pgavalito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, Μια βοήθεια παρακαλώ -πιθανότατα- από τους λογιστές της παρέας μας. Ζευγάρι λαμβάνει ΚΕΑ εδώ και αρκετούς μήνες. Λόγω οικονομικών προβλημάτων, έφυγαν στη Γερμανία για αναζήτηση εργασίας. Όταν βρεθεί εργασία, τι ενέργειες πρέπει να κάνουν ώστε να διακοπεί το επίδομα; Κάποιοι μου είπαν ότι διακόπτεται αυτόματα λόγω on line ενημέρωσης μεταξύ των δύο χωρών, κάτι που θα μου έκανε εντύπωση. Άλλος φίλος μου είπε απλά να μην το ανανεώσουν στη λήξη του. Υπάρχει τελικά σωστός τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
christakos07 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εφόσον έχουν πλέον εισοδήματα, καλό θα ήταν να μην ανανεώσουν τη λήξη του. Εξάλλου το ΚΕΑ, λαμβάνει υπόψη τα εισοδήματα του προηγούμενου εξαμήνου, όπου και προφανώς το ζευγάρι βρισκόταν Ελλάδα. Δεν είναι καν λογιστικό αυτό που θες. Οι λογιστές είναι καθόλα αναρμόδιοι, για να απαντήσουν τέτοια ζητήματα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από christakos07
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα