tolis.illegal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Εχω δει μονο 2. Την lg nanocell866 που το ψηνα πολυ να την παρω αλλα ειδα σε διαφορα ratings οτι τη χαρακτηριζουν πολυ μετρια Την samsung 50αρα q80t που φαινεται να ναι πολυ ανωτερη αλλα δεν εχει hdmi 2.1 Προς το παρον στο μεγεθος δεν βρισκω αλλη Καποια πρόταση?? Η εμπειρια απο καποια απο αυτες τις 2. Δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω και φετιν μοντελα. Το ψηνα να παιρνα τωρα μια
Paris97 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάτοχος εδω και ενος μηνα της LG Nano 866 πολυ διστακτικος στην αρχη,πολλες μερες ερευνας και πολλων βιντεο review τελικα κατεληξα στην αγορα της στα 680 ευρω απο Κωτσο με 5 χρονια εγγυηση. Πριν την παρω ακουγα διαφορα για την ποιοτητα μαυρων που νε μεν δεν ειναι ιδια ποιοτητα με OLED οθόνη (αυτες οι tv κανουν ομως 1000 ευρω και βάλε 400 ευρω πανω) τα αξίζει μια Oled ; Φυσικά ! Επενδύεις τα λεφτα σου καξ αξίζει αλλα εγω δεν θα εδινα τοσα για tv τ θεωρώ πολλα τελος παντων ειμουν αρκετα διστακτικος αλλα φιλε τελικα εγω που ερχομαι απο μια full hd τηλεοραση επαθα πλάκα με την τηλεοραση για να δεις ελλατωματα πρέπει να εισαι πολυ ψηρας ή να ερχεσαι απο OLED TV που ναι τοτε θα καταλαβεις τα μειον. Εγω προσωπικα με πολυ καψιμο σε Netflix εβαλα ενα παιδικο σε HDR με DOLBY VISION (κατι που δεν εχουν οι Qled της Samsung) και απλα επαθα πλάκα με τα χρωματα και την ποιοτητα της εικονας. εχει ελαττώματα ; βεβαια και εχει ας πουμε το local dimming που εχει δουλευει αλλα ειναι μετριο προς κακο αλλα μπορεις να το απενεργοποιησεις οπως εγω.Περνεις ομως μια οθονη πιο πιστη σε χρωματα με 10bit πανελ (η Samsung εχει 8bit color gamut)με πολυ καλα view angles και 2 θυρες hdmi 2.1 για 4k 120hz σε αντιθεση με την Samsung που εχει ενα.Κατι δινεις κατι περνεις. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι διαφορες μεταξυ Nano - Samsung Q70T - 80T ειναι μικρές εκτος αν εξαιρέσεις την ποιοτητα των μαύρων που υπερτερει η Qled στα υπολοιπα δεν θα δεις καποια τρομερα διαφορα για εναν μεσο gamer η Nano θα σε υπερκαλυψει και γλιτωσεις λεφτα και ειλικρινα στα λεω ολα με το χερι στην καρδια και οχι επειδη θελω να υπερασπιστω την αγορα μου η tv ειναι οτι πιο vfm και θα μεινεις υπερ ικανοποιημένος για next gen κονσολα. Αν θες να κανεις την μεταβαση σε κατι καλυτερο αντι να δωσεις κοντα 900 για την 80T μαζεψε αλλα 200 κανε λιγο υπομονη και παρε μια OLED. Οσον αφορα τα φετινα μοντελα micro led τεχνολογιας πολυ καλες αλλα οι τιμες ειναι στον θεο και δυσκολα θα πεσουν (ειδικα στην ελλαδα) Ολα αυτα τα γραφω για να βοηθησω με βαση την δικη μου εμπειρια μην πεσετε να με φατε την ταπεινη μου αποψη εκφραζω.Ευχαριστω καλη μερα σε ολους ! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από Paris97 1
steliosfan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Πήρα την Q95T και πάνω έχει xbox one s & PS5. Εξαιρετική απ'όλες τις απόψεις. Συστίνεται ανεπιφύλακτα
Dcmpaira Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Περιμενε τις Sony του 2021 γτ η φετινη που προτειναν ακομη δεν εχει VVR .Ετσι και αλλιως οι developers τωρα ετοιμαζουν τα καλα παιχνιδια....Samsung του 2020 αποφευγεις γτ δεν εχουν περα απο μια θυρα hdmi 2.1. H sony 9096 ειναι η πιο value for money στα 800 blackfriday αλλα χωρις vvr ειναι κλεψια για ps5.
pantatoras7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 q80t ειναξ η καλυτερη τηλεοραση για πσ5 εχει και hdmi 2.1
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 εδω εισαι https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/2/Sony/f/1165169/HDMI-2-1.html?o=tv&order_by=pricevat&order_dir=asc
andreas443 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω την 55Q80T με το xbox series x έχει κανονικά hdmi 2.1 μονο στην 4 θήρα οι υπόλοιπες είναι 2.0, υποστηρίζει 120hz freesync vrr HDR10+ Υπέρ Πολύ καλά μαύρα κοντράρεται με τις oled Πάρα πολύ καλός ήχος δεν χρειάζεται αγορά κάποιας soundbar Έχει πολλές επιλογές για να την φέρεις στα μέτρα σου ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείς Συνεργάζεται άψογα με κινητά samsung και με την ψηφιακή βοηθό Bixby Μείον θα ήθελα να είχε καλύτερες γωνιές θέασης Το HDR10+ θα το ήθελα πιο φωτεινό όχι ότι δεν είναι καλο αλλά έχω άλλη τηλεόραση στο σπίτι με Quantum HDR 2000 ενώ αυτή έχει 1000 και φαίνεται η διαφορά αλλά υπάρχει και η Q90T που έχει καλύτερο Δεν έχει υποστήριξη για DTS με λίγα λόγια αν βάζεις ταινίες στο usb να παίξουν και ο ήχος είναι DTS δεν θα ακούγεται ήχος όλο αυτό για να μην πληρώσει τα δικαιώματα όπως επίσης αν συνδέσεις το ps5 η xbox μέσω ARC σε ενισχυτή πάλι δεν θα περνάει τον DTS Γενικά δεν έχω αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα αυτές τις λίγες μέρες που την έχω όλα δουλεύουν όπως πρέπει την συστήνω ανεπιφύλακτα έχει τρομερή εικόνα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από andreas443
graphist83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Ακομα ασχολειστε με το DTS?? Φορματ απο την δεκαετια του 1990. Καμια νεα ταινια δεν το υποστηρίζει. Αν εχετε ταινιοθήκη με παλιες ταινιες παρτε ενα media player. Αλλωστε απο του χρονου σχεδον κανεις δεν θα το υποστηριζει. Σταματα και LG τo 2021 επισημα.
andreas443 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2021 στις 1:19 ΠΜ, graphist83 είπε Ακομα ασχολειστε με το DTS?? Φορματ απο την δεκαετια του 1990. Καμια νεα ταινια δεν το υποστηρίζει. Αν εχετε ταινιοθήκη με παλιες ταινιες παρτε ενα media player. Αλλωστε απο του χρονου σχεδον κανεις δεν θα το υποστηριζει. Σταματα και LG τo 2021 επισημα. Μια χαρά το υποστηρίζουν οι ταινίες ακόμα και σήμερα ταινίες 4K με HDR και έχουν DTS HD το ότι η Samsung και LG δεν το έχουν δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να χρησιμοποιείτε στις ταινίες. Aκόμα και τα 1080p έχουν μιλάμε για MKV και κανονικά και ατόφια όπως είναι από τα bluray και όχι επεξεργασμένα με μικρότερες ποιότητες και bitrate και χωρίς όλους τους ηχους για να μικρύνει το μέγεθος Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2021 από andreas443
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα