Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Δες αυτό από eshop.gr pc configuration επιλέγεις τα κομμάτια που δείχνω από κάτω και στο στήνουν αυτοί δωρεάν 

Είναι ένα απλό σύστημα δεν εξάντλησα το budget διότι όταν πέσουν οι τιμές μπορείς να βάλεις μια δυνατότερη κάρτα γραφικών ώστε να παίζει καλύτερα 

Κολλήματα δεν θα έχεις επειδή έχω βάλει 16gb ram αλλά δεν θα παίζεις και στα high νομίζω σε low-medium θα πιάσεις 60fps 

Οθόνη έχεις;

Ξέρεις να περάσεις windows ; 

Screenshot_2021-04-05-09-58-59-673_com.android.chrome.jpg

Ναι ξέρω να βάζω windows ευχαριστώ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Nik1239 oχι αυτη τη μητρικη δεν παιρνει καν nvme,μην τα θυσιαζουμε ολα για χαρη της καρτας 😉

Καλη μητρικη=καλη βαση για pc.

Θα επελεγα την παρακατω εστω για την υποτυπωδη ψυξη της και για τη θυρα m2,6 sata,4 slot ram.

https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b460m-pro4-retail-p-PER.529099

Απο δισκους βλεπω εχει ηδη 1ΤΒ hdd οποτε μπορει να κρατηθει νομιζω.

Ssd nvme στα ιδια χρηματα/χωρητικοτητα.

https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-snvs-500g-nv1-500gb-nvme-pcie-gen3-x4-m2-2280-p-PER.346286

Τροφοδοτικο προτιμοτερο οχι το gigabyte 😁 εβαλα ενα 550 να εχει λιγο περιθωριο αφου θα υπαρχει καρτα γραφικων και ισως αργοτερα μεγαλυτερη.

Μνημες 16gb

Στα 532 ευρω βγαινει και σε παιρνει και για i5 10400 με αλλα 45 ευρω.

Φυσικα οποιαδηποτε αλλαγη σε κατι που σε βολευει συγκεκριμενα ειναι υπο συζητηση.

1471387014_Screenshot_2021-04-05E-shopgr.png.e20c27772ec39c6b36a99f326ed7c92a.png

Ναι δεν το έψαξα και πολύ του έκανα μια βάση αυτό που έστειλες εσύ είναι πολύ καλύτερο με μικρή διαφορά στο κόστος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Mε 180 watt τροφοδοτικο ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Ο 3200g χωρίς κάρτα γραφικών δεν ξεπερνά τα 60watt (μάλιστα συνήθως παίζει στα +-30).

Αλλα ποιός έχει τροφοδοτικό 180watt; 

Υ.Γ. Την r9 380x την είχα με 350-450watt (δεν θυμάμαι).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Βρε ξερω τι σημαινει.....

Ρωταω εαν το συστημα χρειαστει 300watt στιγμιαια η 400 θα τα καταφερει το 180αρι;

Με την rx 550?? Και τον 8600;

Δημοσ.

Βρε που να ξερω εγω το σεταπ και με πια καρτα.

Και μιας και το αναφερεις μολις περασα drivers στης κορης μου το pc με την rx570 και εκανα stress test στην καρτα και τραβηξε ανετα 100watt.

Δυσκολο να τραβηξει αλλα 100 ο cpu (ειδα multi 124 σε stress test 151) και αλλα 100 το υπολοιπο σεταπ;

Ειπωθηκε να μπει καρτα με αυτο το τροφοδοτικο......εκτος εαν καταλαβα λαθος.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Βρε που να ξερω εγω το σεταπ και με πια καρτα.

Και μιας και το αναφερεις μολις περασα drivers στης κορης μου το pc με την rx570 και εκανα stress test στην καρτα και τραβηξε ανετα 100watt.

Δυσκολο να τραβηξει αλλα 100 ο cpu (ειδα multi 124 σε stress test 151) και αλλα 100 το υπολοιπο σεταπ;

Ειπωθηκε να μπει καρτα με αυτο το τροφοδοτικο......εκτος εαν καταλαβα λαθος.

Αν δεις την προηγούμενη σελίδα ο φίλος είχε βρει ένα prebuilt hp με τα χαρακτηριστικά που είπα και έχει psu 80+ bronze τώρα που το είδα και νομίζω ο φίλος πιο πάνω είπε να αναβαθμιστεί αυτό το σύστημα νομίζω δεν ήξερε ότι αυτό ήταν ένα υποψήφιο προς αγορά σύστημα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν δεις την προηγούμενη σελίδα ο φίλος είχε βρει ένα prebuilt hp με τα χαρακτηριστικά που είπα και έχει psu 80+ bronze τώρα που το είδα και νομίζω ο φίλος πιο πάνω είπε να αναβαθμιστεί αυτό το σύστημα νομίζω δεν ήξερε ότι αυτό ήταν ένα υποψήφιο προς αγορά σύστημα

Kι εγω απολυτα δεν εχω καταλαβει να σου πω την αληθεια :rolleyes:.....πρεπει να συμμετεχει κι αυτος που ανοιξε το νημα 😁

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παίζω gta rp αλλά έχω ένα θεματακι μου ρίχνει πολυ τα fps ειδικα στην οδηγήση.. Και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.. Και θέλω τώρα να κρατήσω το κουτί και να αλλάξω όλα τα μέσα ώστε να μην κολλάω και να έχω καλά fps.. Μπορεί κάποιος να γράψει τι προτείνει? Μέχρι 450-500€.. Ευχαριστώ πολυ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...