Malamadre_C211 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! σκέφτομαι να διαλέξω μια σχολή μάρκετινγκ αλλά δεν είμαι καλός τα μαθηματικά και φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τελειώσω την σχολή.μπορει κάποιος να μου πει από προσωπική του εμπειρία αν πρέπει να είσαι καλός στα μαθηματικά για να πας σε μια σχολή μάρκετινγκ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Malamadre_C211
papamix2177 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα !! Θα μιλήσω συγκεκριμένα για το τμήμα marketing και επικοινωνίας του ΟΠΑ γιατι αυτό γνωρίζω καλύτερα. Οχι δεν εχει προυπόθεση σημαντικές γνώσεις μαθηματικών , δηλαδή θεωρώ οτι και παιδιά θεωρητικής, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις μαθηματικών (μονο τα πολυ βασικά) θα μπορούσαν να την βγάλουν. Δεν ξέρω για ποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα ενδιαφέρεσαι αλλα σε όλα ειμαι αρκετά σίγουρος οτι ισχύει αυτο.
Malamadre_C211 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για το τμήμα διοίκησης οργανισμων, μάρκετινγκ και τουρισμού Στο πανεπιστήμιο της Σίνδου Θεσσαλονίκη (IHU) κάπως έτσι λέγεται XD Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από Malamadre_C211
Voyaller Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Τι δουλεία έχουν τα μαθηματικά στο marketing?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Κοίτα σε όλες τις σχολές το πρώτο έτος είναι σχεδόν το ίδιο όσον αφορά τα μαθήματα. Θα κάνεις κάποια light μαθηματικά σίγουρα, πχ. στοιχεία γραμμικής άλγεβρας, τίποτα διπλά ολοκληρώματα, καμία συνδυαστική αλλά μέχρι εκεί. Είναι δύσκολα; Για κάποιον που τα βλέπει πρώτη φορά ναι, αλλά δεν θα είναι παλούκια. Και συνήθως οι καθηγητές επειδή γνωρίζουν σε τι επίπεδο βρίσκονται οι φοιτητές τέτοιων σχολών όσον αφορά το υπόβαθρο των μαθηματικών τους περνάνε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα