lyckos Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Gia xara.... kserei kaneis poio einai ayto to tragoudi pou exoyn oi AMAN otan vazoyn to spotaki toys???? (breakbeat h elektronika styl einai) Mixalhs
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Παλιά χρησιμοποιούσαν Prodigy... Αν δεν έχουν αλλάξει δες από το Album Fat of the land
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Chemical Brothers είναι, απο το album: dig your own hole, θα κοιτάξω να δώ ποιο κομ΄μάτι γιατι το έχω σε cd και δεν το έχω πρόχειρο.
lyckos Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Chemical Brothers είναι, απο το album: dig your own hole, θα κοιτάξω να δώ ποιο κομ΄μάτι γιατι το έχω σε cd και δεν το έχω πρόχειρο. To cd twn Chemical to exw episis kai episis den vrisketai ekei mesa.... epanalamvanw To kommati akoygetai sta spotakia twn AMAN amesws meta tin kotsana twn 3 xazogomenwn kai einai breabeat-electronica
The_player Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Prepei na einai Beastie Boys........ Einai oi agapimenoi toy Kanaki alloste apo ta xronia poy epaizei ston Fm 101. Ti thymithika tora...
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Λάθος δικό μου, το κομμάτι που εννοούσα δεν είναι στο dig your own hole αλλα στο Wipeout 2097 soundtrack, είχα καιρό να τα ακούσω και εμπερδέυθην και το κομμάτι είναι το : chemical brothers - loops of fury φαντάζομαι αυτό θα εννοείς, το βάζουν συνέχεια στο ΑΜΑΝ
lyckos Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 BOOMBOOM Φιλε σε παραδεχομαι, εισαι αρχηγος....Ειναι πραγματι το Loops of fury ΜΠΡΑΒΟ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.