Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. 

Έχω ένα πρόβλημα με το excel και δεν μπορώ να βρω με τίποτα λύση.

Δεν δουλεύει  η επιλογή κελιών είτε με shift είτε με κλικ είτε με ctrl + κλικ όταν είναι για μη συνεχόμενα κελιά.

Στο πλαίσιο ονόματος μου εμφανίζεται πάντα όταν πρόκειται για συνεχόμενα κελιά μόνο το πρώτο κελί που έκανα κλικ

ενώ  όταν επιλέγω μη συνεχόμενα κελιά, μου εμφανίζεται το τελευταίο.

Να σημειώσω ότι: όταν χρησιμοποιώ ctrl+αριστερό κλικ δεν μου φαίνονται με έντονο μαύρο χρώμα τα κελιά που επιλέγω (δεν μου φαίνεται τίποτα) εκτός από το τελευταίο κελί που έκανα κλικ(όχι έντονο μαύρο αλλά κανονικό),  όμως τα ονόματα των στηλών και γραμμών γίνονται πορτοκαλί κανόνικά.

Στην επιλογή συνεχόμενων κελιών μου φαίνεται κανονικά η επισήμανση ότι έχω μια περιοχή κελιών επιλεγμένη.

Επισυνάπτω και τη σχετική photo μπας και κάποιος μπορεί να μου πεί καμιά ιδέα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

epilohgi_keliwn_excel2007.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Idive είπε

Καλημέρα παιδιά. 

Έχω ένα πρόβλημα με το excel και δεν μπορώ να βρω με τίποτα λύση.

Δεν δουλεύει  η επιλογή κελιών είτε με shift είτε με κλικ είτε με ctrl + κλικ όταν είναι για μη συνεχόμενα κελιά.

Στο πλαίσιο ονόματος μου εμφανίζεται πάντα όταν πρόκειται για συνεχόμενα κελιά μόνο το πρώτο κελί που έκανα κλικ

ενώ  όταν επιλέγω μη συνεχόμενα κελιά, μου εμφανίζεται το τελευταίο.

Να σημειώσω ότι: όταν χρησιμοποιώ ctrl+αριστερό κλικ δεν μου φαίνονται με έντονο μαύρο χρώμα τα κελιά που επιλέγω (δεν μου φαίνεται τίποτα) εκτός από το τελευταίο κελί που έκανα κλικ(όχι έντονο μαύρο αλλά κανονικό),  όμως τα ονόματα των στηλών και γραμμών γίνονται πορτοκαλί κανόνικά.

Στην επιλογή συνεχόμενων κελιών μου φαίνεται κανονικά η επισήμανση ότι έχω μια περιοχή κελιών επιλεγμένη.

Επισυνάπτω και τη σχετική photo μπας και κάποιος μπορεί να μου πεί καμιά ιδέα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

epilohgi_keliwn_excel2007.png

Δοκίμασες σε άλλο φύλλο εργασίας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...