soc_h Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 πληροφοριακά, "αγορά" στις 19 και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο το Public Υπόψιν το τηλέφωνο είναι μόνο για παραγγελιές, όχι για παράπονα Μονά ζυγά δικά τους, τόση Δημοκρατία έχουμε να δούμε από το 67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argitt Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα από τους πρώτους τάμπλετ στο you και μλμε για ταχύτητες φωτός... Δευτέρα μεσημέρι 3 η ώρα έγινε η παραγγελία και Τετάρτη πρωί το πήρα στα χέρια μου...Και μένω επαρχία.... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από argitt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, argitt είπε Εγώ πήρα από τους πρώτους τάμπλετ στο you και μλμε για ταχύτητες φωτός... Δευτέρα μεσημέρι 3 η ώρα έγινε η παραγγελία και Τετάρτη πρωί το πήρα στα χέρια μου...Και μένω επαρχία.... και εγώ στην αρχή το you είχα σκεφτεί για πολλούς λόγους, αλλά λέω αφού με μια "ταχυδρομική" θα το στείλουν τον ίδιο χρόνο θα κάνουν, στη δική μου περίπτωση το φταίξιμο είναι του Public και όχι της οποιαδήποτε ταχυδρομικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tech Freak Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, esykas είπε και εγώ στην αρχή το you είχα σκεφτεί για πολλούς λόγους, αλλά λέω αφού με μια "ταχυδρομική" θα το στείλουν τον ίδιο χρόνο θα κάνουν, στη δική μου περίπτωση το φταίξιμο είναι του Public και όχι της οποιαδήποτε ταχυδρομικής Παρόμοια. Παρήγγειλα από You Δευτέρα και Τετάρτη πρωί - πρωί ήταν στην μεταφορική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miucce Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Γνωριζει καποιος, αν εχεις δυο voucher μπορεις να τα εξαργυρωσεις και τα δυο και να παρεις ενα προιον που κανει 350-400 ευρω πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, miucce είπε Γνωριζει καποιος, αν εχεις δυο voucher μπορεις να τα εξαργυρωσεις και τα δυο και να παρεις ενα προιον που κανει 350-400 ευρω πχ? Μπορείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα