iSAD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παρέα , καμία λύση για ατελείωτα ΜΒ για στρατό υπάρχει ; Μου είπαν για κάτι κάρτες sim από eBay αλλά δεν έχω ιδέα , γνωρίζει κανείς ;
RedPriest Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, iSAD είπε Καλησπέρα παρέα , καμία λύση για ατελείωτα ΜΒ για στρατό υπάρχει ; Μου είπαν για κάτι κάρτες sim από eBay αλλά δεν έχω ιδέα , γνωρίζει κανείς ; Voxi
livornian7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 φιλε μου αυτη ητν στιγμη to cu της vodafone εχει απεριοριστο εδω και κανα 4μηνο
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Εξαρτάται και που θα είσαι. Εγώ σε κάτι φυλάκια που ήμουν στο Κουφοβουνο πριν 3 χρόνια είχαν όλα Ιντερνετ, και επειδή δεν υπήρχαν πολλά άτομα, ήταν πολύ κομπλέ η ταχύτητες. Σκέψου στριμαραμε Netflix και παίζαμε lol χωρίς πρόβλημα..! Αλλιώς, όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, vodafone, απλά πρέπει να είσαι τυχερός και να έχεις σήμα, αν είσαι κάπου απομακρυσμένα. Γενικά, Εβρο, μόνο cosmote πιάνει παντού. 1
iSAD Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, RedPriest είπε Voxi Την έχεις δουλέψει ; 2 ώρες πριν, livornian7 είπε φιλε μου αυτη ητν στιγμη to cu της vodafone εχει απεριοριστο εδω και κανα 4μηνο Μπήκα μέσα στο data τίποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, iSAD είπε Μπήκα μέσα στο data τίποτα Δεν το δίνει πλέον. 1
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, filip123go said: Εξαρτάται και που θα είσαι. Εγώ σε κάτι φυλάκια που ήμουν στο Κουφοβουνο πριν 3 χρόνια είχαν όλα Ιντερνετ, και επειδή δεν υπήρχαν πολλά άτομα, ήταν πολύ κομπλέ η ταχύτητες. Σκέψου στριμαραμε Netflix και παίζαμε lol χωρίς πρόβλημα..! Αλλιώς, όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, vodafone, απλά πρέπει να είσαι τυχερός και να έχεις σήμα, αν είσαι κάπου απομακρυσμένα. Γενικά, Εβρο, μόνο cosmote πιάνει παντού. Εξωτικό Κουφόβουνο!!!!!!
RedPriest Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, iSAD είπε Την έχεις δουλέψει ; Μπήκα μέσα στο data τίποτα Ναι φιλε μου. Βασικα αυτη την στιγμή σου στέλνω απο αυτή. Την παραγγέλνεις έρχεται την ενεργοποιείς φτιάχνοντας ένα προφίλ με διεύθυνση στην Αγγλία και μετα βάζεις το πακέτο που σε καλύπτει καθε μηνα. Γενικά με 18 ευρω τον μηνα εχεις 15gb που δεν θα τα τελειώσεις ποτε γιατι εχεις απεριόριστο video streaming και social media.
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ελπίζω στη σκοπιά να το έχεις κλειστό . Ειδικά αν μιλάμε για σκοπιά γύρω από το στρατόπεδο. Ακόμα και εχθροί να μην έρθουν μπορεί να σου σκάσει μύτη κάνας τρελός κ να σε καθαρίσει σε χρόνο ρεκόρ.
stratelino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 10:20 ΜΜ, RedPriest είπε Ναι φιλε μου. Βασικα αυτη την στιγμή σου στέλνω απο αυτή. Την παραγγέλνεις έρχεται την ενεργοποιείς φτιάχνοντας ένα προφίλ με διεύθυνση στην Αγγλία και μετα βάζεις το πακέτο που σε καλύπτει καθε μηνα. Γενικά με 18 ευρω τον μηνα εχεις 15gb που δεν θα τα τελειώσεις ποτε γιατι εχεις απεριόριστο video streaming και social media. Καλησπέρα δηλαδή αγοράζω μια οποιαδήποτε sim απ'το eBay και μετά ενεργοποιώ όποιο πακέτο θέλω έτσι...?
RedPriest Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, stratelino είπε Καλησπέρα δηλαδή αγοράζω μια οποιαδήποτε sim απ'το eBay και μετά ενεργοποιώ όποιο πακέτο θέλω έτσι...? Ναι. Βέβαιά την ειχα αγορασει απο Amazon αλλα υποθέτω το ιδιο θα είναι.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ζητησε να είναι ενεργοποιημενη ήδη.Γιατί αμφιβάλλω αν μπορείς να το κάνεις Ελλάδα.
Vasilis144 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/1/2021 στις 10:49 ΜΜ, Boubis1411 είπε Ελπίζω στη σκοπιά να το έχεις κλειστό . Ειδικά αν μιλάμε για σκοπιά γύρω από το στρατόπεδο. Ακόμα και εχθροί να μην έρθουν μπορεί να σου σκάσει μύτη κάνας τρελός κ να σε καθαρίσει σε χρόνο ρεκόρ. Μπρο στην Ελλάδα είμαστε, στη χειρότερη να φάει 5Φ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα