Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktikti είπε

φιλε αναφερομαι στην 7172 αυτες εχω οπως σου ειπα και πριν.την 8502 δεν την εχω ομως την εχω δει live και ημου ετοιμος να την παρω αλλα προτιμησα σε αυτα τα χρηματα να παρω qled.

η επιτραπεζια βαση δεν τρυπας επιπλο.απλα ειναι μια στιβαρη βαση και ενδείκνυται για περιορισμενο χωρο.εφοσον εσυ θα ανεβασεις το μπατζετ  σου και θα παρεις την 8502 δεν χρειαζεσαι βαση.η υπαρχον.

η βαση της 8502 ειναι στα 80 εκατοστα και το μηκος της στα 116 εκατοστα.

82 εκατοστά ναι.... Πήγα την Μέτρησα και κσνει οριακά. 

Αξίζει όμως τα 540 ευρώ; 

Δηλαδή αξίζει να γίνει αυτή η αλλαγή από την Hitachi; 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

82 εκατοστά ναι.... Πήγα την Μέτρησα και κσνει οριακά. 

Αξίζει όμως τα 540 ευρώ; 

Δηλαδή αξίζει να γίνει αυτή η αλλαγή από την Hitachi; 

αν αξιζει???? μερα με την νυχτα.. στο πλαισιο εκει που πηγες δεν την ειδες σε λειτουργια να δεις διαφορα..

επισης θα κερδισεις πολυ σε smart επιπεδο..και σε HDR γιατι τρεχουν πολυ γρηγορα και εχει αρκετα app προεγκατεστημενα αλλα και χωρο επισης να βαλεις κι εσυ..

περισσοτερες πληροφοριες εδω 

https://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-4k-tv/tu8502-50-inch-crystal-uhd-smart-tv-ue50tu8502uxxh/

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ktikti είπε

αν αξιζει???? μερα με την νυχτα.. στο πλαισιο εκει που πηγες δεν την ειδες σε λειτουργια να δεις διαφορα..

επισης θα κερδισεις πολυ σε smart επιπεδο..και σε HDR γιατι τρεχουν πολυ γρηγορα και εχει αρκετα app προεγκατεστημενα αλλα και χωρο επισης να βαλεις κι εσυ..

περισσοτερες πληροφοριες εδω 

https://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-4k-tv/tu8502-50-inch-crystal-uhd-smart-tv-ue50tu8502uxxh/

Ειδα ναι... H lg nano μου φάνηκε καλύτερη πάντως. Κοίτα και η hitachi Βγάζει Hdr.. Σε smart κομμάτι δεν με νοιάζει καν... Έχω το απόλυτο εργαλείο A95X F3 Air 4/64GB.

Από την τβ μόνο το Νετφλιξ με νοιάζει γιατί τα tv box βγάζουν 480 ανάλυση, δεν έχουν άδεια. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ειδα ναι... H lg nano μου φάνηκε καλύτερη πάντως. Κοίτα και η hitachi Βγάζει Hdr.. Σε smart κομμάτι δεν με νοιάζει καν... Έχω το απόλυτο εργαλείο A95X F3 Air 4/64GB.

Από την τβ μόνο το Νετφλιξ με νοιάζει γιατί τα tv box βγάζουν 480 ανάλυση, δεν έχουν άδεια. 

Εδω ενα ωραιο βιντεο συγκρισης.

Παντως αν δεν θες samsung επελεξε κατι διαφορετικο απο lg Nano.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ktikti είπε

Εδω ενα ωραιο βιντεο συγκρισης.

Παντως αν δεν θες samsung επελεξε κατι διαφορετικο απο lg Nano.

Σαν τι διαφορετικό; όλες οι άλλες είναι Τουρκία όπως η hitachi. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σαν τι διαφορετικό; όλες οι άλλες είναι Τουρκία όπως η hitachi. 

εικονα ρε φιλε..απιστευτο το μαυρο στην samsung,πολυ καλο panel VA .ανα σαρεσει η lg πανε να την παρεις,πολυ καλυτερη απο την hitachi που εχεις...και μονο προβληματα εχεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ktikti είπε

εικονα ρε φιλε..απιστευτο το μαυρο στην samsung,πολυ καλο panel VA .ανα σαρεσει η lg πανε να την παρεις,πολυ καλυτερη απο την hitachi που εχεις...και μονο προβληματα εχεις.

Ναι κατάλαβα.... Δδν ξέρω αν αξίζει να δώσω +330 για 7 ίντσες.. Αυτό είναι το ερώτημα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Ναι κατάλαβα.... Δδν ξέρω αν αξίζει να δώσω +330 για 7 ίντσες.. Αυτό είναι το ερώτημα. 

Δωσε αξιζει και για τα επομενα χρονια δεν θα αλλαξεις τηλεοραση.η εμπειρια χρησης ειναι μοναδικη και τα λεφτά τα παραπάνω που θα δώσεις θα τα βγάλεις και με το παραπάνω. Αν δεν θέλεις τόσα λεφτά να δώσεις Πάρε μία 55άρα αλλά πώς θα τη χωρίσεις εκεί πέρα στο διπλό Samsung στα 500 ευρώ. Hitachi Πάντως η συγκεκριμένη που έχεις όπου έχω διαβάσει όλοι λένε ότι έχουνε πολλά προβλήματα με την εικόνα και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις στο ίντερνετ πέφτει με το παραμικρό και αναρωτιέσαι τι είχε γίνει Επίσης και στο Netflix Δεν έχεις καλή ποιότητα και δεν παίζει 4K Γενικότερα το smart κομμάτι αυτής της τηλεόρασης που έχεις τώρα είναι πολύ κακό

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ktikti είπε

Δωσε αξιζει και για τα επομενα χρονια δεν θα αλλαξεις τηλεοραση.η εμπειρια χρησης ειναι μοναδικη και τα λεφτά τα παραπάνω που θα δώσεις θα τα βγάλεις και με το παραπάνω. Αν δεν θέλεις τόσα λεφτά να δώσεις Πάρε μία 55άρα αλλά πώς θα τη χωρίσεις εκεί πέρα στο διπλό Samsung στα 500 ευρώ. Hitachi Πάντως η συγκεκριμένη που έχεις όπου έχω διαβάσει όλοι λένε ότι έχουνε πολλά προβλήματα με την εικόνα και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις στο ίντερνετ πέφτει με το παραμικρό και αναρωτιέσαι τι είχε γίνει Επίσης και στο Netflix Δεν έχεις καλή ποιότητα και δεν παίζει 4K Γενικότερα το smart κομμάτι αυτής της τηλεόρασης που έχεις τώρα είναι πολύ κακό

Παίζει 4Κ φουλ.... Έναν χρόνο 4κ βλέπω στο Netflix. Ποιος τα λέει αυτά; 

Απλώς αν βγάλεις την πρίζα ναι χάνετε το netflix ο λογαριασμός.... Πρπει να ξανακάνεις login. Το ίντερνετ δεν το χάνει καθόλου μια χαρά τα πάει. 

Από ήχο έχω ηχομπαρα και είμαι οκ. 

Για την εικόνα δεν ξέρω αν άλλες είναι καλύτερες όμως... 

LG σαν να την είδα πολύ καλή δεν ξέρω... Samsung μουντά δρβνσγα είχε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Παίζει 4Κ φουλ.... Έναν χρόνο 4κ βλέπω στο Netflix. Ποιος τα λέει αυτά; 

Απλώς αν βγάλεις την πρίζα ναι χάνετε το netflix ο λογαριασμός.... Πρπει να ξανακάνεις login. Το ίντερνετ δεν το χάνει καθόλου μια χαρά τα πάει. 

Από ήχο έχω ηχομπαρα και είμαι οκ. 

Για την εικόνα δεν ξέρω αν άλλες είναι καλύτερες όμως... 

LG σαν να την είδα πολύ καλή δεν ξέρω... Samsung μουντά δρβνσγα είχε. 

τα λενε οι πολλες αξιολογησεις και εμπειριες που εχω διαβασει για την τηλεοραση αυτη.εσυ εισαι απο τους τυχερους και δουλευει σωστα...και εφοσον δουλευει σωστα κρατησε'την η πηγαινε στην lg η σε samsung.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ktikti είπε

τα λενε οι πολλες αξιολογησεις και εμπειριες που εχω διαβασει για την τηλεοραση αυτη.εσυ εισαι απο τους τυχερους και δουλευει σωστα...και εφοσον δουλευει σωστα κρατησε'την η πηγαινε στην lg η σε samsung.

Οχι καλά δουλεύει δεν έχω θέμα. Απλώς είναι η εικόνα κατώτερη από τις μάρκες... 

Ε και είναι μικρή αρκετά για 2.5 μέτρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Οχι καλά δουλεύει δεν έχω θέμα. Απλώς είναι η εικόνα κατώτερη από τις μάρκες... 

Ε και είναι μικρή αρκετά για 2.5 μέτρα. 

Εγώ στο υπνοδωμάτιο έχω για τρία μέτρα περίπου πενηντάρα Qled και βλέπω μία χαρά μικρότερη δεν το συζητώ..43 ειχα πριν και Την κράτησα δύο εβδομάδες Γιατί με κούρασε και δεν ημουν ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ktikti είπε

Εγώ στο υπνοδωμάτιο έχω για τρία μέτρα περίπου πενηντάρα Qled και βλέπω μία χαρά μικρότερη δεν το συζητώ..43 ειχα πριν και Την κράτησα δύο εβδομάδες Γιατί με κούρασε και δεν ημουν ευχαριστημένος.

Κουράζει όντως γιαυτό το σκέφτομαι. 

Το θεμα ειναι Θεσσαλονίκη δεν την έχουν πουθενά την Samsung και για την LG το σκέφτομαι πολύ. 

Η Samsung από γωνία χάνει σε εικόνα από ότι είδα στο plaisio. 

Η LG δεν χάνει αλλά δεν έχει καλά μαύρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Κουράζει όντως γιαυτό το σκέφτομαι. 

Το θεμα ειναι Θεσσαλονίκη δεν την έχουν πουθενά την Samsung και για την LG το σκέφτομαι πολύ. 

Η Samsung από γωνία χάνει σε εικόνα από ότι είδα στο plaisio. 

Η LG δεν χάνει αλλά δεν έχει καλά μαύρα. 

ολα τα VA panel χανουν απο γωνια.αν ακια απ'οτι ξερω η lg ανω των 50'' ιντσων στην φθηνη κατηγορια επιλεγει va panel.θεσσαλονικη θα τις βρεις σε καταστηματα..εχει πολλα μεγαλα πολυκαταστηματα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ktikti είπε

ολα τα VA panel χανουν απο γωνια.αν ακια απ'οτι ξερω η lg ανω των 50'' ιντσων στην φθηνη κατηγορια επιλεγει va panel.θεσσαλονικη θα τις βρεις σε καταστηματα..εχει πολλα μεγαλα πολυκαταστηματα.

Δεν υπάρχει πουθενά η Samsung άμεσα διαθέσιμη :) πήγα και πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλα... Την βρήκα σε κάποιο αλλά λίγο πιο ακριβή.

Σε 55 ίντσες με κεντρική βάση έχεις κάποια; αν είναι να δώσω 500 ας δώσω λίγο παραπάνω να πάρω 55 η και 58 αλλά με κεντρική βάση. 

Αλλιώς οκ σκέφτομαι και την επιλογή να πάρω έπιπλο αλλά θα μου βγει το ίδιο σχεδόν 500 πάλι η δουλειά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...