Προς το περιεχόμενο

Be Quiet! 500DX Window Panel ΘΡΥΨΑΛΑ!

Metaksas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια, προχθες το βραδυ εστησα το νεο μ κουτι Be Quiet! 500DX και το βραδυ ξαφνικα ακουω ενα σπασιμο τζαμιου και βλεπω αυτο

unnamed.jpg

μπορει να ειχα σφυξει και λιγο παραπανω τις βιδες, δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως εγινε. ξερεται αν το καλυπτει καποια εγγυηση και τι μπορω να κανω?

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

32 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Γεια σας παιδια, προχθες το βραδυ εστησα το νεο μ κουτι Be Quiet! 500DX και το βραδυ ξαφνικα ακουω ενα σπασιμο τζαμιου και βλεπω αυτο

unnamed.jpg

μπορει να ειχα σφυξει και λιγο παραπανω τις βιδες, δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως εγινε. ξερεται αν το καλυπτει καποια εγγυηση και τι μπορω να κανω?

Εκτός εγγύησης , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ το κατάστημα που το πήρες να σου στείλουν το τζάμι αν έχουν κάποιο off κουτί ίδιο η παρόμοιο με ίδιο τζάμι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Metaksas είπε

unnamed.jpg

Πονεσε... Δεν νομιζω πως καλυπτεσαι με εγγυηση δυστυχως. Αν θες εχει στο site της η bequiet εχει συμπληρωση φορμας για replacement parts.. Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.. https://www.bequiet.com/en/contact/spareparts

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εναλλακτικα μπορει να βρεις καποιον που ειναι τεχνιτης να σου φτιαξει plexiglass με ολες τις σωστες αναλογιες. Υπαρχει μαλιστα ενα μελος του insomnia εδω, που ειναι εξαιρετικος μαστορας και τον γνωρισα περσι.Αν δεν βρεις αλλη λυση,πες μου να σου πω το nick του.(Αθηνα μενει ομως.)

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
  • Thanks 1

κάποια διαστολή-συστολή μπρο μάλλον. το είχες παρασφίξει και με τις αλλαγές στην θερμοκρασία έγινε κομμάτια... μάλλον

τελικα ειχα απαντηση απο την εταιρια και μου ειπαν θα μου στειλουν αλλο δωρεαν τζαμι οταν θα εχουν στοκ γιατι τωρα δεν εχουν, εντωμεταξυ βρηκα τις διαστασεις και πηγα και σε ενα μαστορα για ενα πλεξιγκλας να μην μπαινει σκονη κτλπ μεχρι να ερθει. με ενα 10αρικο.

• Like 5

• 8 μήνες μετά...
Στις 24/1/2021 στις 11:25 ΜΜ, benign είπε

Εναλλακτικα μπορει να βρεις καποιον που ειναι τεχνιτης να σου φτιαξει plexiglass με ολες τις σωστες αναλογιες. Υπαρχει μαλιστα ενα μελος του insomnia εδω, που ειναι εξαιρετικος μαστορας και τον γνωρισα περσι.Αν δεν βρεις αλλη λυση,πες μου να σου πω το nick του.(Αθηνα μενει ομως.)

Αν μπορεις στειλε μου σε μηνυμα τα στοιχεια του γιατι και το δικο μου τζαμι στο ιδιο κουτι εγινε θρυψαλα

Στις 24/1/2021 στις 11:25 ΜΜ, benign είπε

@benign

μπορεις να μου το περασεις και σε εμενα σε πμ; και εγω θελω να φτιαξω ενα απο Plexiglass.

Στις 12/10/2021 στις 11:42 ΜΜ, saras_13 είπε

Αν μπορεις στειλε μου σε μηνυμα τα στοιχεια του γιατι και το δικο μου τζαμι στο ιδιο κουτι εγινε θρυψαλα

Στις 17/10/2021 στις 10:01 ΠΜ, minim3 είπε

@benign

μπορεις να μου το περασεις και σε εμενα σε πμ; και εγω θελω να φτιαξω ενα απο Plexiglass.

Ειδοποιηθηκε το μελος και θα ερθει σε επαφη μαζι σας.

Στις 18/10/2021 στις 9:10 ΜΜ, BadBoy είπε

Μην το αφήσεις πάνω σε πλακάκια, θα ξανασπάσει. Βάλε κάποιο ξύλο ή πλαστικό από κάτω.

θα μπορούσες να μας πεις το λόγο?

(δεν αντιλέγω ούτε αμφισβητώ τα λεγόμενα σου, από απορία ρωτάω) 

• Like 1

Και όχι δίπλα στο καλοριφέρ. Ζέστη, συστολή, διαστολή, δεν θέλει και πολύ. Αυτά τα τζάμια έχουν υποστεί επεξεργασία για να μην χαράσσονται και το εσωτερικό στρώμα του τζαμιού είναι "στην τσίτα" και συγκρατείται από τα εξωτερικά στρώματα. Αν ραγίσει λίγο το εξωτερικό στρώμα δεν θα μπορεί να κρατήσει την πίεση και γι' αυτό γίνεται κομμάτια με αυτόν τον τρόπο.

Τη ζελατίνα από το tempered glass την έχει βγάλει κανείς; Υπάρχει πιθανότητα να ξαναγίνει θρυψαλα αν τη βγάλω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...