rafinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας παιδιά, Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος αν γίνεται να γίνει πελάτης με κωδικό σε κάποια courier κάποιος ιδιώτης και όχι επαγγελματίας, ώστε να επωφελείται απο τις φθηνότερες τιμές που παρέχονται στους επαγγελματίες.
StamTheMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, rafinos είπε Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος αν γίνεται να γίνει πελάτης με κωδικό σε κάποια courier κάποιος ιδιώτης και όχι επαγγελματίας, ώστε να επωφελείται απο τις φθηνότερες τιμές που παρέχονται στους επαγγελματίες. Οχι. Θες επαγγελματικο ΑΦΜ,και πρεπει να εχεις Χ αποστολες το μηνα ( οχι παραλαβες ) για να ανοιξει ο κωδικος,και επισης πρεπει και να συνεχισεις τις αποστολες,για να τον κρατησεις,τυπικα. Εγω χρησιμοποιω τον κωδικο ενος συνεργατη,ο οποιος πλεον δεν κανει αποστολες,και θεωρητικα θα ειχε κλεισει ο κωδικος,αλλα επειδη εγω κανω πολλες παραλαβες με χρεωση στον κωδικο αυτο,τον κρατανε ανοιχτο. 1
rafinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ! 🙂 Ενημέρωση Βέβαια τώρα βλέπω ότι η acs προσφέρει προνόμια σε πελάτες μετρητοίς. https://www.acscourier.net/el/offers-for-retail-customers Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από rafinos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα