Marios Rios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 2:12 ΜΜ, stark είπε Θα μπορούσες να ρωτήσεις εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/373-Mi-10-Lite-Zoom-Vangogh/ Ενημέρωση: ΟΛΑ ΟΚ! Έκανα επανεκκίνηση το κινητό και έπειτα πήγα να ενεργοποιήσω τις κάρτες! Ενεργοποιήθηκαν κανονικά και λύθηκε το πρόβλημα Θα δοκιμάσω να πληρώσω με το κινητό στις επόμενες αγορές! Ευχαριστώ όποιον μου απάντησε! Καλή συνέχεια σε όλους
HateMe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Βγάλε curve mastercard, περνα μεσα οτι καρτα θες και βαλτη στο κινητο. Τουλάχιστον μέσω Apple pay που το χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο, είναι τέλειο.
stark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, HateMe είπε Βγάλε curve mastercard, περνα μεσα οτι καρτα θες και βαλτη στο κινητο. Τουλάχιστον μέσω Apple pay που το χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο, είναι τέλειο. Ερωτησούλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρει χρήματα από τις κάρτες στην Curve;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, stark είπε Ερωτησούλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρει χρήματα από τις κάρτες στην Curve; Οχι, η curve είναι ενδιάμεσος που πληρώνεις με το google pay και τραβάει απο την κάρτα που της έχεις ορίσει. 1
HateMe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, stark είπε Ερωτησούλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μεταφέρει χρήματα από τις κάρτες στην Curve; Όχι φίλε μου, δεν έχεις να κάνεις με τέτοιες ιστορίες. Απλά βάζεις την κάρτα που γουστάρεις και πληρώνεις μέσω της Curve μπαμ μπαμ. Στον ένα χρόνο που την χρησιμοποιώ, μόνο σε ένα POS δεν την δέχτηκε επειδή ήταν παλιό η και εγώ δεν ξέρω τι. Σε σουπερμαρκετ και ένα σωρό μαγαζία που έχω πάει, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τεσταρε το, δεν χάνεις κάτι 1
vaggos231 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 επιβεβαιωνω και γω με eurobank και note 8 pro λειτουργει κανονικα η ανεπαφη μεσω της εφαρμογης, και μιας και τις περισσοτερες συναλλαγες τις κανω με αυτη, δεν βρισκω χρησιμοτητα στο google pay
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vaggos231 είπε επιβεβαιωνω και γω με eurobank και note 8 pro λειτουργει κανονικα η ανεπαφη μεσω της εφαρμογης, και μιας και τις περισσοτερες συναλλαγες τις κανω με αυτη, δεν βρισκω χρησιμοτητα στο google pay το έχεις χρησιμοποιήσει το google pay? εδιτ εγω της eurobank δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά απο ότι έχω διαβάσει θέλει πιο πολλές κινησεις σε σχέση με το gpay. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από Ukforthemoment
stark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, HateMe είπε Όχι φίλε μου, δεν έχεις να κάνεις με τέτοιες ιστορίες. Απλά βάζεις την κάρτα που γουστάρεις και πληρώνεις μέσω της Curve μπαμ μπαμ. Στον ένα χρόνο που την χρησιμοποιώ, μόνο σε ένα POS δεν την δέχτηκε επειδή ήταν παλιό η και εγώ δεν ξέρω τι. Σε σουπερμαρκετ και ένα σωρό μαγαζία που έχω πάει, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τεσταρε το, δεν χάνεις κάτι Εγώ γιατί νόμιζα ότι με revolut και curve πρέπει να μεταφέρεις χρήματα; Προφανώς μπερδεύτηκα. Μετά βέβαια είναι και το ερώτημα με το αφορολόγητο (αν μετράει και φαίνεται στις αντίστοιχες κάρτες) καθώς και τα bonus points για κάθε αντίστοιχη κάρτα (ή π.χ. eurobank επιστροφή, κλπ).
kostasbm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 οταν λεσ δεν εμφανιζεται το εικονιδιο 100% τι εννοεις ???/
stark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 11:10 ΠΜ, HateMe είπε Όχι φίλε μου, δεν έχεις να κάνεις με τέτοιες ιστορίες. Απλά βάζεις την κάρτα που γουστάρεις και πληρώνεις μέσω της Curve μπαμ μπαμ. Στον ένα χρόνο που την χρησιμοποιώ, μόνο σε ένα POS δεν την δέχτηκε επειδή ήταν παλιό η και εγώ δεν ξέρω τι. Σε σουπερμαρκετ και ένα σωρό μαγαζία που έχω πάει, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Τεσταρε το, δεν χάνεις κάτι Στις 2/2/2021 στις 12:09 ΜΜ, stark είπε Μετά βέβαια είναι και το ερώτημα με το αφορολόγητο (αν μετράει και φαίνεται στις αντίστοιχες κάρτες) καθώς και τα bonus points για κάθε αντίστοιχη κάρτα (ή π.χ. eurobank επιστροφή, κλπ). Από ότι διάβασα στην περίπτωση της Curve μετράνε κανονικά οι χρεώσεις στο αφορολόγητο. Τώρα το μόνο ερώτημα είναι π.χ. στην περίπτωση που συνδέσω Eurobank κάρτα με Curve και πληρώνω μέσω Google Pay, αν θα μετράει / λειτουργεί το πρόγραμμα "Επιστροφή".
vaggos231 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 11:43 ΠΜ, Ukforthemoment είπε το έχεις χρησιμοποιήσει το google pay? εδιτ εγω της eurobank δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά απο ότι έχω διαβάσει θέλει πιο πολλές κινησεις σε σχέση με το gpay. οχι, δεν το εχω δοκιαμσει. Αλλα της eurobank ειναι ανοιγμα εφαρμογηςσ -> κλικ καρτα-> δαχτυλικο-> ετοιμο. 2 κλικ κυριολεκτικα
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vaggos231 είπε οχι, δεν το εχω δοκιαμσει. Αλλα της eurobank ειναι ανοιγμα εφαρμογηςσ -> κλικ καρτα-> δαχτυλικο-> ετοιμο. 2 κλικ κυριολεκτικα google pay =ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό.= μία κίνηση
stark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, vaggos231 είπε οχι, δεν το εχω δοκιαμσει. Αλλα της eurobank ειναι ανοιγμα εφαρμογηςσ -> κλικ καρτα-> δαχτυλικο-> ετοιμο. 2 κλικ κυριολεκτικα 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε google pay =ξεκλείδωμα με το δαχτυλικό.= μία κίνηση Δοκιμάσατε στα settings του NFC να βάλετε την εφαρμογή της Eurobank ως "default app"; Λογικα με τον τρόπο αυτό, μία κίνηση θα αρκεί = ξεκλείδωμα κινητού με το δαχτυλικό, σωστά; Τουλάχιστον με την εφαρμογή της Alpha (myAlpha Wallet) έτσι λειτουργεί στο κινητό μου. Απλά ξεκλείδωμα και το πλησιάζω στο pos.
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 3/2/2021 στις 1:59 ΜΜ, stark είπε Από ότι διάβασα στην περίπτωση της Curve μετράνε κανονικά οι χρεώσεις στο αφορολόγητο. Τώρα το μόνο ερώτημα είναι π.χ. στην περίπτωση που συνδέσω Eurobank κάρτα με Curve και πληρώνω μέσω Google Pay, αν θα μετράει / λειτουργεί το πρόγραμμα "Επιστροφή". Μετράνε κανονικά στο αφορολογητο γιατί χρεώνεται η eurobank κάρτα. Στην περιπτωση της revolut απο την άλλη, βάζεις λεφτά μέσα στη revolut (σα να ειναι ξεχωριστή τράπεζα) οπότε καταλήγει να χρεώνεται εκείνος ο λογαριασμός, άρα δε μετράνε στο αφορολογητο. Σε google pay παντως προς το παρόν (για ανέπαφες συναλλαγες με nfc) δουλεύει μόνο η Revolut. Την curve μου δεν τη δεχεται ακόμα για ανέπαφες (κάτι που αναφέρει και η ίδια η curve για τη χώρα μας.) 1
stark Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, stark είπε Δοκιμάσατε στα settings του NFC να βάλετε την εφαρμογή της Eurobank ως "default app"; Λογικα με τον τρόπο αυτό, μία κίνηση θα αρκεί = ξεκλείδωμα κινητού με το δαχτυλικό, σωστά; Τουλάχιστον με την εφαρμογή της Alpha (myAlpha Wallet) έτσι λειτουργεί στο κινητό μου. Απλά ξεκλείδωμα και το πλησιάζω στο pos. Σήμερα δοκίμασα να βάλω default στα NFC Settings του κινητού την εφαρμογή της Πειραιώς (Winbank - καθότι έχω και μια Visa Πειραιώς), αντί για το Alpha Wallet. Δούλεψε κανονικά σε POS του Γρηγόρη. Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με την εφαρμογή της Eurobank. Αν δουλέψει κι εκείνη με απλό και άμεσο τρόπο, τότε αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητος κάποιος ενδιάμεσος φορέας (π.χ. Curve ή Google Pay ή και τα δύο). Μιλάω για το πρακτικό κομμάτι (της άμεσης ανέπαφης συναλλαγής), καθότι φαντάζομαι όσοι χρησιμοποιούν Revolut / Curve / Google Pay ίσως θέλουν και την κεντροποιημένη λίστα με τις συναλλαγές τους, καθώς και άλλα πλεονεκτήματα που ίσως προσφέρουν σαν εφαρμογές. Προσωπικά έκανα και μια συντόμευση με ένα εικονίδιο που με πηγαίνει κατευθείαν στα settings του NFC (ώστε να αλλάζω γρήγορα default κάρτα αν θέλω) και νομίζω ότι έτσι βολεύει αρκετά. Βέβαια υπάρχει και η συντόμευση στην κουρτίνα (πατώντας το NFC icon παρατεταμένα κάνει την ίδια δουλειά), καθώς και επιλογή να ανοίξεις την εφαρμογή της τράπεζας που θέλεις και να δει αυτήν το POS. Θα συνεχίσω τις δοκιμές για να δω μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και θα επανέλθω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από stark 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα