευρώ; Αυτές είναι οι τιμές καλώς ή κακώς. Ξαναλέω, αν μιλάμε για ΜΟΡΙΑΚΟ τεστ, αν μιλάμε για τίποτα Rapid είναι κλέψιμο στεγνό. 1
MikeJ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Έχω δει κλινικές που προσφέρουν το drive through PCR (δλδ δε βγαίνεις καν από το αμάξι) στα 55-60 ευρώ. Αν αυτό αποτελεί κάποια εναλλακτική. Γενικά στην Ελλάδα είμαστε σχετικά καλά με το PCR. Στην Αγγλία πριν μερικές εβδομάδες βρήκα με τα χίλια ζόρια το PCR στα 110 ευρώ σε drive through (και χωρίς εγγύηση σε περίπτωση που δεν βγει το αποτέλεσμα εντός χρόνου για τη πτήση). Τα περισσότερα μέρη ζητούσαν πάνω από 180... έχει στηθεί γλέντι κανονικό χωρίς πλαφόν.
fredd0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εγω παντως μια απλη στολη 3Μ που πηρα για ψεκαζω το γκαζον 25 ευρω την πληρωσα απο κει και περα, αν ο αλλος θελει 20+30 = 50 ευρω για να ερθει σπιτι σου να σου παρει δειγμα προσωπικα ουτε αισχροκερδεια το θεωρω, ουτε υπερβολικο ποσο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από fredd0 1
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, fredd0 είπε εγω παντως μια απλη στολη 3Μ που πηρα για ψεκαζω το γκαζον 25 ευρω την πληρωσα Βέβαια εσύ πλήρωσες μία και λιανικής και αυτοί θα αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ και χονδρικής, οπότε δε νομίζω θα ότι θα έχει καμμία επαφή το δικό τους κόστος. Απλά το προσθέτω κι αυτό στην κουβέντα.
kax54638 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Βέβαια εσύ πλήρωσες μία και λιανικής και αυτοί θα αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ και χονδρικής, οπότε δε νομίζω θα ότι θα έχει καμμία επαφή το δικό τους κόστος. Απλά το προσθέτω κι αυτό στην κουβέντα. Γιατροί - οδοντίατροι δεν εισπράττουν και δεν αποδίδουν ΦΠΑ. Κοινώς στα αναλώσιμα τους πληρώνουν κανονικά τιμή με ΦΠΑ. Με την έναρξη της πανδημίας οι τιμές στα μέσα ατομικής προστασίας έχουν πάει στα ουράνια. 1
fredd0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 ως ταξη μεγεθους το ανεφερα, γιατι το 1ε για φορμα μου φανηκε εκτος πραγματικοτητας. Οχι για να αναλωθουμε στο αν εγω πληρωσα 25 αλλα αν την επαιρνα τιμολογιο θα πληρωνα 22 κι αν επαιρνα κινεζικη οχι 3Μ θα πληρωνα 15. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε σε στολές κηπουρού/μπογιατζή. Again, δεν είμαι ειδικός, αλλά τι σχέση έχει η στολή που την φοράς για να μην σε τσούξουν τα χορταράκια (ή η στολή που την φοράς για να μην περάσει η μπογιά) με την στολή που την φοράς για να μην περάσει ένας ιός μεγεθούς 0,1 μm; Κι εγώ μπορεί για τα μάτια του κόσμου να φοράω υφασμάτινη μάσκα των €5 που να την πλένω κάθε δυο μέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άλλος που μπαίνει σε ένα δυνητικά μολυσμένο περιβάλλον θα φοράει κάτι τόσο απλό.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Διότι δουλειά της στολής δεν είναι να φιλτράρει οπότε ένα οποιοδήποτε νάιλον, ακόμα και με σελοφάν κουζίνας να τυλιχτείς θα είναι αρκετό
vforvaggelis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, Baator είπε Παιδίατρο να φωνάξεις για να δει το παιδί που είναι κρυωμένο πόσο θα σου πάρει; 20 ευρώ; What;;;; Ουτε καν! Κανα 50αρι ειναι. (αναλογα την παιδιατρο) 2 1
cubilone Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κατάλαβα ότι έκανα πολλές υποθέσεις σχετικά με τα πραγματικά κόστη, όσο και για το αν θα είναι ένα ή δύο άτομα. Θα έρθουν και θα επανέλθω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 και το τεστ οταν ξεκίνησε η φάση ήταν στα 300ευρώ και τα αντισηπτικά και οι μάσκες στο θεό. Ψάχνεις λογική;Το κράτος έχει αφήσει τον κόσμο έρμαιο της τύχης του.Κυριολεκτικά. Περαστικά να ναι.
l337 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Τι 25€ γράφετε για πιστοποιημένη στολή, πάτε καλά; Ξεκινούν από μερικά ευρώ και η αγορά χονδρική πολλών τεμαχίων βγαίνει πολύ φθηνότερα. Παράδειγμα.. https://axioncotton.com/product/ολοσωμη-φορμα-προστασιας-chemsafe-500-cat-iii-type-5-6/
tcktcktck Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 12:28 ΜΜ, cubilone είπε Πρέπει εγώ και η σύζυγος να κάνουμε τεστ Covid στο σπίτι (η σύζυγος δεν μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της για να βγει έξω). Ιδιωτικές κλινικές που αναλαμβάνουν τεστ στο σπίτι χρεώνουν 40€ (η διατίμηση) + 20€ για την υπηρεσία. Καλά ως εδώ. Χρεώνουν όμως και 30€ την προστατευτική στολή. Το άτομο. Μιλάμε για ΜΙΑ στολή η οποία θα χρησιμοποιηθεί, και η οποία πόσο μπορεί να κοστίζει; 1€; Όσες κλινικές κι αν ρωτήσαμε, όλες ακολουθούν την ίδια πολιτική. Έχει νόημα κάποια καταγγελία; Στα 60 δεν είναι η διατίμηση?
41ex Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Αν σε χρεώνουν με το άτομο κι όχι με την επισκεψη, κλέισε 2 ραντεβού διαφορετικες ώρες!
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 10:28 ΠΜ, cubilone είπε Πρέπει εγώ και η σύζυγος να κάνουμε τεστ Covid στο σπίτι (η σύζυγος δεν μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της για να βγει έξω). Ιδιωτικές κλινικές που αναλαμβάνουν τεστ στο σπίτι χρεώνουν 40€ (η διατίμηση) + 20€ για την υπηρεσία. Καλά ως εδώ. Χρεώνουν όμως και 30€ την προστατευτική στολή. Το άτομο. Μιλάμε για ΜΙΑ στολή η οποία θα χρησιμοποιηθεί, και η οποία πόσο μπορεί να κοστίζει; 1€; Όσες κλινικές κι αν ρωτήσαμε, όλες ακολουθούν την ίδια πολιτική. Έχει νόημα κάποια καταγγελία; Ελπίζω να είσαστε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα