Kostaskourtis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω ομάδα μπάσκετ στην Αθήνα που να είναι σε ένα ημιεπαγγελματικο επίπεδο δηλαδή να βρίσκετε σε ένα πρωτάθλημα με καλές ομάδες αλλά να είναι στις πιο χαμηλές θέσεις του πρωταθλήματος ώστε να βρίσκω χρόνο συμμετοχής ενώ παράλληλα θα βρίσκομαι σε ένα Αρκετά ανταγωνιστικο επίπεδο όπου θα πρέπει να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι 19 ετών 1.80 ξυπόλυτος με 1.90 άνοιγμα χεριών και είμαι στα 100 κιλά. Δυστυχώς τα τελευταία 2 3 χρόνια εχω πάρει αρκετα κιλά και τώρα βρίσκομαι σε περίοδο που αρχίζω να τα χάνω γιατί είχα φτάσει και τα 110 ενώ μέχρι τα 17 μου ήμουν στα 85. Παρόλα αυτά είμαι αρκετά αθλητικός για τα κιλά μου αλλά δεν έχω πολλές αντοχές καθώς έχω σταματήσει το μπάσκετ εδώ και 1 μισή χρόνο και έχω σκουριάσει λίγο. Παίζω μπασκετ ασταμάτητα από 11χρονων και δεν θα σταματήσω να παίζω ποτέ. Όποιος έχει κάτι να μου προτείνει θα χαρώ πολύ να τον ακούσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
vamvakoolas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μη περιμενεις μαγους: πηγαινε στη τοπικη ομαδα της περιοχης σου (για Αθηνα http://eska.gr/) σε αυτο το επιπεδο πανω κατω οι ομαδες ιδιες ειναι δες που παιζουν/γηπεδο και πηγαινε ενα απογευμα και μιλα τους (αν δεν ειναι ρωτα φυλακα ή καντινιερη) ποτε κανουν προπονησεις απο εκει και περα οταν κανουν προπονησεις πηγαινε πριν ή μετα και μιλα με προπονητη και να του τα πεις οπως τα γραφεις εδω. Μη δισταζεις και ξεχνα τις ντροπες. Εχω κανει προπονησεις με παιδια με συνδρομο down ή ακομα και με νοητικη υστερηση. Αν δεν σε δεχθουν σε αυτη την ομαδα ρωτα σε αλλη και παει λεγοντας. Καμμια υγιης ερασιτεχνικη ομαδα δε μπορει να αρνηθει ενα παιδι που θελει να ασχοληθει (εδω μερικες ειναι απελπισμενες για κοσμο) Απο εκει και περα προσπαθησε να παιζεις μπασκετακι και εξασκησε τις τεχνικες στο μπασκετ (τριπλες πισω απο πλατη, κατω απο τα ποδια κτλ γιατι στο συγχρονο μπασκετ με αυτο το υψος μονο για πλειμεικερ σε βλεπω κατα τη γνωμη μου) και προφανως το σουτ. Μη ξεχνας οτι υπαρχει πανδημια και ειναι μεγαλη ευκαιρια μιας και ακομα και οι αθλητες εχουν παρει κιλακια λογω απραξιας Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα