Bitbit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 θέλω να πάρω ένα απλό Θερμόμετρο-Υγρασιόμετρο Χώρου με τιμή μέχρι τα 10-15€. Δε θέλω τρελά πράγματα και να έχει μια μικρή απόκλιση δε τρέχει κάτι. Μικρή, όχι 10 βαθμούς. Λέω να πάω στο xioami Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως διαβάζεις σχόλια για κάποιο κι ένας σου λέει ότι χάνει ελάχιστα και ο άλλος ότι χάνει πάρα πολύ. άντε βγάλε άκρη τώρα. ή και αυτό Προτάσεις.....
ribo7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγόρασα πρόσφατα αυτό DOQAUS. Έχω επίσης στο δωμάτιο και ένα ψηφιακό ρολόι-ξυπνητήρι που έχει ενδείξεις θερμοκρασίας και υγρασίας. Σε θερμοκρασία συμφωνούνε και τα 2. Σε υγρασία το DOQAUS δείχνει 6-7% λιγότερο. Άρα δε ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Και δεν έχει και ιστορικό αν σε ενδιαφέρει. Αν δεν έπαιρνα το DOQAUS, θα έπαιρνα κάτι αντίστοιχο, Habor ή Beurer ΗΜ 16 ή Cangaroo 103548 (έψαχνα κάτι απλό) Το δεύτερο link που έβαλες έχει και ένδειξη εξωτερικoύ χώρου αν σε ενδιαφέρει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από ribo7
pavloa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Bitbit είπε θέλω να πάρω ένα απλό Θερμόμετρο-Υγρασιόμετρο Χώρου με τιμή μέχρι τα 10-15€. Δε θέλω τρελά πράγματα και να έχει μια μικρή απόκλιση δε τρέχει κάτι. Μικρή, όχι 10 βαθμούς. Λέω να πάω στο xioami Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως διαβάζεις σχόλια για κάποιο κι ένας σου λέει ότι χάνει ελάχιστα και ο άλλος ότι χάνει πάρα πολύ. άντε βγάλε άκρη τώρα. ή και αυτό Προτάσεις..... Να πάρεις αυτά τις xiaomi που βρήκες Έχω πάρει 5 τέτοια η θερμοκρασία αλλά και η υγρασία είναι ακριβές. Την θερμοκρασία την έχω τσεκάρει με απλό θερμόμετρο και με το θερμόμετρο απο το θερμοστάτη του λέβητα.. την υγρασία την έχω τσεκάρει με τον αφυγραντήρα. Aν θες μπορείς να το πάρεις απο εδώ https://www.banggood.com/3Pcs-XIAOMI-Mijia-Bluetooth-Smart-Electric-Digital-Thermometer-Hygrometer-2-p-1595118.html που έχει 3 μαζί στα 13 ευρώ με τα μεταφορικά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2021 από pavloa
Bitbit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, pavloa είπε Να πάρεις αυτά τις xiaomi που βρήκες Έχω πάρει 5 τέτοια η θερμοκρασία αλλά και η υγρασία είναι ακριβές. Την θερμοκρασία την έχω τσεκάρει με απλό θερμόμετρο και με το θερμόμετρο απο το θερμοστάτη του λέβητα.. την υγρασία την έχω τσεκάρει με τον αφυγραντήρα. Aν θες μπορείς να το πάρεις απο εδώ https://www.banggood.com/3Pcs-XIAOMI-Mijia-Bluetooth-Smart-Electric-Digital-Thermometer-Hygrometer-2-p-1595118.html που έχει 3 μαζί στα 13 ευρώ με τα μεταφορικά. Το μόνο που με χάλασε είναι πως παίρνει μπαταρία cr2032 (μεγάλο μείον) και όχι τις κλασικές ΑΑ/ΑΑΑ. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά διασύνδεσης (bluetooth) που έχει αλλά αν χρησιμοποιηθούν πόσο θα κρατήσει η μπαταρία; Κάθε μήνα θα θέλει αλλαγή; Υπό κανονικές συνθήκες διαβάζω κρατάει 1 χρόνο. Άρα να υπολογίζω κάτι λιγότερο. Για πες μας εσύ που το έχεις. Στην τιμή που πουλάει το banggood τα 3 εδώ θα πάρω ένα. Καλή φάση. Αν πάρω, θα πάρω από εκεί. Ευχαριστώ για το link
pavloa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Το μόνο που με χάλασε είναι πως παίρνει μπαταρία cr2032 (μεγάλο μείον) και όχι τις κλασικές ΑΑ/ΑΑΑ. Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά διασύνδεσης (bluetooth) που έχει αλλά αν χρησιμοποιηθούν πόσο θα κρατήσει η μπαταρία; Κάθε μήνα θα θέλει αλλαγή; Υπό κανονικές συνθήκες διαβάζω κρατάει 1 χρόνο. Άρα να υπολογίζω κάτι λιγότερο. Για πες μας εσύ που το έχεις. Στην τιμή που πουλάει το banggood τα 3 εδώ θα πάρω ένα. Καλή φάση. Αν πάρω, θα πάρω από εκεί. Ευχαριστώ για το link Εντάξει σε τόσο μικρό θερμόμετρο δεν μπορεί να μπει ΑΑΑ ή ΑΑ. Εγώ τα έχω γύρο στους 6-7 μήνες και ακόμη δεν έχω αλλάξει μπαταρία. Αλλά από κριτικές που διαβάζω, χρόνο και πάνε οι μπαταρίες. Με το bluetooth δεν έχω ασχοληθεί, βασικά όταν τα πείρα κατέβασα την εφαρμογή και τα πέρασα μόνο και μόνο από περιέργεια αλλά από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Ναι το bangood το έχει σε καλή τιμή τα 3 μαζί, μπορείς να βάλεις και αυτό το κουπόνι και πέφτει στα 11 με τα μεταφορικά, αυτό είναι το κουπόνι BGRMJ3PS
Bitbit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, pavloa είπε Εντάξει σε τόσο μικρό θερμόμετρο δεν μπορεί να μπει ΑΑΑ ή ΑΑ. Εγώ τα έχω γύρο στους 6-7 μήνες και ακόμη δεν έχω αλλάξει μπαταρία. Αλλά από κριτικές που διαβάζω, χρόνο και πάνε οι μπαταρίες. Με το bluetooth δεν έχω ασχοληθεί, βασικά όταν τα πείρα κατέβασα την εφαρμογή και τα πέρασα μόνο και μόνο από περιέργεια αλλά από τότε δεν έχω ασχοληθεί ξανά. Ναι το bangood το έχει σε καλή τιμή τα 3 μαζί, μπορείς να βάλεις και αυτό το κουπόνι και πέφτει στα 11 με τα μεταφορικά, αυτό είναι το κουπόνι BGRMJ3PS τα πήρα λίγο πριν απαντήσεις, οπότε δε χρησιμοποίησα το κουπόνι αλλά δε πειράζει. Δεν είναι μεγάλο το ποσό. Εντωμεταξύ έμπαινα με VPN και εμφάνιζε διπλάσια τιμή ~$30. Μετά το πήρα χαμπάρι.
pavloa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Bitbit είπε τα πήρα λίγο πριν απαντήσεις, οπότε δε χρησιμοποίησα το κουπόνι αλλά δε πειράζει. Δεν είναι μεγάλο το ποσό. Εντωμεταξύ έμπαινα με VPN και εμφάνιζε διπλάσια τιμή ~$30. Μετά το πήρα χαμπάρι. Ε δεν πειράζει 2 ευρώ έτσι και αλλιώς είναι η διαφορά. Πάντως να ξέρεις είναι πολύ αξιόπιστα.. Δες τις κριτικές και στο banggood.
Bitbit Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 ωραίο είναι, μικρούλικο. έχει μια διαφορά ~2 βαθμούς σε σχέση με τη θερμοκρασία που δείχνει το ac. Δε ξέρω βέβαια αν το ac είναι σωστό.
petrakiskap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκανα παραγγελία αυτο εδώ https://www.skroutz.gr/s/4788009/Θερμόμετρo-Υγρασιόμετρo-Επιτραπέζιο-για-Χρήση-σε-Εσωτερικό-Εξωτερικό-Χώρο-TA298.html Διάβασα καλά σχόλια, περιμένω να το δω στην πράξη τώρα, μολις το παραλάβω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από petrakiskap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα