Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα...
Περιεργο ομως, γιατι τα ελαχιστα κινητα που περασαν απο τα χερια μου και ηταν σταματημενα στο frp, ειχανε γινει reset μεσα απο τις ρυθμισεις. Και κλασσικα ο χρηστης δεν θυμοταν την τυφλα του.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jim_p είπε

Μαλιστα...
Περιεργο ομως, γιατι τα ελαχιστα κινητα που περασαν απο τα χερια μου και ηταν σταματημενα στο frp, ειχανε γινει reset μεσα απο τις ρυθμισεις. Και κλασσικα ο χρηστης δεν θυμοταν την τυφλα του.

Τι να πω, δε μου έχει τύχει ποτέ να σκάσει frp μετά από reset από μέσα. Πάντως για τον TS χωρίς απόδειξη αγοράς δε θα μπορέσει να κάνει κάτι νόμιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Απλα να γινει κατι για να μην το πεταξω.

Οποιος μπορει να βοηθησει (ακομα κ με αμοιβή)

Γιατί δεν το πας σε αντιπροσωπεία της Samsung μήπως το ξεκλειδώσουν;Με βάση το IMEI φαίνεται η ημερομηνία κατασκευής και ίσως και η ημερομηνία αγοράς.

Ούτως η άλλως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν το κινητό έχει εγγύηση.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Γιατί δεν το πας σε αντιπροσωπεία της Samsung μήπως το ξεκλειδώσουν;Με βάση το IMEI φαίνεται η ημερομηνία κατασκευής και ίσως και η ημερομηνία αγοράς.

Ούτως η άλλως, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν το κινητό έχει εγγύηση.

Θα παρω αυριο τηλ να ρωτησω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δεν είναι θέμα εγγύησης αλλά νόμιμης κατοχής του κινητού. Μπορεί όμως και να το ξεκλειδώσουν, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...