Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Ψάχνω ομάδα μπάσκετ στην Αθήνα που να είναι σε ένα ημιεπαγγελματικο επίπεδο δηλαδή να βρίσκετε σε ένα πρωτάθλημα με καλές ομάδες αλλά να είναι στις πιο χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος ώστε να βρίσκω χρόνο συμμετοχής ενώ παράλληλα θα βρίσκομαι σε ένα Αρκετά ανταγωνιστικο επίπεδο όπου θα πρέπει να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι 19 ετών 1.80 ξυπόλυτος με 1.90 άνοιγμα χεριών και είμαι στα 100 κιλά. Δυστυχώς τα τελευταία 2 3 χρόνια εχω πάρει αρκετα κιλά και τώρα βρίσκομαι σε περίοδο που αρχίζω να τα χάνω γιατί είχα φτάσει και τα 110 ενώ μέχρι τα 17 μου ήμουν στα 85. Παρόλα αυτά είμαι αρκετά αθλητικός για τα κιλά μου αλλά δεν έχω πολλές αντοχές καθώς έχω σταματήσει το μπάσκετ εδώ και 1 μισή χρόνο και έχω σκουριάσει λίγο. Παίζω μπασκετ ασταμάτητα από 11χρονων και δεν θα σταματήσω να παίζω ποτέ. Όποιος έχει κάτι να μου προτείνει θα χαρώ πολύ να τον ακούσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μη περιμενεις μαγους: πηγαινε στη τοπικη ομαδα της περιοχης σου (για Αθηνα http://eska.gr/)

σε αυτο το επιπεδο πανω κατω οι ομαδες ιδιες ειναι

δες που παιζουν/γηπεδο και πηγαινε ενα απογευμα και μιλα τους (αν δεν ειναι ρωτα φυλακα ή καντινιερη) ποτε κανουν προπονησεις

απο εκει και περα οταν κανουν προπονησεις πηγαινε πριν ή μετα και μιλα με προπονητη και να του τα πεις οπως τα γραφεις εδω. Μη δισταζεις και ξεχνα τις ντροπες. Εχω κανει προπονησεις με παιδια με συνδρομο down ή ακομα και με νοητικη υστερηση. Αν δεν σε δεχθουν σε αυτη την ομαδα ρωτα σε αλλη και παει λεγοντας.

Καμμια υγιης ερασιτεχνικη ομαδα δε μπορει να αρνηθει ενα παιδι που θελει να ασχοληθει (εδω μερικες ειναι απελπισμενες για κοσμο)

Απο εκει και περα προσπαθησε να παιζεις μπασκετακι και εξασκησε τις τεχνικες στο μπασκετ (τριπλες πισω απο πλατη, κατω απο τα ποδια κτλ γιατι στο συγχρονο μπασκετ με αυτο το υψος μονο για πλειμεικερ σε βλεπω κατα τη γνωμη μου) και προφανως το σουτ. Μη ξεχνας οτι υπαρχει πανδημια και ειναι μεγαλη ευκαιρια μιας και ακομα και οι αθλητες εχουν παρει κιλακια λογω απραξιας

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...