Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Είμαι στην αναζήτηση κινητού τηλεφώνου αυτή τη στιγμή, με μέγιστο Budget τα 180-190 ευρώ,  και έχω βρει κάποια τηλέφωνα που με ενδιαφέρουν:

To Realme 7

https://www.skroutz.gr/s/25249235/Realme-7-64GB-Mist-Blue.html#reviews

και το Redmi Note 9s

https://www.skroutz.gr/s/22655195/Xiaomi-Redmi-Note-9S-64GB-Aurora-Blue.html

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή  κατά τη γνώμη σας ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από DonaldSand
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Realme 7 ξέρουμε κανά μαγαζί που εγγυημένα να το πουλάει με ραδιόφωνο? Γτ διάβασα σε skroutz πως σε κάποιους δεν έχει.
Επίσης στον Κωτσόβολο λέει πως δεν έχει NFC ενώ λογικά έχει.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
14 ώρες πριν, DonaldSand είπε

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις , εφυγε παραγγελια το Realme.

φιλε οταν παραλαβεις γραψε εντυπωσεις αν μπορεις. εγω κοιταζω για δευτερο το realme 7 ( 128 ) η το  realme 7 pro . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

φιλε οταν παραλαβεις γραψε εντυπωσεις αν μπορεις. εγω κοιταζω για δευτερο το realme 7 ( 128 ) η το  realme 7 pro . 

ναι θα γραψω μολις παραλαβω , και επισης θελω να δω αν απο το καταστημα που το πηρα ,εχει ραδιο και NFC γιατι τους ειχα ρωτησει και δεν ηξεραν,

• Like 1
Δημοσ.

Και αν έχει καμιά θήκη/μεμβράνη μέσα γράψε γιατί δε βρίσκω πολλές και να ξέρω αν πρέπει να παραγγείλω καμία ήδη ;)
(θα ρίξω και εγώ παραγγελία από Γερμανό, στα specs λέει "nfc/ράδιο/3 χρόνια εγγύηση", ελπίζω να είναι κομπλέ).

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα Realme έχουν μεμβράνη περασμένη και θήκη πλάτης πλαστική. Κοιτάξτε καί το Realme 7 5G που κυκλοφορεί επιτέλους και εδώ €279, Γερμανος.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα τη συσκευή . Έχει κανονικά μεμβράνη μπροστά (σαν tempered glass) και επίσης περιλαμβάνεται θήκη σιλικόνης αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου. Το κινητό έχει NFC ,αλλά δεν έχει ράδιο . Το αγόρασα από  Techhut. Το λειτουργικό είναι πολύ κοντά σε stock android εμπειρία , κάτι  το οποίο και έψαχνα . Από εκεί και πέρα είναι γρήγορο στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικά δεν παρατήρησα κάτι δυσάρεστο ακόμα .

• Like 1
Δημοσ.

Έφτασε και στον πατέρα μου, όντως με θήκη και μεμβράνη. Για NFC και ράδιο δεν τον ρώτησα. Πάντως για ράδιο διάβασα κάπου ότι έχει κανονικά αλλά "χάθηκε" με κάποιο update.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια κοιταω και γω για κινητο λεω να δω για το realme 7 αλλα διαβαζω για διαφορα προβληματα οτι εχει vibrate την ωρα της κλησης, κολλαει η οθονη και τρεμοπαιζει μονη της κλπ τελικα τι ισχυει? θεωρω αβανταζ την μνημη και την μπαταρια αλλα κολαψ σε αυτα εδω τα θεματα που αναφερονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...