hellraiser2030 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας επειδη θελω να κανω ενα ultra high end συστημα και υστερα απο παρα πολυ ψαξιμο , τα κουτια που μου αρεσανε παρα πολυ ειναι εξεις. Διαβασα review απο το https://www.kitguru.net/components/leo-waldock/phanteks-enthoo-elite-800-mega-case-dual-systems-with-liquid-cooling/ και θεωρει οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κουτια που υπαρχουν αυτην την στιγμη.. και αυτο. το review. αν και σε αυτο το review με το corsair1000d, βρηκε λιγο τα πραγματα λιγο ζορικα .. σε καπια πραγματα/./ update ειδα και αυτα τα κουτια.. https://www.newegg.com/p/N82E16811112573 LIAN LI PC-V3000WX https://www.singularitycases.com/product/spectre/ spectre-2-0-mid-tower-case-black Θελω να ακουσω τις αποψεις σας για αυτα τα κουτια./ Το κουτι προοριζεται και για 2 συστηματα που θα βαλω στο μελλον καπια στιγμη,.,. https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/cases-desktop/213327-phanteks-enthoo-elite-black-(window) https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/koutia-desktop/corsair-obsidian-1000d-full-tower_3144097 Πιο θεωρειτε πιο ποιοτικο. απο αποψης κατασκευης"?,, και απο παρα πόλλες επιλογες σε θεμα custom watercooling , airfllow, rgb lighting system .,, φιμε τζαμι , και τεραστιους χωρους για να βαλεις πολλους σκληρους δισκους, ssds, dvd, functionality ,, cable management το OBSIDIAN 1000D η το Phanteks Enthoo Elite? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
niko13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΒΡε αδερφε δεν το καταλαβαινω, θα δωσεις 1000+ ευρο για case? Τοσο δεν εχει ο 5950x. Mου φαινεται τελειως περιττο, ασε που αυτα τα builds του leo που βλεπεις δεν ειναι pc για κανονικη μακροχρονια χρηση αλλα για showcase.Αλλα αμα το εχεις παρει αποφαση νομιζω η καλυτερη επιλογη σου εχει να κανει κ με τι ειναι διαθεσιμο ελλαδα γιατι αν παραγγειλεις τετοιο case ψυγειο απο εξωτερικο θα σου βγει ο κουκος αηδονι k στα μεταφορικα. Δεν μπορω να σου πω τιποτα για τα case οπως και οι περισσοτεροι εδω γιατι απλα δεν περνανε απο τα χερια κανονικων ανθρωπων ωστε να τα συγκρινουμε. Δεν αμφιβαλω βεβαια πως σε αυτο το price range, ολα premium θα ειναι. Απο αυτα που αναφερεις εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη σαν μαρκα για case στην phanteks.Μακαρι να μπορουσα να φανω πιο χρησιμος😁 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από niko13 1
Coppermine Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Σε αυτό το price range όλα είναι ποιοτικά ή απλώς κορυφή, αισθητικά και υποκειμενικά εντλώς προτιμώ το li an li. αλλά από ατελείωτο χώρο το obsidian 1
ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Εγώ θα ρίξω την ψήφο μου για το phantecs καθότι κάτοχος του entoo pro υπερβολικά ευχαριστημένος!!
