LuNaTiC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες.... άρχισε και μένα το pc να βγάζει κάτι WHEA τα οποία δεν ήξερα καν τι ειναι και αν υπαρχουν.... Σχετικα προσφατα πηγα σε win10 δεν έχω και πολύ ιδέα... Το pc μου είναι σχετικά ΠΑΛΙΟ ! (Intel 2600k / rog asus maximus-iv extreme-z) με μόνη εξαίρεση έναν SSD και μια GPU που του είχα βάλει πιο πρόσφατα.... Για πιό λόγο στα καλά καθούμενα μπορεί να το κάνει αυτό? Δεν έχω πειράξει τπτ
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Καλησπέρα παίδες.... άρχισε και μένα το pc να βγάζει κάτι WHEA τα οποία δεν ήξερα καν τι ειναι και αν υπαρχουν.... Σχετικα προσφατα πηγα σε win10 δεν έχω και πολύ ιδέα... Το pc μου είναι σχετικά ΠΑΛΙΟ ! (Intel 2600k / rog asus maximus-iv extreme-z) με μόνη εξαίρεση έναν SSD και μια GPU που του είχα βάλει πιο πρόσφατα.... Για πιό λόγο στα καλά καθούμενα μπορεί να το κάνει αυτό? Δεν έχω πειράξει τπτ θα μπορούσε και από drivers δοκίμασε να κάνεις ένα update με το driver booster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα