Olgaki.blade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα . Πρόκειται να πάρω ένα κουτάβι από νόμιμο εκτροφείο της Ευρώπης με τα απαραίτητα έγγραφα που συνοδεύουν ένα κουτάβι . Το πρόβλημα είναι το εξής . Η εκτροφέας μπορεί να παραδώσει το κουτάβι στους νέους ιδιοκτήτες στην ηλικία των 8 εβδομάδων . Όμως εγώ δεν μπορώ να παραλάβω το σκυλί μου ούτε καν 12 εβδομάδων με αεροπλάνο καθώς το σκυλάκι πρέπει να εχει αντιλυσσικό + 21 ημέρες . Άρα πάμε στους 3,5 μήνες σχεδόν . Η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται σκυλιά κάτω των 4 μηνών δηλαδή 12-16 εβδομάδων. Έχω ρωτήσει ακόμη και το ίδιο το αεροδρόμιο. Το ερώτημα μου είναι αν δεν μπορώ προφανώς με αεροπλάνο υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το φέρω έστω οδικώς στην ηλικία των 8-12 εβδομάδων ; Χωρίς φυσικά να αντιμέτωπισουμε κάποιο πρόβλημα . Ρωταω γνώμες και εμπειριες . Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης πως οι έμποροι των puppy mills έχουν κάθε δικαίωμα να εισαγάγουν τα κουτάβια 40 ημερών και κάτω , κουτάβια που τα μεγαλώνουν σε αισχρές συνθήκες και απάνθρωπες . Ενώ κουτάβια από εκτροφείς με ενα σωρο εξετάσεις και πιστοποιήσεις να μην μπορούν να περάσουν .
tantan67 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα! Τι κάνατε τελικά?Είναι τελείως παράλογο... Περιμένω και εγώ τώρα να φέρω ένα σκυλί εκτροφής, και ψάχνομαι. Τον τελευταίο μου σκύλο τον έφερα πριν 12 χρόνια, στην ηλικία των 9 εβδομάδων, τότε μπορούσες ακόμα να το φέρεις κάτω των 12 εβδομάδων χωρίς το εμβόλιο της λύσσας....Τώρα είναι... Συμφωνώ, τι γίνεται με όλα κουτάβια, πώς μπαίνουν στην χώρα σε αυτές τις συνθήκες και σε ηλικία........
jgeorgiou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Στις 25/1/2021 στις 11:39 ΠΜ, Olgaki.blade είπε Καλημέρα . Πρόκειται να πάρω ένα κουτάβι από νόμιμο εκτροφείο της Ευρώπης με τα απαραίτητα έγγραφα που συνοδεύουν ένα κουτάβι . Το πρόβλημα είναι το εξής . Η εκτροφέας μπορεί να παραδώσει το κουτάβι στους νέους ιδιοκτήτες στην ηλικία των 8 εβδομάδων . Όμως εγώ δεν μπορώ να παραλάβω το σκυλί μου ούτε καν 12 εβδομάδων με αεροπλάνο καθώς το σκυλάκι πρέπει να εχει αντιλυσσικό + 21 ημέρες . Άρα πάμε στους 3,5 μήνες σχεδόν . Η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται σκυλιά κάτω των 4 μηνών δηλαδή 12-16 εβδομάδων. Έχω ρωτήσει ακόμη και το ίδιο το αεροδρόμιο. Το ερώτημα μου είναι αν δεν μπορώ προφανώς με αεροπλάνο υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το φέρω έστω οδικώς στην ηλικία των 8-12 εβδομάδων ; Χωρίς φυσικά να αντιμέτωπισουμε κάποιο πρόβλημα . Ρωταω γνώμες και εμπειριες . Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης πως οι έμποροι των puppy mills έχουν κάθε δικαίωμα να εισαγάγουν τα κουτάβια 40 ημερών και κάτω , κουτάβια που τα μεγαλώνουν σε αισχρές συνθήκες και απάνθρωπες . Ενώ κουτάβια από εκτροφείς με ενα σωρο εξετάσεις και πιστοποιήσεις να μην μπορούν να περάσουν . Αν το φέρεις οδικώς και σε πιθανό έλεγχο στα σύνορα (έλα από Βουλγάρικα ή Ιταλικά) πεις ότι το πήρες μαζί σε εκδρομή?
vamvakoolas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 ακου πρεπει να φταει το ημιαξονιο αλλα κοιτα και μπιλιοφορους
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ακου πρεπει να φταει το ημιαξονιο αλλα κοιτα και μπιλιοφορους Το κουτάβι είναι 4χ4 που να κοιτάξει πρώτα;
vamvakoolas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το κουτάβι είναι 4χ4 που να κοιτάξει πρώτα; κατω στη ποδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα