Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την συγκεκριμενη 4Κ , κανενα τρελο θεμα εκτος απο κατι κολληματα μικρα.

Λεω ομως να την αλλαξω με καποια LG or Samsung στις ιδιες ιντσες ( δεν εχω χωρο )

Αξιζει να δωσω  +200 ευρω για να παω σε καποια επωνυμη στις ιδιες ιντσες Η αδικα τα λεφτα ;

Επεξ/σία από Boubis1411
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Τι λέτε παλληκάρια; 

ποσα χρηματα θελεις να δωσεις γενικοτερα.ναι αξιζει να παρεις μια αλλη με καλυτερο panel και καλυτερη εμπειρια χρησης.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ktikti είπε

ποσα χρηματα θελεις να δωσεις γενικοτερα.ναι αξιζει να παρεις μια αλλη με καλυτερο panel και καλυτερη εμπειρια χρησης.

Λοιπόν μέχρι 500.

Ειδα σήμερα την 

LG NanoCell TV 50NANO796 50" 4Κ Ultra HD

Πιστεύω θα έχω καλύτερη εικόνα από την Hitachi, πήγα την είδα είναι εξαιρετική. 

Απλά δεν έχω χώρο στο έπιπλο κ θέλω μόνο με τέτοια βάση, όχι με πόδια δεξιά αριστερά γιατι παίρνει μέχρι 43 ίντσες, αλλιώς με μια βάση στο κέντρο παίρνει μέχρι 80.

Εχω 80 πόντους πλάτος περίπου. 

Δημοσ.

Va panel η συγκεκριμενη tv ,χωλαινει λιγο σε γωνιες θεασης .ειναι καλη τηλεοραση και την εχει αγορασει γνωστος μου σε black friday Η κατασκευή της είναι ποιοτική, αρκετά λεπτή, το μενού της εύχρηστο, το magic remote τα σπάει και σου λύνει τα χέρια.(πλεον προτιμαω κι εγω τετοια τηλεκοντρολ) 

επισης ειναι προτιμοτερο να παρεις μια βαση τοιχου και να γλιτωσεις το επιπλο.

σε 50'' ιντσες οι περισσοτερες τηλεορασεις ειναι κατω απο 80 εκατοστα.

επισης θα σου προτεινα να δεις την samsung 7172 που ειναι VFM στη τιμη γυρω στα 420 ,την εχω αγορασει σε πολλες διαστασεις κι'εχω 4 tv στην κατοχη μου.επισης θα σου προτεινα να ανεβεις σε ιντσες 55'' στα 450 ευρο.οι τηλεοραση αυτη ειναι δοκιμασμενη ομως εχει βασεις στις 2 πλευρες και οχι μια κεντρικη.ομως με κοστος 10ευρο βαζεις μια βαση και λυνεις το προβλημα.

με βαση που θελεις θα ανβεις τιμη και θα πας στην Samsung UE50TU8502 στα 530 ευρο ομως παιρνεις τηλεοραση πολυ καλυτερη της lg και με λειτουργιες οπως ambient mode και moulti view που ειδικα η δευτερη σου επιτρεπει να διαχωριζεις την τηλεοραση στα 2 και να παρακολουθεις απο την μια τηλεοπτικο καναλι και απο την αλλη την οθονη του κινητου.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ktikti είπε

Va panel η συγκεκριμενη tv ,χωλαινει λιγο σε γωνιες θεασης .ειναι καλη τηλεοραση και την εχει αγορασει γνωστος μου σε black friday Η κατασκευή της είναι ποιοτική, αρκετά λεπτή, το μενού της εύχρηστο, το magic remote τα σπάει και σου λύνει τα χέρια.(πλεον προτιμαω κι εγω τετοια τηλεκοντρολ) 

επισης ειναι προτιμοτερο να παρεις μια βαση τοιχου και να γλιτωσεις το επιπλο.

σε 50'' ιντσες οι περισσοτερες τηλεορασεις ειναι κατω απο 80 εκατοστα.

επισης θα σου προτεινα να δεις την samsung 7172 που ειναι VFM στη τιμη γυρω στα 420 ,την εχω αγορασει σε πολλες διαστασεις κι'εχω 4 tv στην κατοχη μου.επισης θα σου προτεινα να ανεβεις σε ιντσες 55'' στα 450 ευρο.οι τηλεοραση αυτη ειναι δοκιμασμενη ομως εχει βασεις στις 2 πλευρες και οχι μια κεντρικη.ομως με κοστος 10ευρο βαζεις μια βαση και λυνεις το προβλημα.

με βαση που θελεις θα ανβεις τιμη και θα πας στην Samsung UE50TU8502 στα 530 ευρο ομως παιρνεις τηλεοραση πολυ καλυτερη της lg και με λειτουργιες οπως ambient mode και moulti view που ειδικα η δευτερη σου επιτρεπει να διαχωριζεις την τηλεοραση στα 2 και να παρακολουθεις απο την μια τηλεοπτικο καναλι και απο την αλλη την οθονη του κινητου.

Δεν υπάρχει τοίχος φίλε... Την θελω για συγκεκριμένη θέση. 

Οκ και η Samsung που λες όμως από άκρη σε άκρη πόσα εκατοστά είναι; 

Μέτρα λίγο να ξέρω. Και το βάθος όμως θέλω να ξέρω μην την πατήσω. 

Η τηλεόραση θα μπει σε υπνοδωμάτιο και υπάρχει μόνο ένα έπιπλο διαθέσιμο. 

Τοίχος δεν υπάρχει γιατί υπάρχουν έπιπλα παντού. 

Επίσης με ενδιαφέρει να έχει το υβριδικό σύστημα, οι Samsung σαν να έχουν θέμα με αυτό. Επίσης και Netflix σίγουρα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν υπάρχει τοίχος φίλε... Την θελω για συγκεκριμένη θέση. 

Οκ και η Samsung που λες όμως από άκρη σε άκρη πόσα εκατοστά είναι; 

Μέτρα λίγο να ξέρω. Και το βάθος όμως θέλω να ξέρω μην την πατήσω. 

Η τηλεόραση θα μπει σε υπνοδωμάτιο και υπάρχει μόνο ένα έπιπλο διαθέσιμο. 

Τοίχος δεν υπάρχει γιατί υπάρχουν έπιπλα παντού. 

Επίσης με ενδιαφέρει να έχει το υβριδικό σύστημα, οι Samsung σαν να έχουν θέμα με αυτό. Επίσης και Netflix σίγουρα. 

υβριδικο συστημα εχουν ολες.κατεβαζεις την smart εφαρμογη HBBTV και μεσα απο τις ρυθμισεις της τηλεορασεις τσεκαρεις και βλεπεις.εγω εχω σε (skai-open-ert)

επισης εχω βαλει και ertflix.πλατος για την 50αρα 7172 ειναι 123 εκατοστα..στο προηγουμενο ποστ εγραψα λαθος..νομισα παχος ανεφερες.πλατος 80 εκατοστα ειναι δυσκολο και δεν ξερω αμα βρεις και σε 32αρα.η 43 αρα 7172 που υπαρχει επισης ειναι στους 97 ποντους.

η hitachi που εχεις ειναι απο τις πιο ογκωδεις τηλεορασεις..αν εχει 43αρα 101 ποντους.

για δες ακριβως διαστασεις και σε υψος 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ktikti είπε

υβριδικο συστημα εχουν ολες.κατεβαζεις την smart εφαρμογη HBBTV και μεσα απο τις ρυθμισεις της τηλεορασεις τσεκαρεις και βλεπεις.εγω εχω σε (skai-open-ert)

επισης εχω βαλει και ertflix.πλατος για την 50αρα 7172 ειναι 123 εκατοστα..στο προηγουμενο ποστ εγραψα λαθος..νομισα παχος ανεφερες.πλατος 80 εκατοστα ειναι δυσκολο και δεν ξερω αμα βρεις και σε 32αρα.η 43 αρα 7172 που υπαρχει επισης ειναι στους 97 ποντους.

η hitachi που εχεις ειναι απο τις πιο ογκωδεις τηλεορασεις..αν εχει 43αρα 101 ποντους.

για δες ακριβως διαστασεις και σε υψος 

Περίμενε μπερδεύεσαι... 

Με ενδιαφέρει τα πόδια μόνο. 

Η hitachi έχει μέσα τα πόδια οπότε κάθονται άνετα στο έπιπλο. 

Την βάση μέτρησε λίγο από την μία άκρη στην άλλη. Υπάρχει χώρος και για 100 ίντσες πίσω απλώς δεν έχω χώρο για τα πόδια. 

Το έπιπλο μου έχει διαθέσιμους γύρω στους 80 πόντους από άκρη σε άκρη. 

Μετρα λίγο την βάση, δεν θέλω με πόδια δεν χωράει σίγουρα. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Περίμενε μπερδεύεσαι... 

Με ενδιαφέρει τα πόδια μόνο. 

Η hitachi έχει μέσα τα πόδια οπότε κάθονται άνετα στο έπιπλο. 

Την βάση μέτρησε λίγο από την μία άκρη στην άλλη. Υπάρχει χώρος και για 100 ίντσες πίσω απλώς δεν έχω χώρο για τα πόδια. 

τις τηλεορασεις τις εχω σε επιτοιχια βαση..το πλατος των ποδιων (ανοιγμα) παντως ειναι 22 ποντοι.μετα το βραδυ θα παω σε φιλικο σπιτι να μετρησω με τα ποδια (την εχει φιλος μου) υψος που ξερω ειναι στα 72 εκατοστα.αναφερομαι στην 7172 σε 50''

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ktikti είπε

τις τηλεορασεις τις εχω σε επιτοιχια βαση..το πλατος των ποδιων (ανοιγμα) παντως ειναι 22 ποντοι.μετα το βραδυ θα παω σε φιλικο σπιτι να μετρησω με τα ποδια (την εχει φιλος μου) υψος που ξερω ειναι στα 72 εκατοστα.αναφερομαι στην 7172 σε 50''

Υψος δεν με νοιάζει.... Μόνο η βάση με νοιάζει. Προς το παρόν μόνο η LG που σου έγραψα στην αρχή χωράει πάντως. 

Κ αυτή στο όριο... 

Η Samsung είναι va Η ips? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Υψος δεν με νοιάζει.... Μόνο η βάση με νοιάζει. Προς το παρόν μόνο η LG που σου έγραψα στην αρχή χωράει πάντως. 

Κ αυτή στο όριο... 

το βραδυ θα σου απαντησω ακριβως.επισης υπαρχουν και αλλες βασεις τηλεορασεων επιτραπεζιες με μικροτερες διαστασεις για τετοιες περιπτωσεις..με κοστος γυρω στα 50ευρο.οι επιτοιχιες παντα ειναι ειναι φθηνοτερες.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ktikti είπε

το βραδυ θα σου απαντησω ακριβως.επισης υπαρχουν και αλλες βασεις τηλεορασεων επιτραπεζιες με μικροτερες διαστασεις για τετοιες περιπτωσεις..με κοστος γυρω στα 50ευρο.οι επιτοιχιες παντα ειναι ειναι φθηνοτερες.

Τι βάσεις δηλαδή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ktikti είπε

102 ποντοι ειναι η αποσταση .βαση σου προτεινω αυτην εδω  https://www.clickinside.gr/product/βαση-tv-επιτραπεζια-elite-400-tilt-sonora/

οχι δεν ειναι τοσο ...πηγα μετρησα στο ΠΛΑΣΙΟ....γυρω στους 80 ποντους ειναι ...με την  βαση την κεντρικη σου λεω την  8502

θα πρεπει να τρυπησω επιπλο με αυτην την βαση ; Η καταλαβα λαθος ;

https://www.skroutz.gr/s/22644258/Samsung-UE50TU8502-Smart-4K-UHD-50.html

μαλλον εδω καταληγω

χωραει στο επιπλο μου οριακα ομως

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

οχι δεν ειναι τοσο ...πηγα μετρησα στο ΠΛΑΣΙΟ....γυρω στους 80 ποντους ειναι ...με την  βαση την κεντρικη σου λεω την  8502

θα πρεπει να τρυπησω επιπλο με αυτην την βαση ; Η καταλαβα λαθος ;

https://www.skroutz.gr/s/22644258/Samsung-UE50TU8502-Smart-4K-UHD-50.html

μαλλον εδω καταληγω

χωραει στο επιπλο μου οριακα ομως

φιλε αναφερομαι στην 7172 αυτες εχω οπως σου ειπα και πριν.την 8502 δεν την εχω ομως την εχω δει live και ημου ετοιμος να την παρω αλλα προτιμησα σε αυτα τα χρηματα να παρω qled.

η επιτραπεζια βαση δεν τρυπας επιπλο.απλα ειναι μια στιβαρη βαση και ενδείκνυται για περιορισμενο χωρο.εφοσον εσυ θα ανεβασεις το μπατζετ  σου και θα παρεις την 8502 δεν χρειαζεσαι βαση.η υπαρχον.

η βαση της 8502 ειναι στα 80 εκατοστα και το μηκος της στα 116 εκατοστα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...