Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν υπάρχει πουθενά η Samsung άμεσα διαθέσιμη :) πήγα και πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλα... Την βρήκα σε κάποιο αλλά λίγο πιο ακριβή.

Σε 55 ίντσες με κεντρική βάση έχεις κάποια; αν είναι να δώσω 500 ας δώσω λίγο παραπάνω να πάρω 55 η και 58 αλλά με κεντρική βάση. 

Αλλιώς οκ σκέφτομαι και την επιλογή να πάρω έπιπλο αλλά θα μου βγει το ίδιο σχεδόν 500 πάλι η δουλειά 

δεν εχω κατι στα υποψην.μονο την samsung 8502 ξερω με βαση και οχι με ποδαρακια.παντως αν δεν βρισκεις τηλεορασεις αμεσες διαθεσιμες..παει να πει οτι πουλανε..εγω περιμενα σχεδον 1 μηνα για να βρω διαθεσιμη qled γατι ξεπουλησανε στην black friday

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ktikti είπε

δεν εχω κατι στα υποψην.μονο την samsung 8502 ξερω με βαση και οχι με ποδαρακια.παντως αν δεν βρισκεις τηλεορασεις αμεσες διαθεσιμες..παει να πει οτι πουλανε..εγω περιμενα σχεδον 1 μηνα για να βρω διαθεσιμη qled γατι ξεπουλησανε στην black friday

Πουλάνε σαν ψωμί μου είπαν στο plaisio και στα media. Η Qled γιατί ονομάστηκε έτσι όμως ; είναι Led; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Πουλάνε σαν ψωμί μου είπαν στο plaisio και στα media. Η Qled γιατί ονομάστηκε έτσι όμως ; είναι Led; 

μια τηλεόραση QLED είναι ακριβώς όπως μια τηλεόραση LED με την διαφορά ότι χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που ονομάζονται κβαντικές κουκίδες που υπερφορτώνουν την φωτεινότητα και το χρώμα.

qled αξιζει να παρεις αλλα ανεβαινεις σε τιμη αλλα η φθηνη σειρα δεν εχει η Q60T εχει ποδαρακια αντι για κεντρικη βαση

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ktikti είπε

μια τηλεόραση QLED είναι ακριβώς όπως μια τηλεόραση LED με την διαφορά ότι χρησιμοποιεί νανοσωματίδια που ονομάζονται κβαντικές κουκίδες που υπερφορτώνουν την φωτεινότητα και το χρώμα.

qled αξιζει να παρεις αλλα ανεβαινεις σε τιμη αλλα η φθηνη σειρα δεν εχει η Q60T εχει ποδαρακια αντι για κεντρικη βαση

Κατάλαβα.... Η nano της LG είναι qled στα 500; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Κατάλαβα.... Η nano της LG είναι qled στα 500; 

σε νανοσωματιδια βασιζεται η αρχιτεκτονικη της αλλα δεν ξερω αν ειναι ειναι ιδια με qled της samsung.αυτο δεν τον ξερω..

παντως lcd ειναι ειναι κι'αυτη.

Επεξ/σία από ktikti
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...