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 @hellraiser2030 Μπορεις να σταματησεις να στελνεις pm για να ασχοληθω με το θεμα? Αν ηθελα να ασχοληθω για την επιλογη 1000 ευρω case, θα το ειχα ηδη κανει. 4
jgeorgiou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Coppermine είπε Σε αυτό το price range όλα είναι ποιοτικά ή απλώς κορυφή, αισθητικά και υποκειμενικά εντλώς προτιμώ το li an li. αλλά από ατελείωτο χώρο το obsidian +1 1
billeiros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάνω από 300 ευρώ δε θα δινα για κουτί.απο μένα είναι οχι Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από billeiros 1
elpenor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Αν κάποιος θέλει να φτιάξει δύο ξεχωριστά loops θα είχε νόημα κατά τη γνώμη μου να δώσει και 1000 ευρώ και 2000 ευρώ για κουτί αρκεί να έχει συνειδητοποιήσει ότι το μόνο που θα κερδίσει από όλα αυτά είναι ότι ένα σύστημα με ιδιαίτερη εμφάνιση. Άλλοι δίνουν εκατομμύρια για ένα γλυπτό. Επειδή το θέμα έχει σχέση αποκλειστικά με την εμφάνιση η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική. Εγώ αν ήθελα να ξοδέψω χρήματα για κάτι τέτοιο πρώτα θα φανταζόμουν πως θα φτιάξω τα δύο loop ώστε να φαίνονται εντυπωσιακά μετά θα επέλεγα από τα κουτιά που έχουν τον απαραίτητο χώρο το πιο όμορφο σύμφωνα με τα δικά μου αισθητικά κριτήρια. Από τα παραπάνω κουτιά το Lian Li είναι παλιό και λογικά καταργημένο εδώ και χρόνια, το Phanteks το πιο δοκιμασμένο σε τέτοια build, το Corsair είναι φτηνότερο με ότι συνεπάγεται αυτό και το Singularity αν και κορυφαίο είναι αποκλειστικά για χώρους που δεν υπάρχει ίχνος σκόνης.
hellraiser2030 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 11:32 ΠΜ, elpenor είπε Αν κάποιος θέλει να φτιάξει δύο ξεχωριστά loops θα είχε νόημα κατά τη γνώμη μου να δώσει και 1000 ευρώ και 2000 ευρώ για κουτί αρκεί να έχει συνειδητοποιήσει ότι το μόνο που θα κερδίσει από όλα αυτά είναι ότι ένα σύστημα με ιδιαίτερη εμφάνιση. Άλλοι δίνουν εκατομμύρια για ένα γλυπτό. Επειδή το θέμα έχει σχέση αποκλειστικά με την εμφάνιση η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενική. Εγώ αν ήθελα να ξοδέψω χρήματα για κάτι τέτοιο πρώτα θα φανταζόμουν πως θα φτιάξω τα δύο loop ώστε να φαίνονται εντυπωσιακά μετά θα επέλεγα από τα κουτιά που έχουν τον απαραίτητο χώρο το πιο όμορφο σύμφωνα με τα δικά μου αισθητικά κριτήρια. Από τα παραπάνω κουτιά το Lian Li είναι παλιό και λογικά καταργημένο εδώ και χρόνια, το Phanteks το πιο δοκιμασμένο σε τέτοια build, το Corsair είναι φτηνότερο με ότι συνεπάγεται αυτό και το Singularity αν και κορυφαίο είναι αποκλειστικά για χώρους που δεν υπάρχει ίχνος σκόνης. γιατι το Phantek Ελιτε ειναι τοσο ακριβο? κοστιζει στα 940 ευρω περιπου Μόλις τώρα, hellraiser2030 είπε γιατι το Phantek Ελιτε ειναι τοσο ακριβο? κοστιζει στα 940 ευρω περιπου γιατι το Phantek Ελιτε ειναι τοσο ακριβο? κοστιζει στα 940 ευρω περιπου σε σχεση με τα αλλα κουτια?
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 μηνυματα για του απαντησω στο θεμα του ,τσαμπα ασχολειστε Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από akoinonitos 1 1
Coppermine Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Kαι νόμισα ότι είμαι ο μόνος με το ερώτημα γιατί δεν απαντώ στα p.m.... λες και δεν έχουμε ζωή εκτός internet και πρέπει να είμαστε stand by σε οποιονδήποτε 24/7, προσωπικά έχω στο κινητό μόνο ειδοποιήσεις για e-mail, στο επαγγελματικό μου, οτιδήποτε άλλο περιμένει ευτυχώς δεν έχω ούτε fb, instagram και γενικώς κανένα social network...και sms ας περιμένει που λέει ο λόγος, έτσι και αλλιώς από η γυναίκα μου δεν παίζει να μην με βρει οπότε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις