christos4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Χαίρεται Χαίρεται! Μόλις έπεσε λίγο καφές στο πληκτρολόγιο και μετά από το καθάρισμα που προσπάθησα να κάνω δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά., οπότε ψάχνω για καινούριο. σκέφτομαι να πάω σε αυτό το σετ: https://www.skroutz.gr/s/12405713/Logitech-MK850-Performance.html αλλά με προβληματίζει λίγο η τιμή. Οπότε αν έχουμε κάτι ποιο οικονομικό/με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Πρόκειται για πληκτρολόγιο που θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά γραφείου και άρα φουλ γράψιμο. Η εργονομία λοιπόν είναι σημαντική. Θέλω επίσης να είναι ασύρματο και με αριθμητικό πληκτρολόγιο στα δεξιά. Αν συνοδεύεται από ποντίκι, θα ήθελα το ποντίκι να έχει πλήκτρα στα αριστερά ή ροδέλα να κάνει tilt αριστερά και δεξιά για πλοήγηση μπροστά-πίσω. Αυτό είναι must για το ποντίκι οποιασδήποτε εταιρείας και αν λείπει αυτό το χαρακτηριστικό το ποντίκι θα μπει στο συρτάρι, οπότε ίσως να μην αξίζει έξτρα κόστος. ΑΝ συνοδεύεται από ποντίκι, θα ήθελα κατά προτίμηση να έχουν κατά προτίμηση ενιαίο δέκτη. Αν είναι logitech να είναι συμβατό με unifying receiver έτσι ώστε να το συνδυάσω με το ποντίκι που έχω τώρα και να γλυτώσω μια θύρα. αλλιώς δεν πειράζει Δεν με νοιάζει αν θα είναι μηχανικό ή μεμβράνης. Μηχανικό δεν έχω δουλέψει ποτέ βέβαια, αλλά αν έχετε να προτείνεται κάτι άνετο για γράψιμο δεν είμαι αρνητικός φυσικά. ιδανικά πάμε για 50-70 euro, αλλά είμαι οκ να δώσω και 100 για κάτι πολύ καλό. Ευχαριστώ
b-boy_steve Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 12:31 ΜΜ, christos4 είπε Χαίρεται Χαίρεται! Μόλις έπεσε λίγο καφές στο πληκτρολόγιο και μετά από το καθάρισμα που προσπάθησα να κάνω δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά., οπότε ψάχνω για καινούριο. σκέφτομαι να πάω σε αυτό το σετ: https://www.skroutz.gr/s/12405713/Logitech-MK850-Performance.html αλλά με προβληματίζει λίγο η τιμή. Οπότε αν έχουμε κάτι ποιο οικονομικό/με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Πρόκειται για πληκτρολόγιο που θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά γραφείου και άρα φουλ γράψιμο. Η εργονομία λοιπόν είναι σημαντική. Θέλω επίσης να είναι ασύρματο και με αριθμητικό πληκτρολόγιο στα δεξιά. Αν συνοδεύεται από ποντίκι, θα ήθελα το ποντίκι να έχει πλήκτρα στα αριστερά ή ροδέλα να κάνει tilt αριστερά και δεξιά για πλοήγηση μπροστά-πίσω. Αυτό είναι must για το ποντίκι οποιασδήποτε εταιρείας και αν λείπει αυτό το χαρακτηριστικό το ποντίκι θα μπει στο συρτάρι, οπότε ίσως να μην αξίζει έξτρα κόστος. ΑΝ συνοδεύεται από ποντίκι, θα ήθελα κατά προτίμηση να έχουν κατά προτίμηση ενιαίο δέκτη. Αν είναι logitech να είναι συμβατό με unifying receiver έτσι ώστε να το συνδυάσω με το ποντίκι που έχω τώρα και να γλυτώσω μια θύρα. αλλιώς δεν πειράζει Δεν με νοιάζει αν θα είναι μηχανικό ή μεμβράνης. Μηχανικό δεν έχω δουλέψει ποτέ βέβαια, αλλά αν έχετε να προτείνεται κάτι άνετο για γράψιμο δεν είμαι αρνητικός φυσικά. ιδανικά πάμε για 50-70 euro, αλλά είμαι οκ να δώσω και 100 για κάτι πολύ καλό. Ευχαριστώ Θα προτεινα μηχανικο πληκτρολογιο... Αλλα, θα πρεπει να δοκιμασεις τι ειδος διακοπτη χρειαζεσαι... Οποτε δεν μπορω να σου πω παρε το ταδε, γιατι δεν ξερω τι ακριβος χρειαζεσαι. Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω πληκτρολογιο με μπλε διακοπτες που κανουν θορυβο. Σε μενα μου αρεσει και ειναι ο λογος που το πηρα. Σε καποιον αλλον μπορει να το θελει αθορυβο. Απο ποντικια νομιζω πως υπαρχουν πολλα σε αυτα που ψαχνεις... Θα προτεινα logitech ομως. Ειναι τα μονα ποντικια που με βαρια χρηση καταφερνουν και μου αντεχουν χρονια. Συγκεκριμενα εχω το logitech g305 τα τελευταια χρονια... Για λαπτοπ ομως εχω ποντικι της microsoft με bluetrack το οποιο ειναι επισης πολυ καλο και βολικο...
christos4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο είναι αλήθεια. προσφέρει κάτι παραπάνω σε δουλειά γραφείου; δηλαδή γράψιμο emails και reports κατά κύρια βάση.. ποιοι διακόπτες είναι σχετικά πιο αθόρυβοι; να μην ενοχλούμε και τους συναδέλφους 😛 αξίζει η διαφορά στο κόστος, από τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming;
Nik1239 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, christos4 είπε δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μηχανικό πληκτρολόγιο είναι αλήθεια. προσφέρει κάτι παραπάνω σε δουλειά γραφείου; δηλαδή γράψιμο emails και reports κατά κύρια βάση.. ποιοι διακόπτες είναι σχετικά πιο αθόρυβοι; να μην ενοχλούμε και τους συναδέλφους 😛 αξίζει η διαφορά στο κόστος, από τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming; Είναι πιο άνετο και πιο εύκολο στο να γράφεις πολύ Οι red διακόπτες είναι οι πιο αθόρυβοι Πάντως προτείνω να βρείτε κάποιον γνωστό ή κατάστημα που να έχει και να δοκιμάσετε ένα να δείτε και μόνος σας
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Cherry Mx Brown και οι κλώνοι τους προτείνονται για γράψιμο αλλά θα κάνουν θόρυβο, όχι όπως οι μπλε όμως. Οι κόκκινοι προτείνονται για γρήγορου ρυθμού fps games. Δες κάποιο mechanical keyboard switch comparison video @youtube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα