tsadler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, panospeter είπε Πάντως αν ο Κώτσο έχει την καρτά με τον ίδιο κωδικό στα 800, ρίξε μια 2η παραγγελία (εκτός και αν ζητάνε και αυτοί προκαταβολές). Να δούμε αν έχει δίκιο ο LLLEFTERIS δεν εχει τιποτα. μια Asus την δειχνει εξαντλημενη εδω και δυο εβδομαδες σχεδον. και να ειχε δεν θα εβαζα παραγγελια. δεν βλεπω τον λογο
G-pal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Θεωρώ πως κάποιο μικρό κατάστημα θα το έκανε. Αλλά πλαίσιο και Κωτσόβολος δεν νομίζω να ξεκινήσουν να δίνουν τα 800αρισ πρώτα και μετά τα 550-600αρια. Το θέμα ειναι πόσες κάρτες θα παραλάβουν και πότε. Και αφού δεν έχουν ενημέρωση από την εταιρία άστα να πάνε.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, G-pal είπε Θεωρώ πως κάποιο μικρό κατάστημα θα το έκανε. Αλλά πλαίσιο και Κωτσόβολος δεν νομίζω να ξεκινήσουν να δίνουν τα 800αρισ πρώτα και μετά τα 550-600αρια. Το θέμα ειναι πόσες κάρτες θα παραλάβουν και πότε. Και αφού δεν έχουν ενημέρωση από την εταιρία άστα να πάνε. To πλαίσιο το έχει κάνει .. έχουνε παραλάβει άλλοι στα 799 και αυτοί στα 550αρια τίποτα.
panospeter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, omitziz είπε To πλαίσιο το έχει κάνει .. έχουνε παραλάβει άλλοι στα 799 και αυτοί στα 550αρια τίποτα. Τον ίδιο κωδικό προιόντας ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, panospeter είπε Τον ίδιο κωδικό προιόντας ? Το ιδιο μοντέλο ακριβώς , ότι αλλάζει επίτηδες κωδικούς προϊόντος δεν το ήξερα
G-pal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, καμιά εξέλιξη είχαμε από πλαίσιο ? Ρωτάω για να ρωτήσω γιατί εγώ δεν είχα τπτ.
alexispak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, G-pal είπε Καλημέρα, καμιά εξέλιξη είχαμε από πλαίσιο ? Ρωτάω για να ρωτήσω γιατί εγώ δεν είχα τπτ. Ρωτησες?
G-pal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δεν έχω νέα εγώ. Δεν τους πήρα και τηλέφωνο βέβαια αλλά στο online δεν έχει αλλάξει τπτ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Είχα ρωτήσει πριν από 10 μέρες και μου είχαν πει κι εμένα "μέσα προς τέλη Φεβρουαρίου". Κανένα νέο από τότε.
Spyros 1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία 3060 ti της gigabyte από τέλη Δεκέμβρη και μου έστειλαν την Δευτέρα ένα e-mail ότι και καλά δεν απάντησα σε τηλεφώνημά τους και να επικοινωνήσω μαζί τους. Τους καλώ και εγώ την επόμενη μέρα και μου λένε πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις 3060 ti και αν επιθυμώ να κρατήσω την παραγγελία ή να την ακυρώσω. Περίεργο μου φάνηκε πως θέλανε να επικοινωνήσουν μαζί μου για αυτό το λόγο. Από Κωτσόβολο που παρήγγειλα 15/12, με κάλεσαν αρχές Γενάρη για να μου πουν οτι δεν θα έρθει και ακύρωσαν την παραγγελία. Αυτά εν ολίγοις! Καλό κουράγιο σε όλους!
Argonaute Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Παντως για οποιον βιαζεται, λαδεμπορας στις αγγελίες πουλαει σφραγγισμενη στην προνομιακη τιμη του χιλιαρικου μια 3060ti αγορασμενη απο πλαισιο προχθες στα 700. Να μην βγαλει και ενα 300αρακι; 1
panospeter Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Θα ακυρώθηκε το project ή πήρε δύο και του περίσσεψε η μία (το δικαίωμα υπαναχώρησης είναι άγνωστη λέξη). Μάλλον όχι. Πήρε την 3070 τελικά για καλύτερη αναβάθμισε. ........ Ουπς. Την σκοτώνει και αυτή στα 1.150 1
lamprost95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Έχω παραγγείλει και εγώ μια rtx3060ti από το πλαίσιο 21/12 και ακόμα να έρθει. Χθες πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και μπορεί να έχουν τον Μάρτιο...
tsadler Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Spyros 1994 είπε Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία 3060 ti της gigabyte από τέλη Δεκέμβρη και μου έστειλαν την Δευτέρα ένα e-mail ότι και καλά δεν απάντησα σε τηλεφώνημά τους και να επικοινωνήσω μαζί τους. Τους καλώ και εγώ την επόμενη μέρα και μου λένε πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις 3060 ti και αν επιθυμώ να κρατήσω την παραγγελία ή να την ακυρώσω. Περίεργο μου φάνηκε πως θέλανε να επικοινωνήσουν μαζί μου για αυτό το λόγο. Από Κωτσόβολο που παρήγγειλα 15/12, με κάλεσαν αρχές Γενάρη για να μου πουν οτι δεν θα έρθει και ακύρωσαν την παραγγελία. Αυτά εν ολίγοις! Καλό κουράγιο σε όλους! ποια υλοποιηση ειχες παραγγειλει απο Κωτσοβολο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα