LocZam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω ένα εξωτερικό σκληρό transcend storejet 1tb (περίπου 10ετιας). Ήταν εκτός ρεύματος για περίπου 1 χρόνο. Όποτε τον συνδέω στον υπολογιστή, δεν φαίνεται να παίρνει ρεύμα (δεν ανάβει το λαμπάκι-το έχω συνδέσει σε usb 2.0 και σε usb 3.0), ούτε εμφανίζεται στο σύστημα. To καλώδιο του είναι usb 3 micro b (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο απλά το αναφέρω). Γνωρίζει κανείς τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει, ή εστω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να τραβήξω τα αρχεία που έχει μέσα? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από LocZam
nickol-us Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είναι μεγάλος δίσκος 3.5 ιντσών έχει και ξεχωριστό τροφοδοτικό ρεύματος, το αναφέρω καλού-κακού επειδή λες δεν δείχνει το λαμπάκι οταν συνδέεται στο pc με usb. Αν δεν έχει προβλημα ο δίσκος και έχει πρόβλημα το κουτί (τροφοδοτικό-controller): ανοίγεις το κουτί, παίρνεις τον δίσκο από μέσα και ή τον βάζεις σε ένα tower, συνδέεις με sata και τραβάς τα αρχεία σου ή τον βάζεις σε άλλο external case-docking station, συνδέεις και τραβάς τα αρχεία σου Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος...ας σου πει κάποιος άλλος...ε τάχυ αν τα αρχεία είναι πολύτιμα τα πληρώνεις αδρά... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
LocZam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν είναι μεγάλος δίσκος 3.5 ιντσών έχει και ξεχωριστό τροφοδοτικό ρεύματος, το αναφέρω καλού-κακού επειδή λες δεν δείχνει το λαμπάκι οταν συνδέεται στο pc με usb. Αν δεν έχει προβλημα ο δίσκος και έχει πρόβλημα το κουτί (τροφοδοτικό-controller): ανοίγεις το κουτί, παίρνεις τον δίσκο από μέσα και ή τον βάζεις σε ένα tower, συνδέεις με sata και τραβάς τα αρχεία σου ή τον βάζεις σε άλλο external case-docking station, συνδέεις και τραβάς τα αρχεία σου Αν έχει πρόβλημα ο δίσκος...ας σου πει κάποιος άλλος...ε τάχυ αν τα αρχεία είναι πολύτιμα τα πληρώνεις αδρά... Μόλις τον έβγαλα και τον έβαλα στη συνδεσμολογία του dvd-r. Δεν μου ανοιγει το PC για κάποιο λογο. Edit: Κολλάει στην οθόνη που bootaρει το bios. Δοκίμασα και στη θέση που έχω τον hdd, πάλι το ίδιο συμβαίνει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από LocZam
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, LocZam είπε Edit: Κολλάει στην οθόνη που bootaρει το bios. Δοκίμασα και στη θέση που έχω τον hdd, πάλι το ίδιο συμβαίνει. Πρόβλημα στο δίσκο. Θα χρειαστεί να τον εξετάσει τεχνικός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα