DonaldSand Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Είμαι στην αναζήτηση κινητού τηλεφώνου αυτή τη στιγμή, με μέγιστο Budget τα 180-190 ευρώ, και έχω βρει κάποια τηλέφωνα που με ενδιαφέρουν: To Realme 7 https://www.skroutz.gr/s/25249235/Realme-7-64GB-Mist-Blue.html#reviews και το Redmi Note 9s https://www.skroutz.gr/s/22655195/Xiaomi-Redmi-Note-9S-64GB-Aurora-Blue.html Ποια είναι η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη σας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από DonaldSand
ribo7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το Realme 7 ξέρουμε κανά μαγαζί που εγγυημένα να το πουλάει με ραδιόφωνο? Γτ διάβασα σε skroutz πως σε κάποιους δεν έχει. Επίσης στον Κωτσόβολο λέει πως δεν έχει NFC ενώ λογικά έχει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από ribo7
DonaldSand Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις , εφυγε παραγγελια το Realme. 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, DonaldSand είπε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις , εφυγε παραγγελια το Realme. φιλε οταν παραλαβεις γραψε εντυπωσεις αν μπορεις. εγω κοιταζω για δευτερο το realme 7 ( 128 ) η το realme 7 pro .
DonaldSand Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mp123 είπε φιλε οταν παραλαβεις γραψε εντυπωσεις αν μπορεις. εγω κοιταζω για δευτερο το realme 7 ( 128 ) η το realme 7 pro . ναι θα γραψω μολις παραλαβω , και επισης θελω να δω αν απο το καταστημα που το πηρα ,εχει ραδιο και NFC γιατι τους ειχα ρωτησει και δεν ηξεραν, 1
ribo7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Και αν έχει καμιά θήκη/μεμβράνη μέσα γράψε γιατί δε βρίσκω πολλές και να ξέρω αν πρέπει να παραγγείλω καμία ήδη (θα ρίξω και εγώ παραγγελία από Γερμανό, στα specs λέει "nfc/ράδιο/3 χρόνια εγγύηση", ελπίζω να είναι κομπλέ). 1
CaptainChris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Ολα τα Realme έχουν μεμβράνη περασμένη και θήκη πλάτης πλαστική. Κοιτάξτε καί το Realme 7 5G που κυκλοφορεί επιτέλους και εδώ €279, Γερμανος. 1
DonaldSand Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Παρέλαβα τη συσκευή . Έχει κανονικά μεμβράνη μπροστά (σαν tempered glass) και επίσης περιλαμβάνεται θήκη σιλικόνης αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου. Το κινητό έχει NFC ,αλλά δεν έχει ράδιο . Το αγόρασα από Techhut. Το λειτουργικό είναι πολύ κοντά σε stock android εμπειρία , κάτι το οποίο και έψαχνα . Από εκεί και πέρα είναι γρήγορο στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικά δεν παρατήρησα κάτι δυσάρεστο ακόμα . 1
ribo7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Έφτασε και στον πατέρα μου, όντως με θήκη και μεμβράνη. Για NFC και ράδιο δεν τον ρώτησα. Πάντως για ράδιο διάβασα κάπου ότι έχει κανονικά αλλά "χάθηκε" με κάποιο update.
teo1966 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 παιδια κοιταω και γω για κινητο λεω να δω για το realme 7 αλλα διαβαζω για διαφορα προβληματα οτι εχει vibrate την ωρα της κλησης, κολλαει η οθονη και τρεμοπαιζει μονη της κλπ τελικα τι ισχυει? θεωρω αβανταζ την μνημη και την μπαταρια αλλα κολαψ σε αυτα εδω τα θεματα που αναφερονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα