Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tazman75 είπε

Εμένα μου ανοίγει άμεσα. 

Τώρα το που σε οδηγει όταν την ανοίγεις, εξαρτάται από το που βρισκόταν όταν την απενεργοποίησες. 

Είναι απίστευτοι! ☹️

Εγω έτρεχα το Σάββατο στην μισή Αττική μέχρι να προμηθευτώ το τελευταίο κομμάτι της Sony στο κατάστημα Πειραιά. 

Με έστελναν με θεωρητική διαθεσιμότητα και όταν έφτανα ανακαλύπτανε πως δεν ήταν σωστά ενημερωμένο το Excel. 

Να ηταν excel παει στον δι...λο αλλα on line συστημα?

Να δουμε ποτε θα μου επιστρεψουν τα λεφτα , Αραγε το 20% μαλλον χαθηκε .Σωστα ?

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δικό μου λάθος, και στην περίπτωση μου το online σύστημα έβλεπαν όχι Excel. 

Το 20% στην συγκεκριμένη αγορά σου χάθηκε. Θα σου επιστραφεί αυτούσιο το ποσό που σου είχε χρεωθεί. 

Αν όμως προβείς σε αγορά αλλού μοντέλου τηλεόρασης θα ισχύει εκ νέου η προσφορά 20% εφόσον το κόστος της είναι άνω των 499€.

Επεξ/σία από tazman75
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για δες, τη δείχνει διαθέσιμη για αγορά και αποστολή.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

Sony Full Array TV KD65XH9505 65" δε λέει να πέσει και θα μας αναγκάσει κάποια στιγμή να παμε σε QLED...

1.350 € βγαίνει.. δεν είναι άσχημα για την καλύτερη μη oled τηλεόραση..

Δημοσ.

Εγώ για μια ακόμα φορά την πάτησα από Πλαίσιο το οποίο τελικά έχει γίνει μαγαζάκι από τα χειρότερα.....παραγγελία και παραλαβή click away για την Samsung UE50TU8502 50" ,καμία ώρα πριν πάω για παραλαβή, τηλ από ευγενικό υπάλληλο....ξέρετε ήταν το τελευταίο κομμάτι το οποίο είναι εκθεσιακό!!!!! η όποια φιλότιμη προσπάθεια να με εξυπηρετήσει έπεσε σε τοίχο για διαφόρους λογούς με κυριότερο ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ και κάνει τα λάθη και δεν μπορεί να βγει χαμένο ούτε 1 ευρώ!!!!!! χαμένος μόνο ο πελάτης που δεν έχει κάνει καν καθώς.... μαύρο από έμενα συνεχεία κάνει απαράδεκτα λάθη !!αναξιόπιστο 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Adamakos33 είπε

Εγώ για μια ακόμα φορά την πάτησα από Πλαίσιο το οποίο τελικά έχει γίνει μαγαζάκι από τα χειρότερα.....παραγγελία και παραλαβή click away για την Samsung UE50TU8502 50" ,καμία ώρα πριν πάω για παραλαβή, τηλ από ευγενικό υπάλληλο....ξέρετε ήταν το τελευταίο κομμάτι το οποίο είναι εκθεσιακό!!!!! η όποια φιλότιμη προσπάθεια να με εξυπηρετήσει έπεσε σε τοίχο για διαφόρους λογούς με κυριότερο ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ και κάνει τα λάθη και δεν μπορεί να βγει χαμένο ούτε 1 ευρώ!!!!!! χαμένος μόνο ο πελάτης που δεν έχει κάνει καν καθώς.... μαύρο από έμενα συνεχεία κάνει απαράδεκτα λάθη !!αναξιόπιστο 

Την ειχες πληρωσει οπω εγω ?

Δημοσ.

οχι , θα πλήρωνα καταστημα....

μου είπαν οτι μπορεί να ξανα φέρουν μοντελα... αλλα ποιος τους πιστευει....το βασικο οτι βλέπετε διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα μάλλον είναι εκθεσιακά κλπ

Δημοσ.
Στις 25/1/2021 στις 4:29 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Στις 26/1/2021 στις 2:30 ΜΜ, Adamakos33 είπε

οχι , θα πλήρωνα καταστημα....

μου είπαν οτι μπορεί να ξανα φέρουν μοντελα... αλλα ποιος τους πιστευει....το βασικο οτι βλέπετε διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα μάλλον είναι εκθεσιακά κλπ

Δοκιμάστε να ξαναπαραγγείλετε. Δικιά μου παραγγελία (sony 8096 55άρα) που έγινε Κυριακή απόγευμα για παραλαβή από κατάστημα, ακυρώθηκε τη Δευτέρα λόγω έλλειψης και σε συνεννόηση με το τηλεφωνικό κέντρο έκανα νέα παραγγελία χθες το πρωί και την παρέλαβα σήμερα και μάλιστα όρια νομού (Ωρωπός)

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά να πω πως αγορά online Κυριακή 24/1 και η επιστροφή ήρθε μόλις 2 εργάσιμες ημέρες μετά.

Screenshot_2021-01-28-06-44-03-681_com.niobiumlabs.eurobank.activity.jpg.735ae29348ea2479660f65b92675d6cb.jpg

Έμπλεξαν τα μπούτια τους και είναι ξεκάθαρα ανοργάνωτοι αλλά οκ, παρέλαβα γρήγορα θα έλεγα και η επιστροφή στο μπαμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες παρηγγειλα την https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-qled-tv-qe50q60t-50-4k-ultra-hd_3430820 

Θα ερθει σημερα και η Eurobank εβαλε την επιστροφη ηδη κατι λιγοτερο απο 120 ευρω

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση affiliate -"βρωμικου" συνδεσμου - ξανα (προσεξε το σε παρακαλω!)
  • Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς μπήκε κανονικά η επιστροφή, την προηγούμενη φορά είχα στείλει email παραπόνων για να πιστωθεί. Επίσης πολύ συνεπής στην μεταφορα, σε δύο μέρες μου την φέρανε.

Δημοσ.

Τους πηρα τηλεφωνο και ζητησα να κανουν pricematch την oled 55bx με τον κοτσοβολο που κανει -10% στο καλαθι. Το δεχτηκαν αλλα μου ειπαν οτι δε θα παρω την επιστροφη eurobank γιατι δεν ισχυει σε μειωμενη τιμη. Προτεινα εναλλακτικα την κανονικη τιμη αλλα να μου κανουν δωρο την 5ετη εγγυηση και το δεχτηκαν. Οποτε προχωρησα.

Κριμας που δεν ισχυει και η επιταγη της LG

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Τους πηρα τηλεφωνο και ζητησα να κανουν pricematch την oled 55bx με τον κοτσοβολο που κανει -10% στο καλαθι. Το δεχτηκαν αλλα μου ειπαν οτι δε θα παρω την επιστροφη eurobank γιατι δεν ισχυει σε μειωμενη τιμη. Προτεινα εναλλακτικα την κανονικη τιμη αλλα να μου κανουν δωρο την 5ετη εγγυηση και το δεχτηκαν. Οποτε προχωρησα.

Κριμας που δεν ισχυει και η επιταγη της LG

Απο προχθες εχει αναφερθει οτι σε αυτη την τιμη και με 20% επιστροφη, κανουν δωρο ΚΑΙ την 5ετη εγγυηση. Τοτε ισχυε και η 100αρα βεβαια. Ο ΚΒ εκοβε 100 ευρω, το πλαισιο εδινε δωρο την 5ετη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...