Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Να βρεις και να διαβασεις τους ορους της σημερινης προωθητικης. Παλια γινοταν αμεσα σε POS, οχι ομως σε πληρωμη μεσω νετ. Τα τελευταια χρονια οριζουν ενα διαστημα ημερων ή και μηνα+ μεχρι να μπουν. Γι αυτο μονο αν διαβασεις ορους αλλα και εμπειριες σε προσφατα θεματα. Δεν υπαρχει λογος για την ερωτηση λοιπον γιατι θα γεμισουμε με πληροφοριες οχι fixed που ηδη υπαρχουν στο φορουμ.

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Απλά πληρώνεις με την κάρτα σου, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Το ποσό της επιστροφής θα το δεις είτε στο επιστροφή app, είτε στην απόδειξη του POS, την επόμενη φορά που θα αγοράσεις από συνεργαζόμενο κατάστημα π.χ. Σκλαβενίτης.

Σας ευχαριστω.Με pos θα γινει η πληρωμη σε καταστημα .

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ρώτα τους στο καταστημα πότε θα πιστωθούν οι πόντοι. Συνήθως είναι μετά από ένα μήνα στο προγραμμα της Eurobank. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πρόγραμμα επιστροφή ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά SOS. Να περάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή της eurobank στο κινητό σου, για να βλέπεις αν τα βάλανε και πόσο υπόλοιπο έχεις. Κατά την εξαργύρωση π.χ. σε βενζινάδικο ή σουπερμάρκετ η κάρτα πρέπει να μπει στο μηχάνημα (όχι ανέπαφα) ωστε να επιλέγει η αφαίρεση πόντων επιστροφή αντί για κανονική συναλλαγή. 

Άσχετο αλλά μου έκανε εντύπωση ότι σε αγορά μου από Κοτσωβολο πριν από 10 μέρες οι πόντοι με κάρτα Εθνικής (go4more) μπηκαν σε 5 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Επισης, αν δεν κανω λαθος, η καρτα πρεπει να περαστει απο μηχανημα της eurobank. Οποτε κατα την πληρωμη, να τους το αναφερεις

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ Sony 8096 και Samsung 60QT τι προτείνετε; Γενικά ψάχονομαι για 65άρα μέχρι 750€
Βλέποντας χαρακτηριστικά, καταλαβαίνω ότι η Sammy είναι ανώτερη αλλά με προβληματίζει ότι:
1. αρκετά αρνητικά σχόλια στο Skroutz, κυρίως με ήχο
2. η υψηλότερη τιμή στο Skroutz για την Sony -ενώ στο Plaisio βγαίνει ίδια τιμή-.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Ρώτα τους στο καταστημα πότε θα πιστωθούν οι πόντοι. Συνήθως είναι μετά από ένα μήνα στο προγραμμα της Eurobank. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πρόγραμμα επιστροφή ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά SOS. Να περάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή της eurobank στο κινητό σου, για να βλέπεις αν τα βάλανε και πόσο υπόλοιπο έχεις. Κατά την εξαργύρωση π.χ. σε βενζινάδικο ή σουπερμάρκετ η κάρτα πρέπει να μπει στο μηχάνημα (όχι ανέπαφα) ωστε να επιλέγει η αφαίρεση πόντων επιστροφή αντί για κανονική συναλλαγή. 

Άσχετο αλλά μου έκανε εντύπωση ότι σε αγορά μου από Κοτσωβολο πριν από 10 μέρες οι πόντοι με κάρτα Εθνικής (go4more) μπηκαν σε 5 μέρες.

Εδω λεει οτι οι ποντοι περνανε αμμεσως .Φυσικα εχω κανει ολα τα παραπανω .Επειδη θα παρω και μια βαση για τοιχο καλο ειναι να κοππει αλλη αποδειξη για αυτο?

Σε Σκλαβενιτη η εξαργυρωση γινεται και με την καρτα ανεπαφη .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
11 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Συνήθως είναι μετά από ένα μήνα στο προγραμμα της Eurobank. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το πρόγραμμα επιστροφή ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά SOS. Να περάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή της eurobank στο κινητό σου, για να βλέπεις αν τα βάλανε και πόσο υπόλοιπο έχεις. Κατά την εξαργύρωση π.χ. σε βενζινάδικο ή σουπερμάρκετ η κάρτα πρέπει να μπει στο μηχάνημα (όχι ανέπαφα) ωστε να επιλέγει η αφαίρεση πόντων επιστροφή αντί για κανονική συναλλαγή. 

10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επισης, αν δεν κανω λαθος, η καρτα πρεπει να περαστει απο μηχανημα της eurobank

Δεν ισχύει τίποτα από αυτά, στην συγκεκριμένη προσφορά.

Δημοσ.

Δε βλέπω πουθενά να γράφει στους ορους πότε είναι υποχρεωμένοι να περάσουν τους πόντους, πέρσι που έκανα αγορά με αυτή την κάρτα έλεγε σε ένα μήνα και τότε τα βάλανε, όποιος αγοράσει τώρα ας ενημερώσει τους υπόλοιπους.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, liakjim είπε

Πάνω στην ώρα ήρθε η προσφορά. Τσίμπησα την KD55XH8096. Βγαίνει στα 520€. Νομίζω καλά.

Ευχαριστώ OP.

Καλησπέρα και από εμένα! 

Αγόρασα κι εγώ το Σάββατο την συγκεκριμένη τηλεόραση. 

Πρώτες εντυπώσεις απόλυτα ευχαριστημένος για την τιμή της. 

Πολύ καλή εικόνα μετά από αρκετές προσωπικές ρυθμίσεις, καλός ήχος, εύχρηστο και πάντα χρήσιμο Android system, μοναδική ένσταση η ποιότητα συναρμολογησης που δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από προϊόν της Sony. 

Έκανα και την 5ετης επέκταση εγγύησης με προσφορά στην μισή τιμή!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tazman75 είπε

Καλησπέρα και από εμένα! 

Αγόρασα κι εγώ το Σάββατο την συγκεκριμένη τηλεόραση. 

Πρώτες εντυπώσεις απόλυτα ευχαριστημένος για την τιμή της. 

Πολύ καλή εικόνα μετά από αρκετές προσωπικές ρυθμίσεις, καλός ήχος, εύχρηστο και πάντα χρήσιμο Android system, μοναδική ένσταση η ποιότητα συναρμολογησης που δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από προϊόν της Sony. 

Έκανα και την 5ετης επέκταση εγγύησης με προσφορά στην μισή τιμή!

επιδη και εγώ αυτή βλέπω σε 50' αργεί να ανοίξει..? οταν ανοίγει πάει σε καναλια-digea  ή σε android και επιλέγεις μετα κανάλια digea ..?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Pakakos είπε

Μεταξύ Sony 8096 και Samsung 60QT τι προτείνετε; Γενικά ψάχονομαι για 65άρα μέχρι 750€
Βλέποντας χαρακτηριστικά, καταλαβαίνω ότι η Sammy είναι ανώτερη αλλά με προβληματίζει ότι:
1. αρκετά αρνητικά σχόλια στο Skroutz, κυρίως με ήχο
2. η υψηλότερη τιμή στο Skroutz για την Sony -ενώ στο Plaisio βγαίνει ίδια τιμή-.

Και εγώ το ίδιο δίλημμα είχα. 

Αν και ήμουν κάτοχος Samsung για πολλά πολλά χρόνια, τελικά προχώρησα στην αγορά της Sony επηρεασμένος από την χρήση τη Sony XG 49'' τους τελευταίους μήνες στο υπνοδωμάτιο που με έχει κερδίσει με τα χρώματα της (ναι καλά διάβασες 49'' στο υπνοδωμάτιο 😜). 

Πρώτες εντυπώσεις απόλυτα ευχαριστημένος και από την Sony 8096 55''! 

Δημοσ.

Με πηραν απο Πλαισιο Ψυχικου οτι δεν υπαρχει τελικα η τηλεοραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουτε σε αλλο καταστημα 

Θα κανουν τα χρηματα επιστροφη στην καρτα μου ειπαν !!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Adamakos33 είπε

επιδη και εγώ αυτή βλέπω σε 50' αργεί να ανοίξει..? οταν ανοίγει πάει σε καναλια-digea  ή σε android και επιλέγεις μετα κανάλια digea ..?

Εμένα μου ανοίγει άμεσα. 

Τώρα το που σε οδηγει όταν την ανοίγεις, εξαρτάται από το που βρισκόταν όταν την απενεργοποίησες. 

8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με πηραν απο Πλαισιο Ψυχικου οτι δεν υπαρχει τελικα η τηλεοραση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουτε σε αλλο καταστημα 

Θα κανουν τα χρηματα επιστροφη στην καρτα μου ειπαν !!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ 

Είναι απίστευτοι! ☹️

Εγω έτρεχα το Σάββατο στην μισή Αττική μέχρι να προμηθευτώ το τελευταίο κομμάτι της Sony στο κατάστημα Πειραιά. 

Με έστελναν με θεωρητική διαθεσιμότητα και όταν έφτανα ανακαλύπτανε πως δεν ήταν σωστά ενημερωμένο το Excel. 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...