gaspari Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πάντως που την έβγαλα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
Zergoulini Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/1/2021 στις 4:25 ΜΜ, Metaksas είπε τελικα ειχα απαντηση απο την εταιρια και μου ειπαν θα μου στειλουν αλλο δωρεαν τζαμι οταν θα εχουν στοκ γιατι τωρα δεν εχουν, εντωμεταξυ βρηκα τις διαστασεις και πηγα και σε ενα μαστορα για ενα πλεξιγκλας να μην μπαινει σκονη κτλπ μεχρι να ερθει. με ενα 10αρικο. Αυτο πηγα να σου πω. Θα εχεις το κεφαλι σου ισυχο με το πλεξιγκλας. Απλα προσεξετο γιατι γρατσουνιετε πολυ ευκολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Θεωρείτε προτιμότερο να πάω το αντιχαρακτικο γυαλί σε κάποιον τεχνίτη να μου φτιάξει ίδιο σε plexiglass ή θα είναι ασφαλές αν χρησιμοποιήσω αυτό της be quiet έχοντας τον υπολογιστή να ακουμπάει σε ξύλινη επιφάνεια; (το ξύλο θα ακουμπάει στο πάτωμα, σε πλακάκι)
yiatsek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μάγκες μόλις πριν από λίγο τελείωσα με το μάζεμα των γυαλιών. Δική μου πατάτα την ώρα που πήγα να το βάλλω μου γλίστρησε κ άρχισα τα γαλλικά! Κ όλα αυτά επειδή βραδιάτικα είχε φάει κάποια σκαλώματα κ έμπαινα bios κ το είχα ανοίξει. Κρίμα κλείσαμε 1 χρόνο.. Θέλω αν και κοίταξα στα γρήγορα να μετρήσω διαστάσεις , να μου πείτε όσοι τοποθετήσατε πλέξιγκλας σε τι μέτρα το φτιάξατε κτλπ. Για να είμαι σίγουρος.. Καλή Χρονιά με Υγεία !
pantelis_87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, και εμένα μου έπεσε και έσπασε. Μπορεί κάποιος να μου πει πόιο είναι το μέλος εδώ στο insomnia που φτιάχνει τα plexiglass?
XristosP Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Πραγματικά χθες έγινε το ίδιο πράγμα και σε μένα. Τράβηξα ένα usb από το κουτί μου και έπεσε όλο κουρτίνα κάτω.
tatosxan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα μόλις πριν από λίγο τελειώσαμε με το μάζεμα του χαμού απ' τα γυαλιά, θα μπορούσα να έχω τις διαστάσεις για να το πάρω σε plexiglass ή ακόμα και το τηλέφωνο από το παιδί που έχει ξανά ασχοληθεί με το συγκεκριμένο για να το παραγγείλω από αυτόν; Ευχαριστώ πολύ!!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από tatosxan
markos9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα στην ομάδα! Τελικά, μετά από 1,5 χρόνο, αποφάσισε να σπάσει και σ' εμένα. Ποιο είναι αυτό το παλικάρι, πού κάνει τέτοιες δουλειές, με πλεξιγκλάς; CASE BE QUIET! PURE BASE 500 WINDOW BLACK
tatosxan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Στις 25/3/2022 στις 7:49 ΜΜ, tatosxan είπε Καλησπέρα και από εμένα μόλις πριν από λίγο τελειώσαμε με το μάζεμα του χαμού απ' τα γυαλιά, θα μπορούσα να έχω τις διαστάσεις για να το πάρω σε plexiglass ή ακόμα και το τηλέφωνο από το παιδί που έχει ξανά ασχοληθεί με το συγκεκριμένο για να το παραγγείλω από αυτόν; Ευχαριστώ πολύ!!! Καλησπέρα, εγώ δεν βρήκα κατι συγκεκριμένο... Έκανα το εξής, πήρα το κουτί και το πήγα σε ένα μαγαζί που κόβει τζάμια, επιτόπου πήρε διαστάσεις έκανε τρύπες και από τότε έχω το πολύ βολικό φιμέ plexiglass. Αυτό σας προτείνω! 1
dnik97 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Μια από τα ίδια και εδώ. Ενώ το έχω αφαιρέσει πολλές φορές για καθαρισμό κτλ, σήμερα με το που το ακούμπησα για να το ξαναβάλω έγινε χίλια κομμάτια. 'Εβγαλε κανείς άκρη με την εταιρεία ή το κατάστημα από το οποίο το είχε πάρει;
HM93 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Καλησπέρα, μετά από 4 χρόνια που έχω το κουτί, καθώς τοποθετούσα το γυαλί ακούμπησε η γωνία στο πλακάκι και έσπασε. Αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να πάω για να τοποθετήσω plexiglass. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο ή κατάστημα θα το εκτιμούσα.
Chris2756 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Mια ερωτηση, αν δεν ειναι plaxiglass και ειναι απλο τζαμι θα υπαρχει προβλημα?
cthulhucarbide Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Το απλό τζάμι άμα σπάσει θα είναι σε μεγαλύτερα κομμάτια και άρα πιθανότερο να προκαλέσει τραυματισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα