Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω οκ!

αν δεν τα δεχεσαι παλι οκ!

αν τα καταλαβαινεις αλλα δεν θελεις παλι να τα δεχθεις γιατι θες να υποστηριξεις αυτα που ειπες τριτο οκ!

τις καρδιες μας θα χαλασουμε?!

Το πρόβλημα είναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις, τα ίδια δηλαδή τέσσερα ποστ τώρα... εσύ δεν έχεις επιχειρήματα για να αντικρούσεις σε αυτά που ρωτάω...

ΥΓ: καρδιές δεν χαλάω για δίσκους, ούτε αγχώνομαι, ούτε γκρινιάζω για κάτι που θεωρώ πανάκριβο και άρμεγμα...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Black Demis είπε

το μαν ειναι αξιοπιστία μετά πανε αλλα πράγματα

ακομη πονάω είχα πάρει ενα adata 2tb nvme μετά προτάσεις εδω που ειναι super duper wow και δεν χρειάζεται αν δώσω ουτε ένα ευρώ παραπάνω κλπ ετσι εδωσα 200 ευρω όλα καλά και ομοφα μεχρι που μετά από 4 μήνες απλά δεν άνοιξε το pc και χτύπησε το controller του δίσκου

1. έχασα δυο μέρες δουλειάς (μεχρι να ξανά στήσω το μηχάνημα όπως ήταν ακριβός)

2. μου γαμηθ....ε ψιχολογια καθώς έχασα μια πολύ σημαντική δουλειά (που ήταν 4 ψιφιου ποσού....)

προφανώς δεν πήρα ξανά adata και τα κώλου τα ενιαμερα τα έσκασα για το 970 evo plus me 340 eyro (140 ευρώ ποιο ακριβά που υποτίθεται ήταν το ίδιο πράγμα)

Πιο πολύ θα έλεγα οτι έπεσες σε ελαττωματικό προϊόν τυχαίνουν αυτά είτε είναι adata είτε samsung είτε western digital. Την έχω πατήσει κι εγώ παλιότερα με σημαντικά αρχεία και μου έγινε μάθημα από τότε να κρατάω backup τον βασικό μου δίσκο σε 2-3 εξωτερικούς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrisk_gr είπε

Πιο πολύ θα έλεγα οτι έπεσες σε ελαττωματικό προϊόν τυχαίνουν αυτά είτε είναι adata είτε samsung είτε western digital. Την έχω πατήσει κι εγώ παλιότερα με σημαντικά αρχεία και μου έγινε μάθημα από τότε να κρατάω backup τον βασικό μου δίσκο σε 2-3 εξωτερικούς.

μετά από τόσους μήνες λίγο χλομό να ήταν ελαττωματικό....... απλά (και λογικό αν δεις την διαφορά τιμής) fail rate ειναι πολύ μικρότερο στους ακριβούς samsung 970 series ,Seagate Ironwolf 510, Sandisk Extreme Pro Western Digitalπχ από οτιδιποτε άλλο (πχ κάτι σαβουρια που αποθεώνουν εδω στο insomnia που μεν ειναι γρήγορα αλλά αξιοπιστία πάτο )

τα αρχεία δεν τα έχασα και πάντα κάνω backup, χρόνο να ξανά στήσω μηχάνημα έφαγα και έχασα ένα πολύ σεβαστό πόσο (πολλαπλάσιο τιμής του δίσκου)

για αυτό σκάμε ακομη και διπλάσια χρήματα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο

Δημοσ.
Στις 25/1/2021 στις 8:37 ΜΜ, kodorevi8ulis είπε

νομίζω έτσι όπως τα έγραψες μπέρδεψες περισσότερο αυτούς που είχαν μπερδευτεί πριν παρά τους βοήθησες :)))

Δεν καταλαβαίνω που είναι η δυσκολία για να είμαι ειλικρινής. 

C01850CC-A355-4E69-805C-EE9E70DFCA0B.jpeg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, soconium είπε

Δεν καταλαβαίνω που είναι η δυσκολία για να είμαι ειλικρινής. 

C01850CC-A355-4E69-805C-EE9E70DFCA0B.jpeg

μια εικόνα χίλιες λέξεις που λέμε , η εικόνα ναι είναι ξεκάθαρη

σε κάποιον που μπερδευόταν πριν , έτσι όπως το έγραψες θεωρώ τον μπέρδευες παραπάνω
π.χ. "Δηλαδή μπορείς να βρεις sata “δίσκο” σε μορφή 2.5 ιντσών αλλά και m.2" 
ξεχνάς τους hdd 2.5 sata :)

επίσης ό.τι (ssd) βγαίνει σε 2.5 δε σημαίνει ότι υπάρχει σε nvme , όπως και το αντίθετο
μάλλον εννοούσες τους m.2 sata (φαίνεται ξεκάθαρα και στην foto) εκεί ναι υπάρχουν μοντέλα με ίδια ονομασία
σε nvme δεν νομίζω να υπάρχουν "αντίστοιχα" ίδια προϊόντα

π.χ. δεν λες θα πάρω τον 970 evo σε 2.5 sata , δεν υπάρχει, άλλο μοντέλο/προϊόν θα πάρεις

Επεξ/σία από kodorevi8ulis
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

μια εικόνα χίλιες λέξεις που λέμε , η εικόνα ναι είναι ξεκάθαρη

σε κάποιον που μπερδευόταν πριν , έτσι όπως το έγραψες θεωρώ τον μπέρδευες παραπάνω
π.χ. "Δηλαδή μπορείς να βρεις sata “δίσκο” σε μορφή 2.5 ιντσών αλλά και m.2" 
ξεχνάς τους hdd 2.5 sata :)

επίσης ό.τι (ssd) βγαίνει σε 2.5 δε σημαίνει ότι υπάρχει σε nvme , όπως και το αντίθετο
μάλλον εννοούσες τους m.2 sata (φαίνεται ξεκάθαρα και στην foto) εκεί ναι υπάρχουν μοντέλα με ίδια ονομασία
σε nvme δεν νομίζω να υπάρχουν "αντίστοιχα" ίδια προϊόντα

π.χ. δεν λες θα πάρω τον 970 evo σε 2.5 sata , δεν υπάρχει, άλλο μοντέλο/προϊόν θα πάρεις

Μα μιλάμε για solid state drives γι αυτό και ήθελα να ξεκαθαρίσω σε τι φυσικό format κυκλοφορούν και τι πρωτόκολλα επικοινωνίας χρησιμοποιούν. Δεν με απασχολούν οι hdd.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν έχεις: 

- sata ssd σε φυσικό format 2.5 και m.2 (πιο σπάνια msata)
- Nvme ssd σε φυσικό format m.2

Απλά νομίζω πως περιέπλεξες τα πράγματα στο μυαλό σου χωρίς λόγο.

Δεν προσπάθησα να δείξω τι αγοράζει κανείς και αν υπάρχουν δίσκοι σε m.2 η 2.5 με ίδιες ονομασίες κλπ.

Απλά πολλοί μπερδεύουν τα πρωτόκολλα με το φυσικό format και δεν ξέρουν τι είναι τι. 
Οπως και να έχει η φωτό ξεκαθαρίζει τα πάντα.

Εις το επανιδείν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...