G.h.o.s.t Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να δω μέσα από τον υπολογιστή τι σκληρο δίσκο εχω ? Εχω έναν ssd αλλά θέλω να τον αντικαταστήσω για τον λογο του ότι είναι μικρος και δεν ξερω πως να διαλέξω το σωστο. Υπάρχει τρόπος να δω το μέγεθος του ώστε να αγοράσω τον σωστο? Ευχαριστώ πολύ.
nickol-us Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είναι ssd έχει standard μέγεθος 2.5 inches και σύνδεση sata οπότε οτι και να διαλέξεις δε θα έχεις θέμα, ακραία περίπτωση να έχει περιορισμό maximum capacity>1tb και να θες να βάλεις μεγαλύτερο. Αν θέλεις να δεις γενικότερα ιδιότητες και τι hardware "φοράει" το λάπτοπ, οδηγός εδώ Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από nickol-us
G.h.o.s.t Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, nickol-us είπε Αν είναι ssd έχει standard μέγεθος 2.5 inches και σύνδεση sata οπότε οτι και να διαλέξεις δε θα έχεις θέμα, ακραία περίπτωση να έχει περιορισμό maximum capacity>1tb και να θες να βάλεις μεγαλύτερο. Αν θέλεις να δεις γενικότερα ιδιότητες και τι hardware "φοράει" το λάπτοπ, οδηγός εδώ Ευχαριστώ πολύ. Εάν είναι θα προχωρήσω στην αγορά ενός 2.5 γιατί βλέπω μόνο αυτά τα μεγέθη εχει για λαπτοπ.
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δείτε και με αυτό το πρόγραμμα μην τυχών έχει eMMC. 1
snbblp Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλές οι συμβουλές παιδιά, αλλά τσιγκουνευτείτε τις μέχρι να μάθετε κατασκευαστή και μοντέλο στο οποίο αφορούν. Υπάρχουν λάπτοπς με το αποθηκευτικό μέσο είτε κολλημένο στη μητρική, είτε με κάποια άλλη διασύνδεση που δεν είναι απλό sata port. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από snbblp 1
nickol-us Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Σωστός ο snbblp, λάθος που θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα... προγραμματάκι λοιπόν ή μοντέλο για περισσότερες λεπτομέρειες G.h.o.s.t 1
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Έχει μαυρίσει το μάτι μου/ μας με κάτι τέτοια!
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 3:19 ΜΜ, snbblp είπε Καλές οι συμβουλές παιδιά, αλλά τσιγκουνευτείτε τις μέχρι να μάθετε κατασκευαστή και μοντέλο στο οποίο αφορούν. Υπάρχουν λάπτοπς με το αποθηκευτικό μέσο είτε κολλημένο στη μητρική, είτε με κάποια άλλη διασύνδεση που δεν είναι απλό sata port. Ετσι ακριβως. Μπορει να ειναι κολλημενος στη μητρικη,μπορει να ειναι m2/nvme ή μπορει να ειναι sata. Ας μην παιρνουμε κοσμο στο λαιμο μας,οσο μικρες και να ειναι οι πιθανοτητες να εχει καποιον αλλο δισκο περαν του sata.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 ξεχασατε οτι μπορει να ειναι και... msata ssd 😛 https://www.bestprice.gr/cat/7131/ssd-skliroi-diskoi/f/45_52718/msata.html?o=2 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα